Ezt nekünk kellett megcsinálni, végig éreztük,hogy ez egy korszakos Madrid és,hogy ez a címvédés a nekünk tartogatja magát és annyira jó amikor végre beteljesül.

Ezt a sikert nem 2016 januárjától kell nézni, hanem 2009 nyarától...Ez volt a Cél, ismét kisajátítani az európai klub futball legszebb trófeáját és ez hosszú keserves munka árán jött össze, és minden egyes vereségünk ezt a mentális erőt növelte amivel mindenkit,hangsúlyozom minden riválisunkat legyalultunk, meg bosszúltunk hazavágtunk.A piké twitterektől blatteren át, itt mindenki megkapta ami járt.
Egy korszakosnak mondott bayerntől vettünk el 2 bl-címet és egy címvédést nem is akárhogy, a stadionjukban is felmostuk velük a padlót.Végig vertük az összes nagy csapatot európában mindenki megkapta ami járt, lyontól a romáig, mindenki visszakapta.
És két nagy riválisunkat taszítottunk teljes sötétségbe 3 bl döntőn.Innen ezek nem jönnek vissza,gyakorlatilag egy-egy sikeres generációt vágtunk földhöz madrid másik felén és torinóban, akik kitudja mikor térnek majd magukhoz ebből, matracék valószínűleg soha...
Ez egy olyasfajta siker amit nem lehet egy lapon említeni semmivel.Ez egy olyan menetelés volt amiben európa legjobb csapatait vágtuk haza 2 évben egymás után.
Nem nagyon tudok jelenleg egyesével végigmenni mindenkin de Cristiano... A Real Madrid történelmének legjobbja, igen voltak nála technikásabbak, voltak olyanok akik futball tudásban jobbak voltak... de ez az ember mindenkire rávert teljesítményben, mindenkire.Egy kibaszott Goat az ember,hiába voltak R9-ek Zidane-ok messik, ők mind nagy tehetséggel megáldott játékosok voltak, sok van belőlük, de Cé teljesen egyedül álló, a mentalitás a maximalizmus, jobbal ballal fejjel mindenben maximum.... Áldom az eget,hogy nálunk játszott és remélem még van benne pár év, de ha nincs az se baj...
Marci Roberto Carlosi magasságokban, de Modric Ramos Kroos mindenki legenda lett, méltó utódai 50es évek és 2000es évek nagyjainak.
És akkor Zinedine Zidane...Elképesztő történelmünk egyik legjobb játékosa és edzője.Ugyanúgy ahogy Cé és Ramos is képviselik a Címert ő is.És remélem,hogy ez egy sikeres edzői karrier kezdete, mert mindamellett,hogy a világ legjobb keretével dolgozhatott erre senki nem volt képes.És nem akármilyen edzőket vert meg ebben a másfél évben.Abban nem hiszek,hogy egy fergusoni időszakot fog itt tölteni, remélem,de lehetetlennek tartom.Viszont egyáltalán nem vagyok biztos,hogy Guardiola szánalmas sorsára jutna.Megvan benne minden,hogy más csapatoknál akár a francia válogatottnál is sikeres legyen.Persze ilyen siker csak itt van, de csúcsra járathat még egy psg-t akár.
Én nagyon örülök a ti örömötöknek is, látom hogy mindenki milyen boldog.Én úgy gondolom ez a generáció elérte azt amire mindenki vágyott,úgyhogy nem szeretném ha ez gyorsan feledésbe merülne, és menne a tiszteletlen beszéd bárki irányába is jövőre vagy azután.Mert ezt nem igazán lehet meg fejelni.Nem is tudom mi a jövő évi cél, nyilván minden, de valahogy én teljesen elégedett vagyok ezzel a korszakkal, meglátjuk mennyi van még benne, aztán lehet lassan egy új generációt építeni.De ez így ki lett akasztva, mi vagyunk a bl mi voltunk az elmúlt évszázadban meg a 21ik században is.