Bajnokok Ligája
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Bajnokok Ligája
En tavaly voltam szarul, az atleticotol sokkal jobban tartottam. 2 golos gyozelmet varok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Morata betalál majd a volt klubjának, meglássátok!

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Tele a gatya, gyomorgörcs van ezerrel. Többféle teóriám is van a meccsel kapcsolatosan, nyilván ezzel mindenki így van, valaki győzelmet lát, valaki vereséget, valaki hosszabbítást, valaki tizenegyespárbajt. Én úgy gondolom, hogy egyénileg és csapatilag is jobbak vagyunk, egyszerűen ki kell jönnie a lépésnek. Elhiszem, hogy Buffon meg Juventus meg minden, de egyszerűen mi vagyunk a Real Madrid, nem érdekelnek a statisztikák, én csak a csapatot és a csúcsformában levő játékosainkat látom. Egyszerűen kell a 12., kell a dupla, kell a történelemírás. Mindkét csapat iszonyatosan fog kaparni, nagyon bízok Ronaldoban aki félig meddig az aranylabdáért is menni fog. Benzemának be kell fognia mindenki száját, és Isco.... mindent megmutathat. Egyszerűen menni kell gyerekek, Navasnak is a jövőéért kell védenie, de nem szabad tizenegyesekre játszanunk, ott Buffon az esélyesebb. Bele sem merek gondolni, hogy higuain és khedira félék emelnek magasba egy ilyen rangos kupát.
But he is a good boy...
juve történelme első triplázását érheti el. nem akarom elfogadni hoyg ez ellenünk megtörténhet.
egyszerűen nekünk kell kijönni ebből jobban.
egyszerűen nekünk kell kijönni ebből jobban.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem eldol rendes jatekidoben. 2-1-es gyozelmet tippelek Ce es Modric golokkal. De lehet Ramos is megerkezik a 90. perc utan es akkor jon ziroek tippje

Tizik ne legyenek, mert jobbnak tartom Buffont Navasnál meg Oblaknál is ebben a műfajban. Mondjuk Oblaknál nem nehéz jobban érezni a tiziket.

- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Hosszú meccsre készülök. A két atm elleni döntő után folytatódik a sorminta és itt is hsz. vagy tizik döntenek.
Tippem hsz után 2:1 ide.
Tippem hsz után 2:1 ide.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
jó lenne ha Higuain nem lőne gólt, az bosszantana.
Igazából valamiért mindig kedveltem azt a tagot, persze nem a játéktudása miatt és azt kívántam, hogy húzzon el innen, de legyen sikeres máshol..nem pont így gondoltam, hogy majdellenünk.
Igazából valamiért mindig kedveltem azt a tagot, persze nem a játéktudása miatt és azt kívántam, hogy húzzon el innen, de legyen sikeres máshol..nem pont így gondoltam, hogy majdellenünk.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azok voltak, a szurkolók szemében. Valójában meg haverok voltak, Benzema már akkor sem volt vérgőzös Higuain miatt, nemhogy ennyi év után. Meccs elején lepacsiznak 90 percig le se szarják egymást aztán legközelebb majd lefújáskor gratulál egyik a másiknak, nagyjából ennyi lesz Benzema vérszeme. Nincs is mit megmutatnia, ha valaki rosszul jött ki a "rivalizálásból" az inkább Higu volt amúgyis, de ő sem Benzema miatt fog kaparni.BlancoMark írta:Rivalisok voltak.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
ziro4vr írta:Ha 3-1, Zsombival nyárra megkapjuk az admin felületet...deal?
Lehetek moderátor akkor?!

Én valamiért ilyen hosszabbításos, drámai buziskodást érzek..igazából nem tudom miért. Alapvetően bármi lehet. Pláne ha mi nyílt támadó focival rukkolunk elő a busz ellen, akkor bármi lehet.
- BlancoMark
Rivalisok voltak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ugyan mit ártott Higu Benzemának? Kifejezetten jóban voltak, Higu a 9-es mezszámról is lemondott Benzema javára.BlancoMark írta:Benzema meglatja Higuaint a masik oldalon es azonnal verszemet kapva karpotol minket mindenert ami tortent vele ebben a szezonban.
2-0 Benzema, Bale cserekent
- BlancoMark
Benzema meglatja Higuaint a masik oldalon es azonnal verszemet kapva karpotol minket mindenert ami tortent vele ebben a szezonban.
Meg kell nyerni nem kérdés, siman képes rá a csapat. Befogni vegre a sok karogo, kesergo, meg egynyári juveszurker száját. Mi mar kiestunk München ellen sokaknal a parharc előtt.
Egy győzelem. Ennyi választ el a történelemtől.
Egy győzelem. Ennyi választ el a történelemtől.
Celta ellen is mindenki be volt parázva, annyira nyomtak, hiába vezettünk, Malagának is volt bőven helyzete, de a kedvencem az Atleti gyors 2 gólja után siralomház volt, azon is csak röhögtem egyet, mert tudta mindenki, hogy jön majd a gólunk.Csabi írta:hja, de asse volt baj hogy cé a 2. percben gólt lőtt.
Bízni kell a srácokban, ahogy eddig, a többit megoldják.
Nagy vagy ziro, en is 3-1-et mondok.