Utsó bajnokikat én pl olyan chillbe néztem végig, hogy kajak elmaradt az a nagy öröm, mert rég tudtam már, hogy megnyerik a srácok, míg itt a fele brigád megőszült és idegbajos lettSteve írta:Leszarom ki mit gondol!![]()
![]()
Én meg azt gondolom, ha 100%-al oda tesszük magunkat akkor nyerünk.
Koncentrálni kell, higgadtan, okosan focizni.
Én bízok a csapatban és szurkolok, ráérek akkor idegeskedni, ha kikapunk. Minek előre heccelni magamat.
Ha nyerünk, akkor meg minek előre károgni. Felesleges előre kitolni az úgyis kikapunk szöveggel a szenvedést.
MOST BÍZNI KELL!
Hala Madrid!![]()
![]()
ps. Hehito kezdjél el inni már most, hogy chill legyél a meccsre.

A mostani csapatunk elképesztő, mentálisan és futballtudást tekintve is.
Ilyen erős kerete egy klubnak, ennyi remek cserejátékossal, akik ha bármi van jönnek és odabacnak talán még soha nem volt senkinek.
Ez az idei Real azért van, hogy történelmet írjon egy legendával az élén, aki maga a történelem.
Felmennek és el fogják hozni azt a szájbatett BL serleget, mert ők idén erre hivatottak.
Tudják ezt ők is és az a poén, hogy nem az van, hogy a nyomás meg a Juve meg a Buffon, hanem nagy ívben leszarják, felmennek és odabasznak a sok károgónak, pont ahogy azt kell.
Vannak dolgok, amiknek meg kell történnie, hiába nem szeretné azt a futball társadalom nagy része és ez a mai nap is ilyen lesz.
Fel fognak menni a pályára és ha kell bele fognak dögleni, kúszni-mászni fognak, de anélkül le nem fognak jönni a gyepről, hogy ne basznának oda, amennyit csak lehet és annak csak egy vége lehet, az hogy takarodik ki mindenki hajnalban a Cibelesre.