Serie A

Foci a Real Madridon túl...
BlancoMark

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 6., kedd 20:12

KAG írta:Hatalmas Realos a srác.
El nem tudom képzelni, hogy ne hozzánk jöjjön, ha nem akarnánk.
Ezt mar annyian irtatok. De erre mi a bizonyitek? Nem csak egyszeruen CR a peldakepe? :hmmm:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 20:02

Hatalmas Realos a srác.
El nem tudom képzelni, hogy ne hozzánk jöjjön, ha nem akarnánk.
ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 19:58

De ki az?
nyilván irreális elvárás.
de már láttam minden fellelhető anyagot az emberről.
és nézem, keresem, vágyom rá, hogy még egyszer vki elérje nálam, hogy leejtett állal nézzem a pályán és megáll az idő, amikor megkapja a labdát.
patoban láttam azt a technikai tudást, gólérzékenységet, kreativitást és robbanékonyságot, de nem akarta eléggé és a milannál félre is baszták a sérülésekkel.
ebben a bappé gyerekben látom a fizikum és labdaérzék mellett a tüzet is.

reménykedem.
remélem nem lesz akkora balfasz, hogy elmegy murinnyóhoz...
ha nem az a szerencsétlen lenne az edző, az angoloknak már lenne egy világklasszis csatárja és pogba sem a futottak még kategória lenne a rekordigazolás után...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 6., kedd 19:49

össze se hasonlítható az olyan kaliberrel, mint amit ronaldo képviselt a pályán...
De ki az?

Irreális elvárás szerintem, akiket láttam is játszani, azok közül is több játékosból tudnék csak gyúrni olyan alapanyagot, olyan tehetséget, amit a Fenomén képviselt.

Nálam utána egyedül 'Dinho volt, aki rövid ideig tudta hozni azt a varázst, de Ö is kicsit más tipusú játékos volt.

Megfogalmazni nehéz, mert sok a tehetség, vagy sok esetben látok olyan tulajdonságot, ami kimagasló, de amikor Ronaldo játszott, akkor valahogy megállt az idő.

Messit is nagyon elismerem, a valaha volt egyik legjobb szerintem, de (nem csak azért mert az ősi riválisnál van) nem tud úgy lelkesíteni, ahogy a brazil.

Még Zidane volt hasonlóan nagy kedvenc, nála is éreztem a varázst, annyira egyedi volt és elegáns, és mindent tudott erről a játékról. Ennek ellenére ha egyetlen embert kellene megneveznem, aki tökéletes játékos alapanyaga, akkor az Ronaldo. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy a teste nem bírta. :'(
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 19:25

Maradjunk annyiban, hogy egy Jamest sokkal többre tartok, ő tényleg egy győztes típus és nagy kár, hogy nem lett meg a helye a csapatban, mert mondhat bárki bármit nagyon jó focista az emberünk, idén is hiába padozott voltak bőven kulcsmozzanatai.
hamesszel nem fejben és szívben van baj, egyszerűen genetikailag kevesebbet kapott a szülőktől, mint amire szükség lenne...
védekezésben mínusz egy ember, ráadásul olyan pontosan kell neki passzolni, hogy utol tudja érni a labdát a lassúságával, mint a vasárnapi focin a 40 éves pappernek.
Elment a KHÖD, meg lehet nézni hol tartunk.
word.

karimot meg lehet szidni, szidtam én is mint a bokrot, tele volt a faszom vele bőven, mert ő meg fejben lófasz legtöbbször, de azért focizni egész jól tud.
persze más kérdés, ha bappe jön, mert ott rombolás lesz és szopatás.
ajhhhhgeci de várom, ronaldo után patoban láttam a reményt, most itt van ez a gyerek, hátha bazmeg, hátha.
többi játékos mind lófasz, össze se hasonlítható az olyan kaliberrel, mint amit ronaldo képviselt a pályán...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 6., kedd 19:19

KAG írta:Napoliban is 1x kellett igazán, amikor a BL-csoportért mentek.
Ott is kihagyott 1 vagy 2 ajtóablak helyzetet.

Nagy tétnél lehúzza a redőnyt a faszi még akkor is, ha kapu elé kerül.
Többségében meg csak szimplán szar, mint most ellenünk.
Konkrétan utolsó fordulóban, ha verik a Laziot meg van a 3. Hely.
Rúgott két gólt, majd 2:2nél a 76. Percben fölévágta a tizit, majd a Lazio gurított utána kettőt és lett egy szép 5. Hely.

Bármilyen szar is kimondani, mert nekem az a 2006/2007es szezon nagyon ott van a top szezonok nálam, örök emlék marad, annak pedig Higu is részese volt, de nem véletlen, hogy megszabadultunk a fejben gyenge terhektől jöttek is azonnal a sikerek.
Ilyen Higuainokkal meg Özilekkel a top szinten nem lehet mit kezdeni.
Utána be is húztuk egyből a BLt.
Khedira is kidőlt fél évre, a másik zseni, aki visszafogta évekig a csapatot, ami szintén kellett ahhoz a BL sikerhez, bár a döntőre pont visszatért, Xabi meg el lett tiltva.
Aztán ott van Di Maria is, aki bizonyította, hogy tud ő ha akar, de olyan sírás meg letargia ment utána, hogy az valami hihetetlen, mikor ő se volt sokáig rendben és össze-vissza volt az emberünk.
Aztán meg Özil...
Maradjunk annyiban, hogy egy Jamest sokkal többre tartok, ő tényleg egy győztes típus és nagy kár, hogy nem lett meg a helye a csapatban, mert mondhat bárki bármit nagyon jó focista az emberünk, idén is hiába padozott voltak bőven kulcsmozzanatai.

Elment a KHÖD, meg lehet nézni hol tartunk.
Ennyit számít, hogy fejben/mentálisan erős emberekből áll a keret, láthattuk régebben mennyire fel tudott sülni a Real fejben, de sorozatosan, de ez már kb ki lett irtva a csapatból és csak győztesek vannak, akik elhiszik bármire képesek.
És nem csak elhiszik, hanem meg is csinálják és ez az igazán nagy szó.

És ami a legmegdöbbentőbb, hogy mindezt olyan évek után tették össze a srácok, amik nagyon nehéz évek voltak, amibe bele lehet volna rogyni, de ők küzdöttek és megmutatták, hogy még mindig ott vagyunk, ahol lennünk kell.

Ránéz az ember a keretre és Danilo kivételével nincs senki olyan, akiről nem tudná az ember, hogy felrakják a pályára, akkor ne tenne oda mindent és megoldja a dolgokat és nyugodtan bármikor be lehetne dobni bármelyik meccsre, de a brazilunk se vészes már annyira.

Karimot meg lehet szidni, de BL döntőn is jól játszott hiába nem volt megint látványos a játéka, szerencsétlennek mindig össze-vissza kell játszani, épp arra, amerre CR gondolja, hogy ott van.
Nagyon nehéz dolga van, de sztem megoldja és nagyon fontos tagja a csapatnak.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 17:57

Napoliban is 1x kellett igazán, amikor a BL-csoportért mentek.
Ott is kihagyott 1 vagy 2 ajtóablak helyzetet.

Nagy tétnél lehúzza a redőnyt a faszi még akkor is, ha kapu elé kerül.
Többségében meg csak szimplán szar, mint most ellenünk.
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 6., kedd 17:24

Süti írta:
rashidm írta:
Meg ha nem lenne fejben gyenge. Milyen meccseket eldöntő gólok voltak? Olaszban? Ok. De Bl, Vb, stb?

Neki sosem felejtem el azokat az üreskapus kapufákat a barca/lyon ellen. A vb-n külön kabaré videót lehetne csinálni belőle. :lol:
Lehet én is az oroszlán bajszát fogom húzogatni, és eltesznek a magánzárka egy sötét üregébe, :mrgreen: de a mi 9-esünk milyen meccseket eldöntő gólokkal szolgált idén? Kiélezett helyzetben, fontos meccsen. Ha már a fejben gyenge dolgot előhozzuk. Mert amíg az egyik iszonyat mennyiségű disrespectet kap, a másiknak kis túlzással személyi kultusza van. :D
Nyilván világklasszis sose volt, sose lesz, de ezt a nagy utálatot én se értem. Hagyott már ki ajtó ablak helyzetet mindenki. Pipita amíg ittvolt szerintem mindig próbálta a legjobbját hozni, kevés volt, elment, ennyi. Nekem nem rémlik sose, hogy úgy nyilatkozott volna rólunk, amivel kiérdemelte volna ezt az utálatot. De javítsatok ki ha tévedek. :hmmm: :ike:

Nagyon adom Süti.
Nekem összességében jó emlékeim vannak róla. És jó látni egy top csapatnál még ha az ára nevetséges is de arrol meg nem ő tehet. Fiatalon jött ide és képes volt évről évre fejlődni most pedig olasz top 1 csapatánál van.Én azért büszke vagyok rá mert láttam kis szaros korában mikor 50kg volt vasággyal és látom most hogy szarja a gólokat egy neki való bajnokságban. Az akkori Realba mikor nemjöttek a sztárok óriási plusz volt a gyerek főleg mikor Van Nistelrooy kidőlt stb.
Voltak nála itt nagyobb kártevők az a lényeg na.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 6., kedd 17:06

rashidm írta:
Meg ha nem lenne fejben gyenge. Milyen meccseket eldöntő gólok voltak? Olaszban? Ok. De Bl, Vb, stb?

Neki sosem felejtem el azokat az üreskapus kapufákat a barca/lyon ellen. A vb-n külön kabaré videót lehetne csinálni belőle. :lol:
Lehet én is az oroszlán bajszát fogom húzogatni, és eltesznek a magánzárka egy sötét üregébe, :mrgreen: de a mi 9-esünk milyen meccseket eldöntő gólokkal szolgált idén? Kiélezett helyzetben, fontos meccsen. Ha már a fejben gyenge dolgot előhozzuk. Mert amíg az egyik iszonyat mennyiségű disrespectet kap, a másiknak kis túlzással személyi kultusza van. :D
Nyilván világklasszis sose volt, sose lesz, de ezt a nagy utálatot én se értem. Hagyott már ki ajtó ablak helyzetet mindenki. Pipita amíg ittvolt szerintem mindig próbálta a legjobbját hozni, kevés volt, elment, ennyi. Nekem nem rémlik sose, hogy úgy nyilatkozott volna rólunk, amivel kiérdemelte volna ezt az utálatot. De javítsatok ki ha tévedek. :hmmm: :ike:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 16:17

ikarus93 írta:
Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
Ha le tudna fogyni, akkor gyilkos csatár lenne, mint R9. :mrgreen:
tiltsátok ki ezt az embert a fórumról.

köszönöm.

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 6., kedd 15:55

Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
Sosem volt többre képes, vékonyan is egy középszer volt, most is az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 6., kedd 15:50

ikarus93 írta:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 6., kedd 15:42

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 6., kedd 15:20

Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 15:04

realistahuni írta:G
On
Dzá

I
Gvá
Jin
Jajj, ezen jót nevettem.
Napoliban tényleg mennyire ordibálták neki. :lol:

Pont az volt az Ő szintje.
Nem volt szem előtt és mindenki csak a statokat látta róla, hogy 30-40 gólok, meg rekordok.
Az tök8, hogy főként a kicsik ellen és éles helyzetekben ott is bukott.
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 14:55

pioli váltja souzat a fiorentinánál. 2 évre írt alá
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 3., szombat 23:08

Juventus összekukázta az elmúlt 5 év nyerő csapatainak peremembereit...erre volt jó, második helyre.
Nem illik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 3., szombat 23:04

realistahuni írta:G
On
Dzá

I
Gvá
Jin
:lilasalas: :lilasalas:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 3., szombat 23:03

G
On
Dzá

I
Gvá
Jin

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 2., péntek 20:41

KAG írta:Amúgy ebbe minek megy bele akárki is eladóként?!
:hmmm:
Ők tudják, hogy 30 éves. :mrgreen:

Kaptak 5 millát, 23at kapnak 2 év múlva. Az Atalanta azert nem top klub szinten gazdálkodik, így meg mindkét fél részére előnyös üzlet köttetett.

Vissza: