Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ha mar feltettem a kerdest, akkor megvalaszolom, hogy allok a Fargoval. A brutalisan gyenge harmadik resz utan jon 2 kozepesebb, majd a 6. es 7. reszben itt-ott felfedezheto nehany Fargos pillanat is. Aki korabban kaszalta, annak semmi ertelme folytatnia, mert a minoseg inkabb csak egy kozepes szintig jut el, viszont engem mar erdekel, hogy melyik szereplonek mi lesz a sorsa.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én az 5. résznél jutottam el idáig... pedig általában befejezem amit elkezdek, de ez nem annyira adja... bár ha lemegy a vizsga szezon, lehet folytatom.ziro4vr írta:3 rész után cancel. Nem is érzek késztetést hogy folytassam.h3x0r írta:Fargo uj evaddal hogy alltok?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
3 rész után cancel. Nem is érzek késztetést hogy folytassam.h3x0r írta:Fargo uj evaddal hogy alltok?
Nem illik.
- h3x0r
Fargo uj evaddal hogy alltok?
- ziro4vr
Így aludva rá jobban tetszik, de nekem több Kevin kellett volna a végére, noha értem miért lett így.
A 2. évad zárósora azzal a zenével, meg az international assasin akkor is a csúcs marad.
A 2. évad zárósora azzal a zenével, meg az international assasin akkor is a csúcs marad.

Nem illik.
- P. Krisz
Próbáld ki a The Americanst. Itt nem ismerik sokan, de minőségi sorozat.Ez is egy nagyon jó karakterdráma.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Pedig nagyon korrekt volt és kaptunk egy remek lezárást. Az idei évadból max az utolsó előtti rész volt pocsék mert nehezen volt értelmezhető.ziro4vr írta:Leftovers season 3
Hááááát...okééé...nem tudom. A 2. évad volt a csúcs, az biztos.
Az idei évad egyik ha nem a legzseniálisabb szövege ez volt számomra:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nő pedig azt mondta, hogy elveszítette a férjét, a három lányát és mind a nyolc unokáját. Akkor értettem meg. Ideát mi csak néhányukat veszítettük el, de odaát ők mindannyiunkat elvesztettek.
lévén nagyon nem is gondoltam bele ebbe.
Am számomra az első évad volt a csúcs. Tömény depresszió. Még mindig előttem van az a jelenet mikor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommy örült nevetésbe kezd. ugyan úgy mint a breaking badben Walter mikor megtudja hogy a Skyler eltékozolta a pénzt.
Hiányozni fog a sorozat, ámbár hál istennek ezt a fajta hangulatot nem kell nélkülöznöm mert biztositja még számomra a The affair. Ez is egy nagyon jó karakterdráma.
- ziro4vr
Leftovers season 3
Nem illik.
- P. Krisz
Fear(Fuck) the Walking Dead season 3 évadnyitó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy lépés előre, kettő hátra. Amikor végre kinyirnak egy főszereplőt, akkor is azt, aki még érdekes is egy kicsit. Sokkal több potenciál lett volna abba ha Madisont ölik meg, és Trevisnek kellett volna vigyázni a mostoha gyerekeire, úgy hogy a saját fiával kudarcot vallott. Most nézhetjük Madisont ahogy elkezd szervezkedni, ami nem lenne baj, csak ritka tehetségtelen színésznő. A család szót pedig annyiszor emlegetik benne, hogy Vin Diesel még megsértődik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy lépés előre, kettő hátra. Amikor végre kinyirnak egy főszereplőt, akkor is azt, aki még érdekes is egy kicsit. Sokkal több potenciál lett volna abba ha Madisont ölik meg, és Trevisnek kellett volna vigyázni a mostoha gyerekeire, úgy hogy a saját fiával kudarcot vallott. Most nézhetjük Madisont ahogy elkezd szervezkedni, ami nem lenne baj, csak ritka tehetségtelen színésznő. A család szót pedig annyiszor emlegetik benne, hogy Vin Diesel még megsértődik.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
El se kezdtem még

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
HoC új évad vége (van más is aki már befejezte? érdekelne hogy mások hogyan látják)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mert nekem nem nagyon tetszett a vége, olyan érzés mintha utolsó pár hétben teljesen átírták volna amit akartak és valami extra bonyolult next level szennynek érződik az egész. Ahogy befejeződött meg egyáltalán nem izgat, mert én ne Claire miatt nézem a sorozatot, tudom hogy nagyon ütős akart lenni a vége, de amikor Claire az évad nagy részét az egész évad legunalmasabb történet szálával tölti Tommal akkor nehéz felhypeolódni arra hogy most Ő lesz a főszereplő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mert nekem nem nagyon tetszett a vége, olyan érzés mintha utolsó pár hétben teljesen átírták volna amit akartak és valami extra bonyolult next level szennynek érződik az egész. Ahogy befejeződött meg egyáltalán nem izgat, mert én ne Claire miatt nézem a sorozatot, tudom hogy nagyon ütős akart lenni a vége, de amikor Claire az évad nagy részét az egész évad legunalmasabb történet szálával tölti Tommal akkor nehéz felhypeolódni arra hogy most Ő lesz a főszereplő.

- h3x0r
Prison Break S5
Kicsit olyan, mint amikor belenezek egy Real oregfiuk meccsbe. Ma mar vannak naluk fiatalabbak, gyorsabbak, de azert jo erzes a gyerekkori kedvenceket ujra latni, nehany jatekosnak pedig meg mindig van 1-2 olyan megmozdulasa, ami miatt megeri odakapcsolni. A Prison Break kapcsan is azt ereztem, hogy nem tett csodat, nem valtotta meg (ujra) a vilagot, de jo volt nosztalgiazni egy kicsit es azert csak osszehoztak egy korrekt evadot, amin en legalabbis jol szorakoztam.
Kicsit olyan, mint amikor belenezek egy Real oregfiuk meccsbe. Ma mar vannak naluk fiatalabbak, gyorsabbak, de azert jo erzes a gyerekkori kedvenceket ujra latni, nehany jatekosnak pedig meg mindig van 1-2 olyan megmozdulasa, ami miatt megeri odakapcsolni. A Prison Break kapcsan is azt ereztem, hogy nem tett csodat, nem valtotta meg (ujra) a vilagot, de jo volt nosztalgiazni egy kicsit es azert csak osszehoztak egy korrekt evadot, amin en legalabbis jol szorakoztam.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
SZÖKÉS S5
Noha a világot nem váltotta meg az évad, de jó volt újra látni Scofieldékat. Nosztalgiából jeles.
Noha a világot nem váltotta meg az évad, de jó volt újra látni Scofieldékat. Nosztalgiából jeles.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én tegnap néztem meg az első részt a HoC-ból, még mindig imádom.
Kevin Spacey helyében én elindulnék a következő választáson, ilyen elnök kéne az USA-nak, mint amilyen Underwood
Kevin Spacey helyében én elindulnék a következő választáson, ilyen elnök kéne az USA-nak, mint amilyen Underwood

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, Netflix, így egyben.BarçaNorbi írta:Én a tavalyi évad befejezése után álltam neki, így nem tudom. Mindig így egyben pakolják fel? Mert a videotékáról már ki lehet kölcsönözni az egész évadot. :ORealista24 írta:HoC s05...khmmm
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én a tavalyi évad befejezése után álltam neki, így nem tudom. Mindig így egyben pakolják fel? Mert a videotékáról már ki lehet kölcsönözni az egész évadot. :ORealista24 írta:HoC s05...khmmm
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Prison Break: Jó volt az utolsó rész is. Maga az évad pedig vegyes vágott nálam. Voltak benne jó részek és voltak elég gázak. És mint utólag kiderült csomóan azért szerepeltek ilyen keveset, mert másik forgatás miatt nem értek rá. Miért nem lehetett akkor eltolni nem értem? Mindenesetre bármennyire is volt logikátlan néhol és bármennyire is voltak benne rosszabb részek nekem bejött. Mert volt pár rész, ami tényleg jól sikerült és hozta a PB feelinget meg jó volt nosztalgiázni egy kicsit. Egyelőre szünetre megy a sori, tehát jövőre nem lesz újabb. De szerintem 2020 előtt kapunk még egy hatodik évadot. Legalábbis a finálé után már a készítő azt nyilatkozta, hogy jelenleg nincs tervben új történet, de ha sikerül kitalálniuk valamit, akkor ő nyitott a dolgokra. Egy másik írója meg, hogy ha lesz hatodik évad akkor Sucre teljesen benne lesz már. Scofieldet alakító színész meg arról beszél, hogy merre vihetnék tovább a sztorit stb... Ahol nem akarnak folytatást ott nem nyomnak ilyeneket.
De most egy darabig biztos, hogy nem lesz. Összességében amúgy az 5. évad egy 6,5/10. Korrekt. Az utolsó 2 rész kicsit feljebb tornázta a pontszámot. Jó volt újra látni a srácokat.

- h3x0r
Maga a sorozat a 60-as evekben jatszodik, annyi kulonbseggel, hogy a nemetek nyertek a masodik vilaghaborut. Ahogy messideco nem emlekszik az elso 4 reszre, ugy en sem tudom mar, hogy az elso es utolso resz kozott pontosan mik is tortentek. Manapsag egyre tobb ilyen sorozat van, ahol elovesznek egy jo otletet, korrektul meg is valositsak azt, viszont az elso evad alapjan nem mondhatom, hogy ez egy kiemelkedo sorozat, mert jelenleg nem az. Viszont ha az irok fantaziaja egy kicsit elszall es mar nem kell a konyvhoz igazodjanak, minden eselyuk megvan arra, hogy osszehozzanak egy komoly masodik evadot. A kritikak szerint a masodik evad jobb lett, mint az elso, de azert en meg varok egy kicsit, hogy valoban bekovetkezzen egy szintlepes.ViktoR4 írta:Man in the high castle
ezt valaki elkezdte már?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
HoC s05...khmmm
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema