Van már nyertes?d.gergo írta:Fővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
Ha ráérsz aznap és a helyszín is megközelíthető, akkor katt ide a játékban való részvételhez
A dátum nekem elég fura, de majd Remy megerősíti a forgalmazótól kapott információt

Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Mozi, filmek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
WW-t én is letudtam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából kellemes kis mozi, Gadot és Pine duója remekül működött,volt humora, teljesen korrekt a kategóriájában, talán a vége ment egy kicsit mellé. Talán végre a DCEU is sínre kerül, bár a JL kapcsán még mindig szkeptikus vagyok. Meg továbbra sem látom, hogy merre is tartanak, dobálóznak itt az eljövendő filmekkel, de se füle se farka...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából kellemes kis mozi, Gadot és Pine duója remekül működött,volt humora, teljesen korrekt a kategóriájában, talán a vége ment egy kicsit mellé. Talán végre a DCEU is sínre kerül, bár a JL kapcsán még mindig szkeptikus vagyok. Meg továbbra sem látom, hogy merre is tartanak, dobálóznak itt az eljövendő filmekkel, de se füle se farka...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
soadroli írta:minek nézel ilyeneket, úgyis tudod hogy szarRealista24 írta:Halálos iramban hatszáz akármennyi.
Ez igazából lehetne a tripla x 4 is, ugyanaz a határtalan baromság Vin-nel együtt.nekem az első rész elég volt, pedig elvileg az a jobbak közé tarzozik
Én is direkt megnéztem.
Mondom anélkül nem ütök semmit, hogy nem ismerném.
Borzasztó szar film.
Klisé,klisé hátán és orbitális faszságokkal van tele a film autós és egyéb szempontokból is.
Egyetlen értékelhető pont számomra, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Statham
Héten megnéztem a WW-t is moziban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vszleg a rengeteg pozitív kritka miatt, de valahogy én többet vártam volna a filmtől. Így "csak" egy szimplán jó superhero movie, de valami extraként volt beharangozva ugyebár.
A főgonosz meg egyenes botrányos
ZIDANE
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
minek nézel ilyeneket, úgyis tudod hogy szarRealista24 írta:Halálos iramban hatszáz akármennyi.
Ez igazából lehetne a tripla x 4 is, ugyanaz a határtalan baromság Vin-nel együtt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Halálos iramban hatszáz akármennyi.
Ez igazából lehetne a tripla x 4 is, ugyanaz a határtalan baromság Vin-nel együtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arra legalább jó volt, hogy elővegyem újra a Brendan Fraser-es verziót. Ez még mindig hatalmas királyság.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mennyire lehet szar a Múmia ha már Remynek se jön be?

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Karib Tenger Kalózai - Salazar bosszúja
Asszonnyal nekünk nagyon tetszett. A négynél határozottabban jobb volt, de persze az első kettő részt nem tudta überelni. Humor viszont megint volt benne, Johnny Depp ebben a szerepben továbbra is tündököl (én Jack Sparrowként nem tudom őt megunni, bár amúgy is szeretem), Salazar karaktere pedig nekem nagyon tetszett (bár a lebegő haja a végére már sok volt
). Aki szerette az előző részeket, az ezt is fogja, aki meg nem, annak mindegy
Asszonnyal nekünk nagyon tetszett. A négynél határozottabban jobb volt, de persze az első kettő részt nem tudta überelni. Humor viszont megint volt benne, Johnny Depp ebben a szerepben továbbra is tündököl (én Jack Sparrowként nem tudom őt megunni, bár amúgy is szeretem), Salazar karaktere pedig nekem nagyon tetszett (bár a lebegő haja a végére már sok volt

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, nem tudom. Azt tudom, hogy a sajtó az előbb van. (2017. június 7., 10:00 óra)d.gergo írta: A dátum nekem elég fura, de majd Remy megerősíti a forgalmazótól kapott információt

Cruise miatt alap volt számomra ez a film, illetve imádom Egyiptomot, valamint a Múmiákat. No, DE... Universal bekezdett. Ha így folytatják, akár be is fejezhetnék ezt az univerzumépítősdit, mert kevés. Kevés, mert se stílusban, se sztoriban, se karakterekben nem képes megállni a saját lábain a film. Majmolták a Brendan Fraser-es verziót, utalgattak következő filmekre. De hiába. Nem akart összeállni a film.
Függetlenül a hibáktól, a tempója jó a mozinak. Éppen emiatt egyszer meg lehet tekinteni, de egyáltalán nem nagy durranás. Kár érte, mert az alapanyag, sokkal, de sokkal többet tudna adni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Természetesen. Csak a helyszín és az időpont miatt emeltem ki a fővárostgaborz1 írta: Aki nem pesti az is játszhat?

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Aki nem pesti az is játszhat?Fővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
remélem a szerkesztő kollegák előnyt élveznek majd a sorsolásonFővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.

- e.gergo
- Kapcsolat:
Fővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
Ha ráérsz aznap és a helyszín is megközelíthető, akkor katt ide a játékban való részvételhez
A dátum nekem elég fura, de majd Remy megerősíti a forgalmazótól kapott információt

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
d.gergo írta:Én is a napokban néztem meg, kellemes szórakozás, és tényleg elgondolkodtatja az embert a film. Olasz szinkronnal néztem (nem tudom, hogy elérhető-e máshogy egyáltalánTádám írta:Teljesen idegenek
Végre valami jó a sok romhalmaz film között.
Ez egy olasz film, nagyon aktuális témát feszegetve. Vicces, groteszk, irónikus, és mindig tudja fokozni a drámát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem, hogy a lány-apa beszélgetés lesz a csúcs, de ugye a telefoncsere, a meleg kérdés,
aztán, amikor visszaadja a fülbevalót... epic.
Nincs túlhúzva, feszes 90 perc, ajánlom.), az rátett még egy lapáttal az élvezetre
Igen én is olaszul néztem, csak úgy találtam, de nagyon jó volt. Végre tudom, hogy kell ejteni a tiramisut...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- e.gergo
- Kapcsolat:
Én is a napokban néztem meg, kellemes szórakozás, és tényleg elgondolkodtatja az embert a film. Olasz szinkronnal néztem (nem tudom, hogy elérhető-e máshogy egyáltalánTádám írta:Teljesen idegenek
Ez egy olasz film, nagyon aktuális témát feszegetve. Vicces, groteszk, irónikus, és mindig tudja fokozni a drámát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem, hogy a lány-apa beszélgetés lesz a csúcs, de ugye a telefoncsere, a meleg kérdés,
Nincs túlhúzva, feszes 90 perc, ajánlom.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Teljesen idegenek

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Remy
- Kapcsolat:
Sajna Jim Henson már 27 éve meghalt, és ő volt az atyja az egész projektnek, meg a látványnak. de Frank Oz még besegíthet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
elvileg ugyan az felel majd a látványért aki akkor is, fain maszkok, kosztümök bár még nagyon az elején jár a projektRemy írta:
Jó lenne meghagyni ezt a fajta látványvilágot. Kis felturbózással, de efféle díszletekkel elég komolyat lehetne csinálni belőle.

- Remy
- Kapcsolat:
Jó lenne meghagyni ezt a fajta látványvilágot. Kis felturbózással, de efféle díszletekkel elég komolyat lehetne csinálni belőle.csabi* írta:ami felelesztesen jelenleg a netflix dolgozikRemy írta: Sötét kristály

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots