hogyne néznémTádám írta:American Gods-ot még senki nem nézi?

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. május 31., szerda 19:43
hogyne néznémTádám írta:American Gods-ot még senki nem nézi?
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 31., szerda 19:19
Én a második rész után kaszáltam. Túl..furaTádám írta:American Gods-ot még senki nem nézi?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 31., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 31., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. május 31., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 31., szerda 14:45
GoT, engem az első résztől megvett kilóra, de sok ember azt mondja, hogy az első évad kb. utolsó 2-3 részéig szenvedett, utána szeretett bele. Én ha most kezdeném, akkor úgy ülnék le, hogy az első évadot megadom neki mindenképpen. Az elején annyi név, annyi karakter, hogy az ember csak fogja a fejét.pheco írta:GoT, Leftovers, Black Mirror, Banshee
Uj sorozat utan nezelodok es ezekre szukitettem a listat. Tudom, hogy kulonbozo mufajok, de Erveket kerek, hogy melyiket erdemes elkezdeni.Ha szamit, akkor nekem a Dexter es a BrBa utso ket evada a top.
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. május 31., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. május 31., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. május 31., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. május 31., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 30., kedd 15:19
neked én a bogyó és babócát ajánlompheco írta:GoT, Leftovers, Black Mirror, Banshee
Uj sorozat utan nezelodok es ezekre szukitettem a listat. Tudom, hogy kulonbozo mufajok, de Erveket kerek, hogy melyiket erdemes elkezdeni.Ha szamit, akkor nekem a Dexter es a BrBa utso ket evada a top.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 30., kedd 15:16
Én megnéztem a 3. évadot belőle, de csak néztem a végén, hogy ez most mi. Én már csak azért néztem mert kíváncsi voltam mi lesz a vége...de lehet hogy kaszálom én is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első évad tökre bejött, a második már nem annyira, de ez...mindfuck.h3x0r írta:En az elso evadot a konnyedsege miatt hamar megkedveltem, majd jott egy sokkal dramaibb masodik, ami a sajat maga modjan baromi szorakoztato volt. A harmadik evadbol 2-3 reszt lattam, de egyszeruen nem fogott meg. Akkoriban raadasul egy kicsit elegem lett az olyan sorozatokbol, ahol a foszereplok folyamatosan szivnak. A Bojack Horseman (2x7), Silicon Valley (3x3), You're The Worst (3x3) harmast szinte egyszerre kaszaltam el, pedig korabban mindegyiket nagyon kedveltem.kelemen.istvan írta:Pótoltam a You're The Worst 3. évadját..
Nézi valaki? Vagy hiába írok pár mondatos összefoglalót?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a lánykérés a végén.. hát öcsém.. az egész évad kicsit következetlen volt számomra, de ez az zárás ez miből jött? Sokszor csak ment a második monitoromon, nem igazán kötött le, az előző évadok sokkal jobban tetszettek, valahogy nem tudtam azonosulni egyik karakterrel sem.. A legtöbbje idegesített.. ha folytatják pár részt megnézek belőle, ha ilyen marad kasza. Kár érte, eddig üde színfolt volt
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. május 30., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. május 30., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 30., kedd 12:30
En az elso evadot a konnyedsege miatt hamar megkedveltem, majd jott egy sokkal dramaibb masodik, ami a sajat maga modjan baromi szorakoztato volt. A harmadik evadbol 2-3 reszt lattam, de egyszeruen nem fogott meg. Akkoriban raadasul egy kicsit elegem lett az olyan sorozatokbol, ahol a foszereplok folyamatosan szivnak. A Bojack Horseman (2x7), Silicon Valley (3x3), You're The Worst (3x3) harmast szinte egyszerre kaszaltam el, pedig korabban mindegyiket nagyon kedveltem.kelemen.istvan írta:Pótoltam a You're The Worst 3. évadját..
Nézi valaki? Vagy hiába írok pár mondatos összefoglalót?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a lánykérés a végén.. hát öcsém.. az egész évad kicsit következetlen volt számomra, de ez az zárás ez miből jött? Sokszor csak ment a második monitoromon, nem igazán kötött le, az előző évadok sokkal jobban tetszettek, valahogy nem tudtam azonosulni egyik karakterrel sem.. A legtöbbje idegesített.. ha folytatják pár részt megnézek belőle, ha ilyen marad kasza. Kár érte, eddig üde színfolt volt
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 30., kedd 10:36
Azért Lindelofból kinézem hogy valami nagyon semmilyen, idegörlő szezonzárót rak le, ala lost.soadroli írta:nekem is, na de majd az évadzáró.ziro4vr írta:
Leftovers 3x7
Na ez nekem egy pöppet csalódás volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 30., kedd 10:13
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. május 30., kedd 10:08
nekem is, na de majd az évadzáró.ziro4vr írta:
Leftovers 3x7
Na ez nekem egy pöppet csalódás volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 30., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 30., kedd 7:56
Pörgős? Fejtsd már kiziro4vr írta:Prison break 5x8
Tele hülyeséggel, logikátlan szarokkal, de amikor egy ilyen pörgős részt összehoznak, el tudom nézni nekik. Ez egy jó rész volt.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem