ami felelesztesen jelenleg a netflix dolgozikRemy írta: Sötét kristály

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 23:11
ami felelesztesen jelenleg a netflix dolgozikRemy írta: Sötét kristály
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 31., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: András93 » 2017. május 31., szerda 20:41
Jó az, de nálam mindig a Nakatomi torony lesz az igazi.Remy írta:Die Hard 3 még mindig iszonyú laza és menő.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 31., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 30., kedd 20:50
Én holnap nézem. Itthon ma volt sajtó belőle, szinte kivétel nélkül imádta/szerette mindenki. Külföldi portálokat is elnézve, ekkora DC-s kritikai siker a Sötét lovag óta nem volt. Szóval az univerzum lehet, hogy tényleg ki lesz húzva a szarból.nzooli93 írta:Jo lett?Remy írta:Úgy tűnik a WW húzza ki a szarbol a DCt.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 30., kedd 16:08
Jo lett?Remy írta:Úgy tűnik a WW húzza ki a szarbol a DCt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 30., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. május 29., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 29., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 29., hétfő 12:49
Valahogy nem érzek szégyenérzetet, hogy ezt nem tudtam én sem.Realista24 írta:Akkor ez melyik volt? Ez a Neymarosdonor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak![]()
Hogy ez már a harmadik?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. május 29., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 29., hétfő 11:49
Most hogy mondodziro4vr írta:XXX 2, donor szerintem te mást néztél...véletlenül nem sok fekete bácsi és egy törékeny szőke hölgy szerepelt benne?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 29., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 29., hétfő 11:05
Úgy bizony. 3 remekmű készült. A 2. rész annyira nívósra sikeredett, hogy még Fing Dízel se merte eljátszani a főszerepetRealista24 írta:Akkor ez melyik volt? Ez a Neymarosdonor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak![]()
Hogy ez már a harmadik?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 29., hétfő 10:13
Izgalom és feszültség? Nem azt írom, hogy az első perctől, de nagyon hamar lehetett tudni a végét, minden karakterhez kapcsolódóan. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira adta magát, hogy a nőt kinyírják, a kiscsaj révbe ér, az öreg és Logan meghal, stb. Egyszerű vonalvezetésű sztori,meglepetések nélkül.ericco írta:A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Szóval Veled lesz a baj
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 29., hétfő 10:11
Akkor ez melyik volt? Ez a Neymarosdonor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 29., hétfő 10:09
A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannakBarçaNorbi írta:Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 29., hétfő 9:59
A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 29., hétfő 9:48
Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 29., hétfő 9:25
Gondoltam kezdem a legaljával, hogy az agyonszopkodott Logan még jobban üssönziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem