Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 31., szerda 12:18

Anthony írta:Alves nem, de van 3 játékosuk a kezdőben, akiknél sír a labda: Higuain, Mandzukic és Khedira. Eleve nem értem hogyan lehet az első kettőt egyszerre a pályán tartani. De nagyon motiváltak lesznek, és szerintem a túl sok pihenés nekünk hátrány lesz, főleg a meccs elején fel kell majd venni a ritmust.
Lehet, hogy sír náluk a labda, de simán elképzelhető, hogy azon az egy meccsen minden összejön nekik.

Dybala,Pjanic, Alves. Ő rájuk nagyon oda kell figyelni (de a többi is veszélyes lehet... Cuadrado pl.). Alves a kontráknál mindig előremegy jobbszélsőnek (a Monaco ellen is ő adta a gólpasszt egy kontra után).

Casemironak most 110%-ot kell nyújtania védekezésben, hogy a második hullámban érkezők ne tudjanak kapura lőni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 31., szerda 12:01

mondjuk az igaz és tetszik is, hogy a köztudatban kicsit lesajnált, a bírók által bejutott csapat vagyunk. ez még szépen is elsülhet

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 11:57

marci alves csata finom lesz mondjuk
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 31., szerda 11:53

Én a rögzített helyzetektől tartok, meg Alves beadásaitól, amik oda a Varane-Carvajal tengelyhez érkeznek, ahol mandzukic vagy valami lepattanó után Dybala érkezhet.
Nem illik.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 11:49

kelemen.istvan írta:Jó, oké, nem "másodvonalasok". :roll:
Akkor kérlek nevezzétek meg azokat a játékosokat a juventus csapatából, akikkel úgy érzitek, hogy erősödne a real madrid kezdő 11-e.
alvest leszámítva tényleg azok :mrgreen:
buffon pl beférne nálam ha a szezonbeli teljesítményt nézzük, más nem
Kép

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 31., szerda 11:46

Ha a foci azon múlna, hogy egyénileg hány jobb játékosod van, mint az ellenfélnek, hülyére nyertük volna magunkat a galaktikusokkal. Továbbra is csapatjátékról beszélünk, és ebben nagyon erős a Juve. Lehet mondani hogy pl. Pipitánál sír a labda, de csak jönnek a gólok ott is. Szerintem borzasztó nehéz meccs lesz, és én se jelenteném ki kifejezetten, hogy esélyesebbek vagyunk. Nem fekszik nekünk a torinoiak játéka. :hmmm:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 31., szerda 11:44

Szerintem a Juventus legtöbbször azért győzi le az ellenfeleket, és azért ilyen jó a védekező statisztikájuk, mert azt teszik a középpontba, a támadóik egy részének is majdnem fontosabb feladat a védekezés, mint a támadás. Nem büdös nekik a munka, azonnal visszazárnak a támadóik is, és tudnak is védekezni. A legtöbb nagycsapatnál a támadók csak immel-ámmal védekeznek, a juventusnál ezt a kisebb meccseken is megteszik, így kevés gólt is kapnak, illetve megvan a gyakorlatuk is a védekezésben. Cserébe nem is lőnek túl sok gólt azért, hiszen a védekezés mellett annyi energia nincs már erre.

Lelkesedésben remélhetőleg egy BL döntőn nálunk sem lesz probléma, és szépen visszazárnak a támadóink is (bár meglepődnék, ha túl sok emberrel támadna a Juve. Egy baj lehet, ők hozzá vannak szokva a védekező munkához, ezért jobban is csinálják. Ha mi lőnénk az első gólt, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy onnan visszajönnek, akkor lényegesen megnőnek az esélyeink a győzelemre.(hú , ez nagy okosság volt...) A lényeg, hogy szerintem nem a védelmük olyan jó, hanem a csapatvédekezésük, illetve az alaptaktikájukból következik ez.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 31., szerda 11:43

csabi* írta:alvest épp nem mondanám másodvonalasnak, idén elég jó szezont fut sőt ha jól emlékszem őt pont hogy marasztalta a barca, de aztán lehet rosszul emlékszem
Nem marasztalta, legalábbis nem úgy, ahogy Alves szerette volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 31., szerda 11:35

Szoval aki epp nem ferne be az mar egybol masodvonalas. Ertem.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 31., szerda 11:34

Jó, oké, nem "másodvonalasok". :roll:
Akkor kérlek nevezzétek meg azokat a játékosokat a juventus csapatából, akikkel úgy érzitek, hogy erősödne a real madrid kezdő 11-e.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 31., szerda 11:33

Alves nem, de van 3 játékosuk a kezdőben, akiknél sír a labda: Higuain, Mandzukic és Khedira. Eleve nem értem hogyan lehet az első kettőt egyszerre a pályán tartani. De nagyon motiváltak lesznek, és szerintem a túl sok pihenés nekünk hátrány lesz, főleg a meccs elején fel kell majd venni a ritmust.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 31., szerda 11:30

Jol emlekszel, mar csak emiatt se er semmit az a felsorolas.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 11:27

alvest épp nem mondanám másodvonalasnak, idén elég jó szezont fut sőt ha jól emlékszem őt pont hogy marasztalta a barca, de aztán lehet rosszul emlékszem
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 31., szerda 11:23

Számos helyen azt olvasom, hallgatom, hogy a "szakírók" a Juventust tartják esélyesebbnek. Hogy a mostani csapatuk erősebb, mint a 2015-ös. Csak én nem látom ezt így? Vagy teljesen fogalmatlan vagyok? :roll: :hmmm:
Másodrangú játékosok, akiket kb úgy zavartak el az elilt kluboktól.. Khedira, Higuaín, Mandzukic, Alves.. Persze, a védelmük jó, nagyon is, de a kevés kapott gól ellenére, szerintem zavarba hozhatóak. Én úgy érzem, hogy mi vagyunk a jobb csapat, ha egyénekre osztjuk, akkor is, és ha csapatszinten nézem, akkor is. Persze, a túlzott optimizmus nem jó, de én reménykedem! :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 30., kedd 15:07

https://www.youtube.com/watch?v=EZQ1nLcp-Q4

AAA,de várom már a döntőt :mrgreen:
ZIDANE

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. május 30., kedd 13:32

Yazid írta:mindenki tudja nuanszok fognak donteni, sajna arra nagyobb esély lesz, hogy ramosek hatul bepotyaznak valamit vagy kapunk egy fejes golt ilyesmi. onnan meg kb 10% esélyt adok. masik oldalt nem tudom elképzelni, plane egy buffonnal a kapuban. és van egy kíméletlen dybalajuk, aki rogton büntetni fog ha bambáskodunk akár egy masodpercre is
Blabla. Itt meg olyan játékosok lesznek a pályán mint Cristiano Ronaldo,Isco,Modric,Marcelo akik bármilyen csapat ellen megtudják teremteni a különbséget. Beszarni azért nem kell.
Nyilván nehéz lesz, küzdeni kellesz, de ez a legjobban küzdő Madrid amit valaha láttam, 2007 tavaszán láttam hasonlót mint az idei év egészében(!).
Legjobban Chiellini húga foglalta össze, mi tapasztaltabbak vagyunk, ők talán elszántabbak. Utóbbi úgy gondolom fontosabb, és nyilván nem lehet egy szinten motiváltságban a két csapat. Egyik 20 éve nem nyerte meg a BL-t, a másik megnyert a legutóbbi 3ból kettőt..

Összességében azonban bizakodó vagyok, mert egyetlen meccs választja el a csapatot attól, amiről mind tudjuk mennyire fontos is. Ha ki kell kapnunk, ki fogunk kapni, a világ nem fog össze dőlni, a jövő fényes.
Rohamosan közeleg a nap, kezdem is érezni legbelül.
Hala Madrid!

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 30., kedd 13:26

Yazid írta:
ahol a tudasbeli kulonbseg annyira nem tud kijonni.
ez elég szomoru, akkor viszont még kevesebb esélyt adok magunknak.

mindenki tudja nuanszok fognak donteni, sajna arra nagyobb esély lesz, hogy ramosek hatul bepotyaznak valamit vagy kapunk egy fejes golt ilyesmi. onnan meg kb 10% esélyt adok. masik oldalt nem tudom elképzelni, plane egy buffonnal a kapuban. és van egy kíméletlen dybalajuk, aki rogton büntetni fog ha bambáskodunk akár egy masodpercre is
Buffon is hibázhat, főleg amilyen elvárásokat és terhet rakott rá a sajtó és mindenki, hogy nem érhet véget az ő karrierje enélkül a győzelem nélkül, ami miatt még inkább akarni fog és már-már lehet görcsölésig... olyankor meg jön a hiba.
Nekünk is van egy kíméletlen CR-ünk.
Az ő védelmük is bepotyázhat valamit, nemcsak a miénk.
Nincs rajtunk nyomás, nincs megfelelési kényszerünk, ez a csapat elég erős fejben ahhoz, hogy felfogják a meccs mivoltját.
Nekünk áll a zászló, mert mindenki a mi vereségünkért szurkol, nincsenek elvárások mifelénk... ellenben a Juve-val, teher a kapuson, teher Higuainon, tehet Khedirán. Nem tudom elképzelni, hogy ezek a játékosok megbirkózzanak ezzel... ha mégis emelem kalapom, de ne cáfoljanak rám!

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 30., kedd 13:13

ahol a tudasbeli kulonbseg annyira nem tud kijonni.
ez elég szomoru, akkor viszont még kevesebb esélyt adok magunknak.

mindenki tudja nuanszok fognak donteni, sajna arra nagyobb esély lesz, hogy ramosek hatul bepotyaznak valamit vagy kapunk egy fejes golt ilyesmi. onnan meg kb 10% esélyt adok. masik oldalt nem tudom elképzelni, plane egy buffonnal a kapuban. és van egy kíméletlen dybalajuk, aki rogton büntetni fog ha bambáskodunk akár egy masodpercre is

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 30., kedd 11:32

dzsi91 írta:Nyilatkozatok alapján eléggé magabiztosnak tünnek a Juve
Játékosai.

Remélem túlgörcsölik,kb minden második szavuk ,hogy nyugalom és hogy nem kell foglalkozni a múltal.Nekem ez úgy jön le ,hogy rohadt feszültek.
Jah, nagyon fogadkoznak, meg mindenki hangsulyozza, hogy nyugalom, nyugalom, nyugalom... Tanultunk az elozo dontobol, erosek vagyunk fejben es nyugodtak, stb...

Hat majd meglatjuk. A tulzott nyugtatas forditva is elsulhet.

En biztos vagyok benne hogy mi leszunk nyugodtabbak es higgadtabbak. Nyertunk 2 BL-t az utobbi harom evben, nincs akkora teher rajtunk mint a Juve-n szerintem. Nekik lehet ez az utolso es egyetlen eselyuk (sok jatekosnak). Bizonyitani akarnak, es javitani. Nagy a nyomas. Kivancsi leszek hogy tudjak majd kezelni. A masik oldala a dolognak persze az hogy ezert lehet hogy motivaltabbak valamivel mint a mieink, amibol elonyt kovacsolhatnak.

En ha semleges lennek, akkor tuti a Real gyozelmere tennem a felesleges penzemet (ha lenne :D ). Nagyon jo jatekosallomannyal rendelkezo, egyseges, kiforrott csapat, oriasi BL rutinnal, kirobbano fizikai allapotban, jo formaidozitessel, szezon vegere Iscoval osszeallt a rendszer. A legtobb elojel nekunk kedvez... De persze tudjuk hogy a BL trofeakat nem erre adjak. Ezt a dontot szivvel lehet majd megnyerni, mert egy harcos, kuzdelmes meccs lesz, keves helyzettel, es valoszinuleg keves futballal, ahol a tudasbeli kulonbseg annyira nem tud kijonni.

Nincs konnyu donto, de azert haromszor is megkapni a fegyelmezett brusztolos-bekkelos, foggal korommel harcolo, csipo-harapo csapatot a szezon legfontosabb meccsen kicsit bosszanto. Sebaj, ketszer sikerult, miert ne sikerulne ujra.

Szerintem nyerunk, ezuttal rendes jatekidoben, 1 gollal.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 29., hétfő 23:21

Nyilatkozatok alapján eléggé magabiztosnak tünnek a Juve
Játékosai.

Remélem túlgörcsölik,kb minden második szavuk ,hogy nyugalom és hogy nem kell foglalkozni a múltal.Nekem ez úgy jön le ,hogy rohadt feszültek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: