legyen ez intő jel mindenki számára.

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 7., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 6., kedd 7:47
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2017. június 5., hétfő 10:49
picit megkésve de köszönöm, donornak dettóh3x0r írta:Ha erdekel a tema, akkor ezt az oldalt ajanlanam neked http://kiszamolo.hu/chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
(az uj cikkek egy resze biztos teged is erint, illetve a regebbiek kozul is erdemes elolvasni parat)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 4., vasárnap 12:45
Megegyeztünk, kérem vissza a sörszagu, kurva kemény hehét aki megbac mindenkit, még a nőket is.H.E.H.E. írta:Kerdes ugye hogy kinek mi a normális
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:13
Kevesebb brazil imádat?H.E.H.E. írta:Kerdes ugye hogy kinek mi a normális
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 4., vasárnap 7:47
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. június 4., vasárnap 3:10
Never forgetH.E.H.E. írta: geci ha nyerünk és közben 3-at lövünk ennek a juventusnak és annak a puffonnak, akkor ígérem a jövő évi béelldöntőig normális leszek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 2., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2017. június 2., péntek 17:03
Jelen!Remy írta:ParaNoir Pub-ot próbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 2., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 31., szerda 23:09
Jaa, hát igen, ott már vannak bajok sajnos.KAG írta:hanem a markahoz tartozo emberekkel.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 31., szerda 11:00
KiégtemRealista24 írta:*dobáltatna valakivel, pénzért.rashidm írta: Nem, ő iphone-nal dobálna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 31., szerda 10:46
*dobáltatna valakivel, pénzért.rashidm írta:
Nem, ő iphone-nal dobálna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 31., szerda 10:45
Nem, ő iphone-nal dobálna.ziro4vr írta:Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond?Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 31., szerda 10:43
Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond?Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 31., szerda 10:28
Nem a korral van gond fokent, hanem a markahoz tartozo emberekkel.Sierra írta:Jézusom, ez miért gond?KAG írta:Sőt, inkább zavarna is, hogy mindeni mit gondolna rólam, ahogy kiszállok a 15-20 éves bmw-ből.Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 31., szerda 9:24
Az első nagyon varázslatos, de már már pofátlan. Az asztal a kulcs, de hogy milyen technikát aplikált bele a rizsa, azt nem tudom elsőre. Valószínűleg az érmék nem változtatnak helyet, csak mindig azt látod, amelyiket kell, vagy valami asztal alatti mágneses kütyüvel mozgatja. (inkább az elsőre tippelek).h3x0r írta:akkor linkelek en is egyet
Attól is függ, hogy milyen időtávra tervezel. A lakástakarék jó, de akkor éri meg igazán, ha fel is használod, tehát megtakarításnak nem túl optimális, vagy ismerős útján lepapírozod (ezt persze nem is írtam, ez nem legálischosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 31., szerda 0:21
Ha erdekel a tema, akkor ezt az oldalt ajanlanam neked http://kiszamolo.hu/chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem