Telei van logikai bukfencekkel a magyarázkodásod. Én tisztellek, mert mindig normálisan írsz ide.palesz77 írta:Áthoztam ide, nem akartam offolni.Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak, és a történelemben ettől még ez a csapat is jogosan fennmarad, de nekem a legszűkebb elitben említett korszakok eléréséhez ez, és a folyamatos jó játék még hiányzik tőletek. De itt lehet a korszakosra más a definícióm, szimplán ezért gondolom máshogy. Ha valaki 10 év múlva erről az időszakról beszél majd, akkor ti fogtok az emberek többségének beugrani, ezt iszta sor. De ha valaki all time legjobb csapatokat kérdez, ez a Madrid szerintem nem sokaknak ugrana be elsőre, pedig a keret meglenne hozzá, lehet majd a játék is meglesz, és akkor oda is kerül ez a csapat. Így remélem világos - meg nem is sértő, mert nem annak szánom.
Ezt meg minden rosszindulat nélkül mondom, de olyat várnál el, ami lehetetlen. Itt se annyiból álltak a gratulációk a triplánk után, hogy szép volt. Az ellendrukkerek mindig megemlítik a negatív dolgolat is, önnyugtatás és egyéb okok miatt is gondolom. De 1-2 hsz-t leszámítva szerintem semmi felháborító nincs az ottani reakciókban.
De tudod palesz, attól hogy valaki laposnak hiszi a Földet, még nem lesz lapos. A tények meg nem azért tények, mert mindenki annak képzeli/tartja.
Remélem érted a hasonlatot. Most ti vagytok a f*sz rossz oldalán, el kell ezt is viselni, és nem kell magyarázkodni, mert csak nevetség tárgyává válsz.
Nem kioktatni akarlak, meg ez nem neked szól kizárólak csakis, hanem annak a sok sz*rnak amit a barca szurkolók 90%-a, piké stb az elmúlt években a Realra szórt.
A meccs előtt 2 héttel azt írtam (nem itt) félig viccesen, félig komolyan hogy remélem CR 2-3 gólt eltesz a döntőben és a sok hatert bekussoltatja. Azt hiszem ennél szebben mint tegnap ahogy tette a Real (főleg a második félidőben) nem lehet szebben csinálni azt hogy: kuss van gyerekek, Real Madrid van a trónon.
Lehet itt felhozni a BM meccsen a bírózást meg stb-t lehet vergődni, de azt a csapatot gyalultuk a földbe kb 45 perc alatt akik ellen ti 180 perc alatt egy gólt sem tudtatok rúgni.
Remélem nem vetted ezt sértésnek, de a f*szom kivan hogy jöttök állandóan magyarázkodni, meg jön a sok de.