Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sentry

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. június 4., vasárnap 12:34

palesz77 írta:Áthoztam ide, nem akartam offolni.
M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is.. :D Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak, és a történelemben ettől még ez a csapat is jogosan fennmarad, de nekem a legszűkebb elitben említett korszakok eléréséhez ez, és a folyamatos jó játék még hiányzik tőletek. De itt lehet a korszakosra más a definícióm, szimplán ezért gondolom máshogy. Ha valaki 10 év múlva erről az időszakról beszél majd, akkor ti fogtok az emberek többségének beugrani, ezt iszta sor. De ha valaki all time legjobb csapatokat kérdez, ez a Madrid szerintem nem sokaknak ugrana be elsőre, pedig a keret meglenne hozzá, lehet majd a játék is meglesz, és akkor oda is kerül ez a csapat. Így remélem világos - meg nem is sértő, mert nem annak szánom.

Ezt meg minden rosszindulat nélkül mondom, de olyat várnál el, ami lehetetlen. Itt se annyiból álltak a gratulációk a triplánk után, hogy szép volt. Az ellendrukkerek mindig megemlítik a negatív dolgolat is, önnyugtatás és egyéb okok miatt is gondolom. De 1-2 hsz-t leszámítva szerintem semmi felháborító nincs az ottani reakciókban.
Telei van logikai bukfencekkel a magyarázkodásod. Én tisztellek, mert mindig normálisan írsz ide.

De tudod palesz, attól hogy valaki laposnak hiszi a Földet, még nem lesz lapos. A tények meg nem azért tények, mert mindenki annak képzeli/tartja.

Remélem érted a hasonlatot. Most ti vagytok a f*sz rossz oldalán, el kell ezt is viselni, és nem kell magyarázkodni, mert csak nevetség tárgyává válsz.

Nem kioktatni akarlak, meg ez nem neked szól kizárólak csakis, hanem annak a sok sz*rnak amit a barca szurkolók 90%-a, piké stb az elmúlt években a Realra szórt.
A meccs előtt 2 héttel azt írtam (nem itt) félig viccesen, félig komolyan hogy remélem CR 2-3 gólt eltesz a döntőben és a sok hatert bekussoltatja. Azt hiszem ennél szebben mint tegnap ahogy tette a Real (főleg a második félidőben) nem lehet szebben csinálni azt hogy: kuss van gyerekek, Real Madrid van a trónon.

Lehet itt felhozni a BM meccsen a bírózást meg stb-t lehet vergődni, de azt a csapatot gyalultuk a földbe kb 45 perc alatt akik ellen ti 180 perc alatt egy gólt sem tudtatok rúgni.

Remélem nem vetted ezt sértésnek, de a f*szom kivan hogy jöttök állandóan magyarázkodni, meg jön a sok de. :) Ez a focitörténelem nem a Barca-PSG.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 4., vasárnap 12:32

Kit erdekel masok mit gondolnak, szurkolhat az ember akarkinek, az utalok mindig tobben lesznek.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 12:12

palesz77 írta:
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is.. :D Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak.
Ezt nem értem. Tavaly is legyőztünk titeket a tavaszi fordulóban. Igaz 2015-ben egyszer sem sikerült. De 2012- től egészen mostanáig 7-7 az állás egymás ellen ha jól számolok. De ha te arra gondolsz, hogy ilyen 5-0, 6-2, akkor adjátok el Messit, Iniestát, Neymart, Suarezt és másodvonalas edzővel és játékosokkal töltsétek meg a csapatot és az is meg lesz.
Azért ne felejtsük el, hogy hol állt az a Real Madrid amelyiket Ti 5-0-ra és 6-2-re vertétek el, amikro ti korszakos csapat voltatok, és hol az a Barcelona amikor éppen mi ,,válunk" korszakos csapattá. Ég és Föld. Ez a Barcelona még mindig sokkal jobb, mint a 2-6-os 2009-es Real Madrid, lélektanilag is játékosügyileg is, edzőügyileg is (LE, igaz már nem ő). Ha te ehhez kötöd a mi csapatunkat, hogy cidázztassunk le titeket bőven az nem fog bekövetkezni, hacsak amit írtam szempontok be nem teljesülnek.

Mondjuk lehet,hogy nem sikerült érthetően körvonalazni a mondandómat, nézd el nekem, még szenvedek magammal... :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 4., vasárnap 12:10

Sosem fogom megérteni minek jártok oda, hogy utána meg ide írjátok miket láttatok. :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 4., vasárnap 12:03

Teljesen vállalható, korrekt hsz-ek vannak odaát. De komolyan most védtük meg a címet.. nyilván kurvaszar érzés lehet ez nekik. Mit vártok ha odamentek? Aki nem bírja ezt ne is olvassa.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 4., vasárnap 11:58

Áthoztam ide, nem akartam offolni.
M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is.. :D Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak, és a történelemben ettől még ez a csapat is jogosan fennmarad, de nekem a legszűkebb elitben említett korszakok eléréséhez ez, és a folyamatos jó játék még hiányzik tőletek. De itt lehet a korszakosra más a definícióm, szimplán ezért gondolom máshogy. Ha valaki 10 év múlva erről az időszakról beszél majd, akkor ti fogtok az emberek többségének beugrani, ezt iszta sor. De ha valaki all time legjobb csapatokat kérdez, ez a Madrid szerintem nem sokaknak ugrana be elsőre, pedig a keret meglenne hozzá, lehet majd a játék is meglesz, és akkor oda is kerül ez a csapat. Így remélem világos - meg nem is sértő, mert nem annak szánom.

Ezt meg minden rosszindulat nélkül mondom, de olyat várnál el, ami lehetetlen. Itt se annyiból álltak a gratulációk a triplánk után, hogy szép volt. Az ellendrukkerek mindig megemlítik a negatív dolgolat is, önnyugtatás és egyéb okok miatt is gondolom. De 1-2 hsz-t leszámítva szerintem semmi felháborító nincs az ottani reakciókban.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. június 3., szombat 23:01

L.Miki írta: Jól mondta Alves: Visszasírtok ti még engem.
nem is értem, hogy engedhették el. De nem bajR!
túl sokat kért. :lol: :lol:
inkább megvettük a fizetése 8szorosáért Gomest. :roll:

H.E.H.E. írta: és egyúttal bebizonyosodott, hogy a túlfújt dibala se kell a fenének se, pláne amikor asensio jobb játékos.
mi megtettük neki azt a luxust, hogy 5 méterre védekeztünk tőle. kétszer elsült a lába, itt meg a legfontosabb meccsen egy jó passza sem volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 3., szombat 23:00

csababarca írta:
H.E.H.E. írta: azért az mindent elmond a juventusról, hogy a 34 éves exbarcás dániel volt a legjobbjuk...
hát igen, akkor ezt nem csak én barcás szemüveggel láttam így.
és egyúttal bebizonyosodott, hogy a túlfújt dibala se kell a fenének se, pláne amikor asensio jobb játékos.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 3., szombat 22:59

csababarca írta:
H.E.H.E. írta: azért az mindent elmond a juventusról, hogy a 34 éves exbarcás dániel volt a legjobbjuk...
Jól mondta Alves: Visszasírtok ti még engem.
nem is értem, hogy engedhették el. De nem bajR!

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. június 3., szombat 22:59

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 3., szombat 22:57

csababarca írta:grat, megérdemelte a real, mondjuk én 3-1re tippeltem.

az első félidő még izgalmasra sikerült, a másodikban nem volt kérdés.
azért az mindent elmond a juventusról, hogy a 34 éves exbarcás dániel volt a legjobbjuk...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. június 3., szombat 22:56

grat, megérdemelte a real, mondjuk én 3-1re tippeltem.

az első félidő még izgalmasra sikerült, a másodikban nem volt kérdés.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 30., kedd 11:10

Mickey írta:Talán Mou kellene bárcá edzőnek.

Megnyerné az öltözőt magának. :mrgreen:
Mármint megnyerné a Real öltözőjét magának. :mrgreen:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 30., kedd 10:47

Talán Mou kellene bárcá edzőnek.

Megnyerné az öltözőt magának. :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 29., hétfő 23:26

Én örülök Valverdenek, sztem tipikus ez a Pellegrini féle vonal, kis csapatoknál nagyon jó, de egy Real/Barca kalibernél hamar be fog sülni, jó, ha 1 évet marad szvsz.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 29., hétfő 23:07

Van az a penz, amiert az oreg Jupp leult volna a Barcelona kispadjara, na akkor nagyot neztem volna. Szerintem tudna mit kezdeni a kerettel, plane ha igazolhatna is nehany arcot... nincs ra esely, hogy visszaterjen, de az kemeny lett volna, ha megtortenik a semmibol... :)
:goat:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 29., hétfő 22:42

eltekintve Wenger fikázásától egy Barca-Wenger páros mindenképp érdekes lehetne. a stílus passzol, neve is van és nem is kókler játékosokkal kéne alkotni és lehet másodvirágzását élné ha kikerülne abból a fosból. de ez nem fog létrejönni szóval tárgytalan de lenne benne fantázia.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:37

miVida írta:en Conte-t is a jo edzok koze raknam...nem mintha a barca szamara elerheto lett volna.
de ilyenek h puyol meg xavi... :kivagyhe: eloszor az ifibe kene vagy vmi kis csapatba teljesiteni, teljesen egyertelmu.
Sampaoli lett volna legjobb valasztas ha el tudtak volna csabitani, de akar oreg Wengernek is jol jott volna a valtas lehet... mmint talan jobb lett volna mint Valvedere
Conte szerintem nem az a típus, aki ennyi egyéniség mellé kell. Sokkal több szabadság kell a pályán a mi keretünknek, mint ami a Chelseanél van pl. Szerintem is nagyon jó edző amúgy, csak nem egy Barcához. Aztán ki tudja persze..

Xavinál meg ez a terv, a B edzői posztját felajánlották már neki tavaly is, de nem fogadta el, mondta hogy előbb tanulnia kell. Jövőre befejezi a focit, 1-2 év alatt szerintem megkapja a B csapatot, aztán ha jól megy neki, utána megkapja az elsőt is gondolom.

Wengert meg még annyira se akarnám mint Valverdét én speciel, 10 éve talán, de akkor meg jobb lóra tettünk hál istennek mint utólag kiderült - 9 éve volt tudom, de értitek.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2017. május 29., hétfő 21:29

en Conte-t is a jo edzok koze raknam...nem mintha a barca szamara elerheto lett volna.
de ilyenek h puyol meg xavi... :kivagyhe: eloszor az ifibe kene vagy vmi kis csapatba teljesiteni, teljesen egyertelmu.
Sampaoli lett volna legjobb valasztas ha el tudtak volna csabitani, de akar oreg Wengernek is jol jott volna a valtas lehet... mmint talan jobb lett volna mint Valvedere
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:23

Puyol nem akar edző lenni azt mondta, el is hiszem róla. Pedig én is megnézném, ha mást nem legalább másodedzőként. Xavi viszont tuti lesz Barca edző, remélhetőleg hasonló stílussal, mint ahogy játszott - ez itt magas labda, tudom. :D

Csaba: Mivel hozzád hasonlóan én is kőkemény 0 jelöltben lennék biztos jelen pillanatban, ezért én akkor már olyan embert hoztam volna, aki olyan focit játszat, ami az én szívemhez a legközelebb áll. Óscar Garcia és Sarri nálam simán jelöltek lettek volna, de Tuchel is. Én az elkövetkező időszakban nem számítok még egy hasonló sikerkorszakra, mint amik mostanság voltak - kupákra azért összességében igen, de nem ennyire ilyen rövid időszakok alatt -, úgyhogy akkor legalább játsszon úgy a csapat, hogy örömmel üljek le a meccsek elé. De nyilván az elnökség nem ilyen hozzáállás alapján választ edzőt, ők lényegesen sikerorientáltabbak mint én. Én szentimentális típus vagyok inkább, de ezt úgyis tudod már szerintem.. :D

Vissza: