Áthoztam ide, nem akartam offolni.
M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..

Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak, és a történelemben ettől még ez a csapat is jogosan fennmarad, de nekem a legszűkebb elitben említett korszakok eléréséhez ez, és a folyamatos jó játék még hiányzik tőletek. De itt lehet a korszakosra más a definícióm, szimplán ezért gondolom máshogy. Ha valaki 10 év múlva erről az időszakról beszél majd, akkor ti fogtok az emberek többségének beugrani, ezt iszta sor. De ha valaki all time legjobb csapatokat kérdez, ez a Madrid szerintem nem sokaknak ugrana be elsőre, pedig a keret meglenne hozzá, lehet majd a játék is meglesz, és akkor oda is kerül ez a csapat. Így remélem világos - meg nem is sértő, mert nem annak szánom.
Ezt meg minden rosszindulat nélkül mondom, de olyat várnál el, ami lehetetlen. Itt se annyiból álltak a gratulációk a triplánk után, hogy szép volt. Az ellendrukkerek mindig megemlítik a negatív dolgolat is, önnyugtatás és egyéb okok miatt is gondolom. De 1-2 hsz-t leszámítva szerintem semmi felháborító nincs az ottani reakciókban.