Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 30., kedd 11:10

Mickey írta:Talán Mou kellene bárcá edzőnek.

Megnyerné az öltözőt magának. :mrgreen:
Mármint megnyerné a Real öltözőjét magának. :mrgreen:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 30., kedd 10:47

Talán Mou kellene bárcá edzőnek.

Megnyerné az öltözőt magának. :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 29., hétfő 23:26

Én örülök Valverdenek, sztem tipikus ez a Pellegrini féle vonal, kis csapatoknál nagyon jó, de egy Real/Barca kalibernél hamar be fog sülni, jó, ha 1 évet marad szvsz.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 29., hétfő 23:07

Van az a penz, amiert az oreg Jupp leult volna a Barcelona kispadjara, na akkor nagyot neztem volna. Szerintem tudna mit kezdeni a kerettel, plane ha igazolhatna is nehany arcot... nincs ra esely, hogy visszaterjen, de az kemeny lett volna, ha megtortenik a semmibol... :)
:goat:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 29., hétfő 22:42

eltekintve Wenger fikázásától egy Barca-Wenger páros mindenképp érdekes lehetne. a stílus passzol, neve is van és nem is kókler játékosokkal kéne alkotni és lehet másodvirágzását élné ha kikerülne abból a fosból. de ez nem fog létrejönni szóval tárgytalan de lenne benne fantázia.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:37

miVida írta:en Conte-t is a jo edzok koze raknam...nem mintha a barca szamara elerheto lett volna.
de ilyenek h puyol meg xavi... :kivagyhe: eloszor az ifibe kene vagy vmi kis csapatba teljesiteni, teljesen egyertelmu.
Sampaoli lett volna legjobb valasztas ha el tudtak volna csabitani, de akar oreg Wengernek is jol jott volna a valtas lehet... mmint talan jobb lett volna mint Valvedere
Conte szerintem nem az a típus, aki ennyi egyéniség mellé kell. Sokkal több szabadság kell a pályán a mi keretünknek, mint ami a Chelseanél van pl. Szerintem is nagyon jó edző amúgy, csak nem egy Barcához. Aztán ki tudja persze..

Xavinál meg ez a terv, a B edzői posztját felajánlották már neki tavaly is, de nem fogadta el, mondta hogy előbb tanulnia kell. Jövőre befejezi a focit, 1-2 év alatt szerintem megkapja a B csapatot, aztán ha jól megy neki, utána megkapja az elsőt is gondolom.

Wengert meg még annyira se akarnám mint Valverdét én speciel, 10 éve talán, de akkor meg jobb lóra tettünk hál istennek mint utólag kiderült - 9 éve volt tudom, de értitek.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2017. május 29., hétfő 21:29

en Conte-t is a jo edzok koze raknam...nem mintha a barca szamara elerheto lett volna.
de ilyenek h puyol meg xavi... :kivagyhe: eloszor az ifibe kene vagy vmi kis csapatba teljesiteni, teljesen egyertelmu.
Sampaoli lett volna legjobb valasztas ha el tudtak volna csabitani, de akar oreg Wengernek is jol jott volna a valtas lehet... mmint talan jobb lett volna mint Valvedere
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:23

Puyol nem akar edző lenni azt mondta, el is hiszem róla. Pedig én is megnézném, ha mást nem legalább másodedzőként. Xavi viszont tuti lesz Barca edző, remélhetőleg hasonló stílussal, mint ahogy játszott - ez itt magas labda, tudom. :D

Csaba: Mivel hozzád hasonlóan én is kőkemény 0 jelöltben lennék biztos jelen pillanatban, ezért én akkor már olyan embert hoztam volna, aki olyan focit játszat, ami az én szívemhez a legközelebb áll. Óscar Garcia és Sarri nálam simán jelöltek lettek volna, de Tuchel is. Én az elkövetkező időszakban nem számítok még egy hasonló sikerkorszakra, mint amik mostanság voltak - kupákra azért összességében igen, de nem ennyire ilyen rövid időszakok alatt -, úgyhogy akkor legalább játsszon úgy a csapat, hogy örömmel üljek le a meccsek elé. De nyilván az elnökség nem ilyen hozzáállás alapján választ edzőt, ők lényegesen sikerorientáltabbak mint én. Én szentimentális típus vagyok inkább, de ezt úgyis tudod már szerintem.. :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 21:11

Remy írta:Amúgy viccen kívül, én Puyolt megnézném. (Ha barcás lennék) :hmmm:
egyszer majd én is, korai még. túl sok a haver az öltözőben. Xavi ugyanez.
majd ha kikopik Piqué, Busi, Messi, Iniesta, akkor lehetne megpróbálni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 21:09

Amúgy viccen kívül, én Puyolt megnézném. (Ha barcás lennék) :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 21:03

Remy írta:
Ti Guardiolával megkaptátok azt, amit mi Carloval és most Zizouval. Nektek vagy Guardiola kellett volna megint, vagy valaki hozzá hasonló kaliber, aki nem feltétlen a taktikai zsenijével jut csúcsra (nevet nem tudok mondani), hanem azzal, hogy megnyeri az öltözőt (a személyiségen van a hangsúly). Egy barcánál vagy Realnal, ennyi sztárral, ezzel lehet messze eljutni. Valverdét nem érzem ilyennek.
adom amit írsz, én is így gondolom alapból.
de most ilyet se tudok mondani.
gondolkozom,de nem megy, hoyg ki lehetne jó. akiket leírtam lentebb, azok vannak csak a fejemben.

palesz pl kinek örült volna?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 21:01

csababarca írta: akkor milyenre? nem kötekedés de tényleg érdekelne, mert szétnézve edzők között, elég szűkös a merítés.
Most akikről szó volt (Unzué, Sampaoli, van Gaal, Eusebio...) szerintem a legjobb opció.
Ti Guardiolával megkaptátok azt, amit mi Carloval és most Zizouval. Nektek vagy Guardiola kellett volna megint, vagy valaki hozzá hasonló kaliber, aki nem feltétlen a taktikai zsenijével jut csúcsra (nevet nem tudok mondani), hanem azzal, hogy megnyeri az öltözőt (a személyiségen van a hangsúly). Egy barcánál vagy Realnal, ennyi sztárral, ezzel lehet messze eljutni. Valverdét nem érzem ilyennek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 20:57

:lol: :lol: :lol:
dzsi91 írta:Valverde hivatalos.Mit gondoltok?

Szerintem adtak a szarnak egy pofont.
Én nem őt választottam volna, de örök optimistaként bizakodó vagyok. Remélhetőleg tud annyi új impulzust adni a csapatnak, hogy megint felpörögjön mindenki, ez már elég lenne egy sikeresebb szezonhoz.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 29., hétfő 20:53

egy mancinit azért nem bántam volna.

de ott van még maradona is

raymond domenech.

csupa jó edző.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 20:50

Remy írta:Amíg az MSN van elöl, szerintem mindegy ki jön. Pláne nem egy külsős fogja őket felrázni. Elég keménykezű edzőnek tűnik, szóval JELENLEG azt mondom, nem igazán lesz kompatibilis a csapattal. Jó edző, de egy barcának nem ilyen edzőre van szüksége.

akkor milyenre? nem kötekedés de tényleg érdekelne, mert szétnézve edzők között, elég szűkös a merítés.
Most akikről szó volt (Unzué, Sampaoli, van Gaal, Eusebio...) szerintem a legjobb opció.

Akik nekem "tetszenek" az Klopp és Pochettino. az argentínról pletykáltak, de neki jó a Tottenhamben, nyilván nem engedték el.
Esetleg Tuchel és Jardim, de ők sem bizonyítottak sokat.

Mások meg nem nagyon vannak, top edzők. mármint akik vannak, ilyen-olyan okok miatt kiesnek. (Ancelotti, Zidane, Allegri, Mourinho.)

ráadásul állítólag nálunk ilyen kényszeres elvárás és feltétel, hogy legyen valamilyen kötődése a klubhoz. a vezetőség eléggé beszűkíti így a lehetőségeket.
talán egyszer kapunk egy tapasztalt, nagytekintélyú top edzőt, de nem bízom már ebben.
Megnézném azért mire menne egy ilyen csapattal Allegri, vagy Ancelotti.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 29., hétfő 20:49

Remy írta:Amíg az MSN van elöl, szerintem mindegy ki jön. Pláne nem egy külsős fogja őket felrázni. Elég keménykezű edzőnek tűnik, szóval JELENLEG azt mondom, nem igazán lesz kompatibilis a csapattal. Jó edző, de egy barcának nem ilyen edzőre van szüksége.
Szerintem középszer,Pellegrinire emlékeztet.Na nem mintha Lucho akkora edzőzseni lett volna de legalabb volt egyfajta státusza a múltja miatt.

Valószínüleg rövidtávon kicsit megkavarja a vizet,de kétlem ,hogy ez egy jó döntés lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 29., hétfő 20:40

a szó elszáll :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 20:29

Amíg az MSN van elöl, szerintem mindegy ki jön. Pláne nem egy külsős fogja őket felrázni. Elég keménykezű edzőnek tűnik, szóval JELENLEG azt mondom, nem igazán lesz kompatibilis a csapattal. Jó edző, de egy barcának nem ilyen edzőre van szüksége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 29., hétfő 20:28

Valverde hivatalos.Mit gondoltok?

Szerintem adtak a szarnak egy pofont.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 29., hétfő 1:25

El Unico írta:Ezt nem igazán értem, lehet azért, mert már későre jár, de ha 26-án Real-City van, akkor hogy játszhatnak ugyanazon a napon a Barcával is? :hmmm:
Magic :mrgreen: Amugy jogos, a Barca nem a City-vel, hanem a MU-al jatszik.

Vissza: