Egészen hihetetlen, de valahol még mindig érthető.Realista24 írta:OFFICIAL: Arsene Wenger has signed a two-year contract extension with Arsenal.

Premier League
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nekem jobban tetszene, ha Kanté pakolna hozzánk, de sajnos erről még csak nem is hallani.BBeno írta:A Chelsea 42 millió euróért szerződteti Tiemoué Bakayokot a Monaco csapatától. A francia középpályás öt évre írhat alá a Premier League-címvédőnél. (Foot Mercato)
farbregas pakol?

A Chelsea 42 millió euróért szerződteti Tiemoué Bakayokot a Monaco csapatától. A francia középpályás öt évre írhat alá a Premier League-címvédőnél. (Foot Mercato)
farbregas pakol?
farbregas pakol?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Arsene Wenger has signed a two-year contract extension with Arsenal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
így hogy Wenger meg Kroenke is marad, megspékelve az El-el nem lesz túl kellemes az Emiratesben a hangulat.
borzalmasan gerinctelenek az Arsenalnál a vezetők. szerencsére Madridban ilyen sose lesz.
borzalmasan gerinctelenek az Arsenalnál a vezetők. szerencsére Madridban ilyen sose lesz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ahol én olvastam ott a következő három évre írták összesen. Abban az esetben is, ha jövőre kiesnek. Ha maradnak, akkor mehet feljebb ez a pénz.KAG írta:Mi?! Ez komoly??BBeno írta:és kaptak gyorsan 170 millió fontot hogy feljutottak
Rettentő sok pénz van a premier league-nél.
Angliában a kieső csapatok két évig amolyan ejtőernyő-segélyt kapnak, ami egyáltalán nem hülyeség, mert elképesztő a szakadék a premier league és a championship között pénzben.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mi?! Ez komoly??BBeno írta:és kaptak gyorsan 170 millió fontot hogy feljutottak
Rettentő sok pénz van a premier league-nél.
ZIDANE
Wenger úgy néz ki aláírt még 2 évre.
Érdekes lesz nézni hogy kit tudnak elvinni BL nélkül, sok jó igazolás kell ahhoz hogy versenyképesek legyenek.
Érdekes lesz nézni hogy kit tudnak elvinni BL nélkül, sok jó igazolás kell ahhoz hogy versenyképesek legyenek.
és kaptak gyorsan 170 millió fontot hogy feljutottak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Huddersfield jutott fel még a PL-be. 1972 óta nem szerepeltek a PL-ben. 3x bajnokok amúgy.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
600at is simánziro4vr írta:Két manchesteri klub elkölt vajon együtt 500 milliót a nyáron?

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azért kell ennyit fizetnie mert már tönkretettük

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Caraway írta:Az mondjuk korrekt, 45 millió fontért.Manchester City are in advanced talks to sign Benfica goalkeeper Ederson, according to Sky sources.
The proposed fee is in the region of £45m, which would be a world record for a 'keeper![]()
De azert lenyilatkozta hogy a Real tonkreteszi a piacot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RaúlCF
az mondjuk 49-50 euróban. a végén még De Gea ára bagó lesz

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az mondjuk korrekt, 45 millió fontért.Manchester City are in advanced talks to sign Benfica goalkeeper Ederson, according to Sky sources.
The proposed fee is in the region of £45m, which would be a world record for a 'keeper

Esetleg nem lépett még életbe az új kínai törvény?h3x0r írta:Vagy Abramovic olvasta a hireket, hogy Morata a Milanba megy.Berti írta:Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Vagy Abramovic olvasta a hireket, hogy Morata a Milanba megy.Berti írta:Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

szerintem adhato volt a gol. nem befolyasolta a tamadast azzal hogy elindult a labda fele. spanyol spori tuti nem adta volna meg de szerijtem jol dontottek. arsenal jobb volt amugy az egesz meccsen.