Serie A
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Serie A
Atalantából igazolt már az Inter meg a Juve is,lesz EL pénz is több kevesebb,lehet jól jön még nekik 2 év múlva az a pénz.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Kötelező vételi opcióval.BBeno írta:AC Milan have signed midfielder Franck Kessié on a two-year loan from Atalanta.![]()
![]()
hiába van pénz ezek semmit nem változnak. így várjatok 60-at moratáért.
lesz belőle 40, 6 részletben és az első két évben nem fizetnek...

Gondolom nem mindegy mennyit költenek a FFP miatt, így hogy összejött az Európa Liga selejtező. Tökéletesen csinálták ezt most így, marad pénz a többi posztra is.
naná mint ikernél...
- ___Samy___
Plusz a fizu felét mi álljuk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
AC Milan have signed midfielder Franck Kessié on a two-year loan from Atalanta.

lesz belőle 40, 6 részletben és az első két évben nem fizetnek...
eddig hiba nélkül dolgoztak és mindig helyes forrásmegjelöléssel, nem tudom mi a probléma.
bármilyen újság lehozhat kamut ők éppen most elírták vagy félrefordították. uborkaszezon van ilyenkor özönlenek az átigazolási kacsák. nem muszáj olvasni, én beírom hátha valakit érdekel.
bármilyen újság lehozhat kamut ők éppen most elírták vagy félrefordították. uborkaszezon van ilyenkor özönlenek az átigazolási kacsák. nem muszáj olvasni, én beírom hátha valakit érdekel.
Így jár, aki egy 25 likeos facebook oldalról másolja be a napi 20 hírt.

igen közben többen betámadták a forrást hogy pont az ellenkezőjét mondta.

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én kicsit máshogy olvastam ezt az interjútBBeno írta:na őt is hoztam volna bármikor. fáradhatatlan. mondjuk így hogy van elég emberünk odaRadja Nainggolan: "Szeretném elhagyin az AS Romat. Többször is bizonyítottam, többre vagyok képes. Tavaly nyáron a Chelsea is szeretett volna leigazolni."
nem hoznám de amúgy csipázom a játékát

I want to stay at Roma, I’ve always said that. For me it’s simple, and I’ve always demonstrated it. I rejected Chelsea last year. [forrás]
Amúgy egyetértek, nagyon szívesen megnéztem volna, hogy mire képes itt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

na őt is hoztam volna bármikor. fáradhatatlan. mondjuk így hogy van elég emberünk odaRadja Nainggolan: "Szeretném elhagyin az AS Romat. Többször is bizonyítottam, többre vagyok képes. Tavaly nyáron a Chelsea is szeretett volna leigazolni."
nem hoznám de amúgy csipázom a játékát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az a meleg hogy az 5 piros mellett mindösszesen 3 sárgalapja vanMarci77 írta:Paletta megszerezte az idei 5.pirosát a bajnokságban. Komolyan,hihetetlen![]()
![]()
![]()
Mennyit tippmikszül.
Kucka 3 pirosa 12 sárgával meg Sosa 9 sárga 2 pirosa eltörpül emellett :DD
Totti meg elbúcsúzott

3-szor sikerült kétsárgával elköszönni és 2-szer egyből pirossal. akkora flop vétel volt hogy hihetetlen.
- Veidt
Hát nem tudom, szerintem becsülendő hogy ezekben a sötét években is képes volt az Inter élére állni (többé-kevésbé), pedig sem a személyisége, sem a játékstílusa alapján nem tartozik a vezéralkatok közé. Persze az elmúlt két éve már neki is csak erőlködés volt, de azon kevesek közé tartozik, akiken látszik, hogy tényleg a címerért játszanak. Persze ettől a klublegenda jelző még lehet erős. Enyhe Arbeloa-feeling.Corleone írta: Ennél azért nagyobb az Inter történelme jóval, hogy egy Palacio-t klublegendának kelljen kikiáltani.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az avatarod összefoglalja a véleményem CorlCorleone írta:Ennél azért nagyobb az Inter történelme jóval, hogy egy Palacio-t klublegendának kelljen kikiáltani.Internél meg közben hivatalos, hogy Palacio és Carizzo elhagyja a csapatot. Előbbi azért szeirntem megérdemli a klublegenda státuszt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ennél azért nagyobb az Inter történelme jóval, hogy egy Palacio-t klublegendának kelljen kikiáltani.Internél meg közben hivatalos, hogy Palacio és Carizzo elhagyja a csapatot. Előbbi azért szeirntem megérdemli a klublegenda státuszt.
#happyshitting
- Veidt
Nagyon kemény volt az ünnepség és a Sud. Tényleg igaz lehet, hogy Tottinak még a pápánál is nagyobb reputációja van Rómában. Örülök, hogy végül meglett nekik a második hely, abszolút megérdemelték.
Internél meg közben hivatalos, hogy Palacio és Carizzo elhagyja a csapatot. Előbbi azért szeirntem megérdemli a klublegenda státuszt. Hozzájuk vélhetően a Santon-Nagamoto-Kondogbia-Perisic-Brozovic sor fog csatlakozni mint távozó. Na meg Barbosa...
Internél meg közben hivatalos, hogy Palacio és Carizzo elhagyja a csapatot. Előbbi azért szeirntem megérdemli a klublegenda státuszt. Hozzájuk vélhetően a Santon-Nagamoto-Kondogbia-Perisic-Brozovic sor fog csatlakozni mint távozó. Na meg Barbosa...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Visszavonult az utolsó olyan jàtékos is aki miatt megszerettem ezt s sportot. Sajnálom hogy sosem láthattam habfehérben.
Unico grande capitano.
http://24.hu/sport/foci/2017/05/28/szem ... sco-totti/
Unico grande capitano.
http://24.hu/sport/foci/2017/05/28/szem ... sco-totti/
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Paletta megszerezte az idei 5.pirosát a bajnokságban. Komolyan,hihetetlen
Mennyit tippmikszül.
Totti meg elbúcsúzott

Totti meg elbúcsúzott

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!