Más:
https://pbs.twimg.com/media/DA6aewrWAAATq5Q?format=jpg
Valami készül.

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. május 28., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 28., vasárnap 15:43
Azok megint teljesen elszálltak, valami eszméletlen összegeket fognak elkölteni a nyáron, de Guardiólának van pofája lenyilatkozni, hogy a Real tönkreteszi a piacot. Óriási!H.E.H.E. írta:city 130at ajánl bappéért, a jesus-bappe csatárkettős meg a legerősebb lenne a világon.
(kis ronaldo-romário deja vu)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 28., vasárnap 14:51
twittererol le is vette hogy atleti jatekosChris írta:Theo akkor gyakorlatilag 100%, hogy jön? Mert nekem a hírekből még nem teljesen egyértelmű. A legfrissebb mostanában az volt, hogy Messinek mondta a kupadöntőn, hogy a Realt a BL szereplése miatt választotta a Barca helyett. De ez is csak pletyka.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 28., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 28., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 28., vasárnap 13:51
Telóról voltam és sajnos nem volt annyi időm, de mire ideértem látom megtették mások.BlancoMark írta: Nem tilos ervelni egy forumon a magas lo helyett.![]()
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. május 28., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 28., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 28., vasárnap 12:40
Hat koszonom. Nyilvan nekem errol fogalmam sem volt eddig.BarçaNorbi írta:A vkp posztot látni kell, nem csak nézni, észre kell venni azokat az apróságokat, amit statisztikákkal egyébként nem lehet kimutatni.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 28., vasárnap 12:24
Egyrészt csupán statokból megítélni játékosokat én badarságnak tartok, de ha már statokra hagyatkozik az ember, akkor itt van a Squawka Comparsion Matrix. Tegyétek be az idei, illetve a tavalyi Kantét, és lássátok be, hogy mennyit számít egy játékrendszer, a csapat alárendeltsége az ellenféllel szemben stb.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. május 28., vasárnap 12:21
Azért most egy meccsből meg egy statisztikából ne vonjunk le olyan következtéseket, hogy nincs Casemiro szintjén sem. Más bajnokság, más felállás, más rendszer. Játszik mellette egy Matic is, persze hogy kevesebb labdaszerzése van. Eloszlik a két játékos között bőven. Szóval sok tényezős dolog ez. Ettől függetlenül én sem benne látnám a megoldást, én továbbra is Kovacic-csel képzelném el azt a posztot.BlancoMark írta:
@kodo
Ez igaz viszont az elorejateka kifejezetten gyér, es annyi labdat se szerez mint hinnenk.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 28., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 28., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 28., vasárnap 11:55
Igen-igen. Pontosan ez a legnagyobb hibája. Persze ennek ellenére is lehet alkalmazni taktikai fegyverként, mint ahogy most is tesszük, de nem ő a legmagasabb szint a posztján. Én nagyon bíztam Kanteban múlt nyáron.Remy írta:Caseban bőven benne van a hiba, sőt... láthattuk a Bayern ellen is, hogy mennyire lassú fejben, mikor az ellenfél gyorsan játszik. Bőven le lehetett volna küldeni a pályáról.
Casemiro sem erős előrejátékban, az utóbbi időben bevállal hosszabb passzokat is, régebben csak a legközelebbi emberig tette a labdát. Mióta összeállt a csapat középen többet vállal, de Kante a gyorsasága és a technika tudása segítségével simán hozná itt Casemiro előrejátékát, sőt szerintem többet is, más kérdés hogy Kroos és Modric/Kovacic mellett erre nincs is kifejezetten szükség.BlancoMark írta:Ez igaz viszont az elorejateka kifejezetten gyér, es annyi labdat se szerez mint hinnenk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 28., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 28., vasárnap 11:40
+1Pedig itt úgy írták a szakik, hogy az a poszt nem is kell, nem is létezik, nemkell vkp
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 28., vasárnap 11:34
Nem tilos ervelni egy forumon a magas lo helyett.Berti írta:Na ne márBlancoMark írta: Miben jobb Kante? Se statisztikailag, se vizualisan nem latom az alatamasztasat annak amit irsz.
Adom hogy itt bizony sokan jocskan alabecsulik a brazilt. Kantet meg viszi a media hájp.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 28., vasárnap 11:30
Pedig itt úgy írták a szakik, hogy az a poszt nem is kell, nem is létezik, nemkell vkpSüti írta:Szerintem nagyban hozzájárul, hogy amit ő csinál, az nem a foci szép oldala. Viszont szerintem borzasztó hasznos.
Egyébként szerintem aki néz más meccseket is, meg érdeklődik a foci iránt, az nem tartja kevésre, hiszen az pontosan tudja, hogy mennyire sokat tesz hozzá a kp stabilitásához. Arról nem is beszélve, hogy ZZ se véletlenül pakolja a gálakezdőbe. (Pedig nem is francia.)
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 28., vasárnap 11:30
Na ne márBlancoMark írta: Miben jobb Kante? Se statisztikailag, se vizualisan nem latom az alatamasztasat annak amit irsz.
Adom hogy itt bizony sokan jocskan alabecsulik a brazilt. Kantet meg viszi a media hájp.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 28., vasárnap 11:29
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem