Na ne márBlancoMark írta: Miben jobb Kante? Se statisztikailag, se vizualisan nem latom az alatamasztasat annak amit irsz.
Adom hogy itt bizony sokan jocskan alabecsulik a brazilt. Kantet meg viszi a media hájp.

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 28., vasárnap 11:30
Na ne márBlancoMark írta: Miben jobb Kante? Se statisztikailag, se vizualisan nem latom az alatamasztasat annak amit irsz.
Adom hogy itt bizony sokan jocskan alabecsulik a brazilt. Kantet meg viszi a media hájp.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 28., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 28., vasárnap 11:22
Miben jobb Kante? Se statisztikailag, se vizualisan nem latom az alatamasztasat annak amit irsz.kodo írta:Én mindig Kantehoz viszonyítom a brazilt, így kissé keserű szájízzel értékelem a teljesítményét. Talán rajta kívül ebben a rendszerben másra nem is cserélném el. Llorente még lehet jó idővel.reeed_ati írta:Érdekes egyébként, hogy mennyire nem tartjuk sokra a brazilt, Juvés haverom szerint meg pont az egyik legjobbunk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 28., vasárnap 11:22
Hát azért az első félidőben eléggé aktív volt, Neymart is levette a pályáról.H.E.H.E. írta:néztem tegnap, súlytalan, átlagos játékos.Jorge Valdano: "Ne lepődjenek meg, ha a következő idényben Marcos Llorente átveszi Casemiro helyét."
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 28., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2017. május 28., vasárnap 11:14
Meg fogja enni vacsorára Dybalát. Közel nincs olyan sebessége mint Messinek, fizikálisan is gyenge, nem fog szerintem gondot okozni.TheBull6 írta:Az én Juvés haverom szerint, meg pont az ő posztjánál tudják megnyerni a meccset. (Sajnos szerintem is.) Szerinte teljesen vissza lesz oda vonva Dybala, hogy valami hasonló macskaegér játékot űzzön vele mint Messi tette a Klasszikuson. Remélhetőleg itt nem sárgázza be magát a 10. percben majd Case....reeed_ati írta:Érdekes egyébként, hogy mennyire nem tartjuk sokra a brazilt, Juvés haverom szerint meg pont az egyik legjobbunk.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. május 28., vasárnap 11:06
Az én Juvés haverom szerint, meg pont az ő posztjánál tudják megnyerni a meccset. (Sajnos szerintem is.) Szerinte teljesen vissza lesz oda vonva Dybala, hogy valami hasonló macskaegér játékot űzzön vele mint Messi tette a Klasszikuson. Remélhetőleg itt nem sárgázza be magát a 10. percben majd Case....reeed_ati írta:Érdekes egyébként, hogy mennyire nem tartjuk sokra a brazilt, Juvés haverom szerint meg pont az egyik legjobbunk.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 28., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 28., vasárnap 10:52
Én mindig Kantehoz viszonyítom a brazilt, így kissé keserű szájízzel értékelem a teljesítményét. Talán rajta kívül ebben a rendszerben másra nem is cserélném el. Llorente még lehet jó idővel.reeed_ati írta:Érdekes egyébként, hogy mennyire nem tartjuk sokra a brazilt, Juvés haverom szerint meg pont az egyik legjobbunk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. május 28., vasárnap 10:45
Szóval akkor jobb, mint Kázmér, de mégis gyenge??wxyz írta: Szerintem se jó annyira, de Casemiro helyett erősítés lehet. Pár évig el lesz cserének, mint Callejon, aztán miután megunja 20-25 millióért el lehet adni egy Nápolynak vagy egy angol csapatnak.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. május 28., vasárnap 10:39
Szerintem se jó annyira, de Casemiro helyett erősítés lehet. Pár évig el lesz cserének, mint Callejon, aztán miután megunja 20-25 millióért el lehet adni egy Nápolynak vagy egy angol csapatnak.H.E.H.E. írta:néztem tegnap, súlytalan, átlagos játékos.Jorge Valdano: "Ne lepődjenek meg, ha a következő idényben Marcos Llorente átveszi Casemiro helyét."
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 28., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 28., vasárnap 10:27
Jo, de te nem ertesz a futballhoz...H.E.H.E. írta:néztem tegnap, súlytalan, átlagos játékos.Jorge Valdano: "Ne lepődjenek meg, ha a következő idényben Marcos Llorente átveszi Casemiro helyét."
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 28., vasárnap 8:44
néztem tegnap, súlytalan, átlagos játékos.Jorge Valdano: "Ne lepődjenek meg, ha a következő idényben Marcos Llorente átveszi Casemiro helyét."
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 27., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 27., szombat 11:52
Nyilvan nem az utobbi 1 honaprol beszelek, ami azert megszepiti az emlekeket, de azert volt olyan idoszak, amikor mar nem csak a kotelezot nem hozta, hanem a tamadok szerencsetlenkedesein mulott, hogy csak ennyi potya lett belole. Megy a meccs topikot olvasva azert nem voltam egyedul ezzel a velemennyel.Mickey írta:Minden támadásnál és beívelésnél, így érzel?h3x0r írta:Na igen, csak az egyiket 60 perc utan lecserelhetjuk, a masiknal meg minden tamadasnal es beivelesnel ott az erzes, hogy csak ne most hibazz legyszi, csak ne most.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 27., szombat 11:30
Azért ne keverjük Navast a végső stádiumú Ikerrel. Navas hibázott idén párat, meg pár bekapott gólra rá lehetett sütni, hogy ezt más kiszedte volna (már ha kiszedte volna), de koránt sem volt annyira önveszélyes, mint anno Iker a végén. hogy minden szögletnél, beadásnál remegni kellett.h3x0r írta: Na igen, csak az egyiket 60 perc utan lecserelhetjuk, a masiknal meg minden tamadasnal es beivelesnel ott az erzes, hogy csak ne most hibazz legyszi, csak ne most.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 27., szombat 11:24
Na igen, csak az egyiket 60 perc utan lecserelhetjuk, a masiknal meg minden tamadasnal es beivelesnel ott az erzes, hogy csak ne most hibazz legyszi, csak ne most.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 27., szombat 11:04
Na igen, csak az egyiket 60 perc utan lecserelhetjuk, a masiknal meg minden tamadasnal es beivelesnel ott az erzes, hogy csak ne most hibazz legyszi, csak ne most.Chris írta:Ne hasonlítsuk össze a két helyzetet. Navas szimplán bizonytalan volt, Benzema meg gyakorlatilag használhatatlan.Hát, így van kb. Meccsek alatt a fórum 90%-ka eladta volna Navast, most hozott 2-3 jó meccset és azonnal jó még egy évre, ha meg Benzema szar egész évben de hoz 2-3 jó meccset akkor ő bezzeg kevés, mert csak néha villog
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. május 27., szombat 10:29
Ne hasonlítsuk össze a két helyzetet. Navas szimplán bizonytalan volt, Benzema meg gyakorlatilag használhatatlan.Hát, így van kb. Meccsek alatt a fórum 90%-ka eladta volna Navast, most hozott 2-3 jó meccset és azonnal jó még egy évre, ha meg Benzema szar egész évben de hoz 2-3 jó meccset akkor ő bezzeg kevés, mert csak néha villog
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem