Premier League
Re: Premier League
Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

szerintem adhato volt a gol. nem befolyasolta a tamadast azzal hogy elindult a labda fele. spanyol spori tuti nem adta volna meg de szerijtem jol dontottek. arsenal jobb volt amugy az egesz meccsen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kéz is meg les is. hülye helyen volt a keze, Ramsey meg túl nagy mozdulatot tett a labda felé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arsene Wenger has now won as many FA Cup trophies (7) as Chelsea and Liverpool in their history.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
rotálni, szar helyzetben megpörgetni nem rossz igazolás az ára viszont vicces. van pénz dögivel.Caraway írta:Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mivel Zizu ott volt, megélte azt, nem fog újra előfordulni, nem véletlen, hogy ennyire ragaszkodik Kázmérhoz.Realista24 írta: Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.

Egyelőre hagynám azt a posztot, úgyis jön vissza Llorente, hátha kiszorítja majd a brazilt és akkor házon belül lépnénk előre. Mondjuk a spanyolt sem láttam, csak szezon elején elég sok biztatót lehetett róla olvasni, statokban is kiemelkedő volt. Na és akkor ott van még Kova is, akinek még több lehetőséget kéne adni a kövi szezonban, mert komoly benne potenciál..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Perisic
Man Utd
45 millio € + bónuszok.

45 millio € + bónuszok.
- RaúlCF
jó meccs volt. az Arsenal tepert a Chelsea-n meg kb kijött az egész éves fáradtság megspékelve egy idióta Moses-el aki 11 perc alatt összekapart 2 sárgát a másodikat egy béna műesésért és itt megjegyzem le a kalappal a spori előtt hogy volt töke második sárgát adni érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.reeed_ati írta:Ja eddig én is így látom, pedig nemrég írtam Kázmér helyére, felültem a hype-nak naBlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.![]()
Persze egy meccsből nem szabad kiindulni, biztos van aki többször látta, de a mai alapján nem jobb mint a brazilunk..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Chelsea hótgyenge volt, Mózest kiállították, az Arsenal am. megérdemelte volna, hogy a karma visszaüssön, 3 tiszta helyzetet bohóckodtak el a második félidőbe.
Van aki nézi az Arsenal - Chelseat?
Hogy lett ebből Ágyús győzelem?
Valaki írhatna pár szót a meccsről, én a Honvéd-Vidivel kínzom magamat
Hogy lett ebből Ágyús győzelem?

Valaki írhatna pár szót a meccsről, én a Honvéd-Vidivel kínzom magamat

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Spanyolban meg a bl-ben kicsit pengébb játékosok vannak.Nem biztos,hogy nem késne el annyiszor mint a mi brazilunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Azért idén csak ő lett a PL legjobb játékosa. Ez persze lehet a többiek kritikája is, de azért Kanté érdemeit nem lehet elvitatni. Az meg hogy hányadik ebben a rangsorban azért is lehet csalóka, mert amennyire én tudom, sokszor nem egyedül játszott olyan pozícióban, ahol a labdaszerzés az elsődleges. Elég megnézni a mezőnymunkáját, meg amit az edzők mondtak el róla, hogy úgy kell rászólni, hogy álljon már le. Plusz nagy pozitívuma, hogy nem vágja ész nélkül a fát, mint néha Casemiro nálunk.BlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ja eddig én is így látom, pedig nemrég írtam Kázmér helyére, felültem a hype-nak naBlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.

Persze egy meccsből nem szabad kiindulni, biztos van aki többször látta, de a mai alapján nem jobb mint a brazilunk..
- BlancoMark
Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha még pár embert elkapkodnak onnan - amire van esély -, az csak elősegítheti az Mbappe transfert, aminél ti jókora előnyből indultok, és a pénz sem lesz valószínűleg akadály. Úgyhogy én a helyetekben szurkolnék pl. a City-Mendy házasságnak is.Remy írta:Mondjuk kiegek, ha a city képes 2 embert is elhozni a monacobol, mi meg 1et nem.

- RaúlCF
nem rossz kapus mintha egyszer kétszer velünk is emlegették volna. eddig profi amit a City csinál. nem bírom Pepet de eddig nagyon hatékonyan kezdték a nyarat. B. Silva jó vétel, most egy normális kapus is, az öreg selejtet elküldte. Mendyt is mondják, a Tottenhamből Walkert is nagyon mondogatták hetek óta és azóta rendesen ki is maradt a kezdőből. kemény lesz a City alakulnak. blbe még nem de bajnokságban erős esélyesek lesznek így
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
38 millió font a kivásárlási ára, de a Benfica 26ért elengedi. Elvileg mindkét manchesteri alakulat versenyben van érte.