600at is simánziro4vr írta:Két manchesteri klub elkölt vajon együtt 500 milliót a nyáron?

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Premier League

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azért kell ennyit fizetnie mert már tönkretettük

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Caraway írta:Az mondjuk korrekt, 45 millió fontért.Manchester City are in advanced talks to sign Benfica goalkeeper Ederson, according to Sky sources.
The proposed fee is in the region of £45m, which would be a world record for a 'keeper![]()
De azert lenyilatkozta hogy a Real tonkreteszi a piacot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az mondjuk 49-50 euróban. a végén még De Gea ára bagó lesz

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az mondjuk korrekt, 45 millió fontért.Manchester City are in advanced talks to sign Benfica goalkeeper Ederson, according to Sky sources.
The proposed fee is in the region of £45m, which would be a world record for a 'keeper

Esetleg nem lépett még életbe az új kínai törvény?h3x0r írta:Vagy Abramovic olvasta a hireket, hogy Morata a Milanba megy.Berti írta:Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Vagy Abramovic olvasta a hireket, hogy Morata a Milanba megy.Berti írta:Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

Na Diego Costa lenyilatkozta, hogy csak az ATMAért hagyná el a Chelseat, kína szóba se jöhet. Csak nem olyan suttyó, mint amilyennek gondoltam.

szerintem adhato volt a gol. nem befolyasolta a tamadast azzal hogy elindult a labda fele. spanyol spori tuti nem adta volna meg de szerijtem jol dontottek. arsenal jobb volt amugy az egesz meccsen.
- RaúlCF
kéz is meg les is. hülye helyen volt a keze, Ramsey meg túl nagy mozdulatot tett a labda felé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arsene Wenger has now won as many FA Cup trophies (7) as Chelsea and Liverpool in their history.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
rotálni, szar helyzetben megpörgetni nem rossz igazolás az ára viszont vicces. van pénz dögivel.Caraway írta:Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mivel Zizu ott volt, megélte azt, nem fog újra előfordulni, nem véletlen, hogy ennyire ragaszkodik Kázmérhoz.Realista24 írta: Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.

Egyelőre hagynám azt a posztot, úgyis jön vissza Llorente, hátha kiszorítja majd a brazilt és akkor házon belül lépnénk előre. Mondjuk a spanyolt sem láttam, csak szezon elején elég sok biztatót lehetett róla olvasni, statokban is kiemelkedő volt. Na és akkor ott van még Kova is, akinek még több lehetőséget kéne adni a kövi szezonban, mert komoly benne potenciál..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Perisic
Man Utd
45 millio € + bónuszok.

45 millio € + bónuszok.
- RaúlCF
jó meccs volt. az Arsenal tepert a Chelsea-n meg kb kijött az egész éves fáradtság megspékelve egy idióta Moses-el aki 11 perc alatt összekapart 2 sárgát a másodikat egy béna műesésért és itt megjegyzem le a kalappal a spori előtt hogy volt töke második sárgát adni érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.reeed_ati írta:Ja eddig én is így látom, pedig nemrég írtam Kázmér helyére, felültem a hype-nak naBlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.![]()
Persze egy meccsből nem szabad kiindulni, biztos van aki többször látta, de a mai alapján nem jobb mint a brazilunk..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Chelsea hótgyenge volt, Mózest kiállították, az Arsenal am. megérdemelte volna, hogy a karma visszaüssön, 3 tiszta helyzetet bohóckodtak el a második félidőbe.