Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
kéz is meg les is. hülye helyen volt a keze, Ramsey meg túl nagy mozdulatot tett a labda felé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arsene Wenger has now won as many FA Cup trophies (7) as Chelsea and Liverpool in their history.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
rotálni, szar helyzetben megpörgetni nem rossz igazolás az ára viszont vicces. van pénz dögivel.Caraway írta:Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mivel Zizu ott volt, megélte azt, nem fog újra előfordulni, nem véletlen, hogy ennyire ragaszkodik Kázmérhoz.Realista24 írta: Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.

Egyelőre hagynám azt a posztot, úgyis jön vissza Llorente, hátha kiszorítja majd a brazilt és akkor házon belül lépnénk előre. Mondjuk a spanyolt sem láttam, csak szezon elején elég sok biztatót lehetett róla olvasni, statokban is kiemelkedő volt. Na és akkor ott van még Kova is, akinek még több lehetőséget kéne adni a kövi szezonban, mert komoly benne potenciál..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Olvastam en is, de agyam eldobom ha ez igaz lesz.. vicc kategoria.El Maestro írta:PerisicMan Utd
45 millio € + bónuszok.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Perisic
Man Utd
45 millio € + bónuszok.

45 millio € + bónuszok.
- RaúlCF
jó meccs volt. az Arsenal tepert a Chelsea-n meg kb kijött az egész éves fáradtság megspékelve egy idióta Moses-el aki 11 perc alatt összekapart 2 sárgát a másodikat egy béna műesésért és itt megjegyzem le a kalappal a spori előtt hogy volt töke második sárgát adni érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kb. Makalelét is hasonló szempontok miatt küldték el, amikor fizetésemelést kért.reeed_ati írta:Ja eddig én is így látom, pedig nemrég írtam Kázmér helyére, felültem a hype-nak naBlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.![]()
Persze egy meccsből nem szabad kiindulni, biztos van aki többször látta, de a mai alapján nem jobb mint a brazilunk..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Chelsea hótgyenge volt, Mózest kiállították, az Arsenal am. megérdemelte volna, hogy a karma visszaüssön, 3 tiszta helyzetet bohóckodtak el a második félidőbe.
Van aki nézi az Arsenal - Chelseat?
Hogy lett ebből Ágyús győzelem?
Valaki írhatna pár szót a meccsről, én a Honvéd-Vidivel kínzom magamat
Hogy lett ebből Ágyús győzelem?

Valaki írhatna pár szót a meccsről, én a Honvéd-Vidivel kínzom magamat

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Spanyolban meg a bl-ben kicsit pengébb játékosok vannak.Nem biztos,hogy nem késne el annyiszor mint a mi brazilunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Azért idén csak ő lett a PL legjobb játékosa. Ez persze lehet a többiek kritikája is, de azért Kanté érdemeit nem lehet elvitatni. Az meg hogy hányadik ebben a rangsorban azért is lehet csalóka, mert amennyire én tudom, sokszor nem egyedül játszott olyan pozícióban, ahol a labdaszerzés az elsődleges. Elég megnézni a mezőnymunkáját, meg amit az edzők mondtak el róla, hogy úgy kell rászólni, hogy álljon már le. Plusz nagy pozitívuma, hogy nem vágja ész nélkül a fát, mint néha Casemiro nálunk.BlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ja eddig én is így látom, pedig nemrég írtam Kázmér helyére, felültem a hype-nak naBlancoMark írta:Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.

Persze egy meccsből nem szabad kiindulni, biztos van aki többször látta, de a mai alapján nem jobb mint a brazilunk..
- BlancoMark
Kicsit ugy erzem tul van fujva Kante. Illik a Chelseabe meg illik az angol bajnoksagba a futkarozasa, de se itt se a Barcaba nem tudna megragadni, elore jatekban teljesen atlagos. Amirol hires elvileg a labdaszerzes, de abban is csak a 67. Europaban az idei szezonban.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha még pár embert elkapkodnak onnan - amire van esély -, az csak elősegítheti az Mbappe transfert, aminél ti jókora előnyből indultok, és a pénz sem lesz valószínűleg akadály. Úgyhogy én a helyetekben szurkolnék pl. a City-Mendy házasságnak is.Remy írta:Mondjuk kiegek, ha a city képes 2 embert is elhozni a monacobol, mi meg 1et nem.

- RaúlCF
nem rossz kapus mintha egyszer kétszer velünk is emlegették volna. eddig profi amit a City csinál. nem bírom Pepet de eddig nagyon hatékonyan kezdték a nyarat. B. Silva jó vétel, most egy normális kapus is, az öreg selejtet elküldte. Mendyt is mondják, a Tottenhamből Walkert is nagyon mondogatták hetek óta és azóta rendesen ki is maradt a kezdőből. kemény lesz a City alakulnak. blbe még nem de bajnokságban erős esélyesek lesznek így
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
38 millió font a kivásárlási ára, de a Benfica 26ért elengedi. Elvileg mindkét manchesteri alakulat versenyben van érte.
megvan a city új kapusa: ederson a benficából. 23 éves . 188 magas. többet nem tudok elmondani róla, sosem láttam védeni. két éve fél millióért vette a benfica. szerintem msot egy olyan 15 millió körül megy el, lassan kiderül az ára.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az igaz, de ha B. Silvát meg Mendyt elengedték 50 körüli áron, akkor nehogy már ne legyen elég a 100-120 Mbappéért.Azért Mbappé kicsit többet ér, mint a többi. Főleg, hogy benne látják a legtöbb pénzt.
Szerintem az, hogy jön-e a Realhoz elsősorban Perez meg Zidane akaratától fog függeni. Én most az igen felé hajlok. Tippem, hogy megy ugye Morata, marad Benzema és szépen kiegészítik egymást Mpappéval. Aztán idővel Vinicius válthatja Benzemát.