Akik a 75-öt DDGre soknak tartják indokolják már meg,hogy miért?!
Alapvetően nem lenne sok az a 75 millió, ha teszem azt még mindig Lopez lenne a kapusunk, simán hoznám 75ért De Geat. Szerintem a probléma inkább azzal van, hogy Navas amióta véd azért hoz egy konstans jó szintet, sőt sok esetben extra is volt. Tény, most volt egy gyengébb fél éve ebben a szezonban, de igazából akkor az egész csapat jóval gyengébben teljesített. Most tavasszal megint hozza a fontos bravúrokat.
Ezeket figyelembe véve tartom, hogy egy esetleges minimális fejlődés nem érne meg 75 milliót, főleg hogy arrogáns barátaink rendesen megszopattak a leigazolásával.
Én személy szerint megpróbálnék hozni olcsóbban egy tehetséges kapust, nem is fontos, hogy egyből érkezzen, Navasban még néhány jó év szerintem van.
Ennek ellenére természetesen nem leszek csalódott ha érkezik DDG, sokkal inkább őt hoznám, mint mondjuk Courtoist.
Miért az nem jogos állítás, hogy hullámzó a teljesítménye?
Szerintem a hullámzó az elég erős kifejezés, amennyi hibája neki van, annyit hibáznak más elit kapusok is bőven
.
MARCA | Morata jövője úgy néz ki, hogy Milánóban folytatódik. A napokban véglegesítették az üzletet. Már csak a Reallal kell megegyezni.
Morata meg szerintem hülye lenne, ha a Milanba menne, annál szerintem jóval több van benne, minthogy egy gyenge olasz bajnokságban vergődjön, nemzetközi kupaszereplés nélkül. Féregcosta léphetne kínába, helyette pl. a Chelseaben szerintem bőven elférne. De még ha a 'Poolba menne, is több értelme lenne. Mondjuk engem leginkább az érdekel, hogy ne adjuk el áron alul.