H.E.H.E. írta:danilo sokkal jobb támadásban.
nacho meg védekezésben.
attól függ ki az ellenfél, azt az embert kell használni.
nacho középső védő csere szint, szélen max beugró.
nem értem miért kell értetlenkedni.
Nacho középen megízható, jó. Az utóbbi időkben jobb volt mint Varane. A szélen védekezésben megbízható, de támatásokhoz nem mindig elég gyors, Marcelo félekülönbséget nem teremt.
Danilot védekezésben az nem forgatja aki nem akarja, támadásokkal viszont gyorsan felér. A beadásai gyengék, laposan megoldja viszont.
Aztán döntse el ki-ki maga mi a jobb. Szerintem ellenféltől függ. Én így látom.
DDG-hez.
Drága? Igen.
Megéri ezeket az összegeket? Szerintem igen..Összevetve más játékosok árával. Megbízható, jó kapus. A toppon van, de még mindig van benne jó pár év. Spanyolország legjobb kapusa, nyilván akkor Spanyolország legjobb csapatában a helye. Perez vágyálma, szóval jönni fog szerintem.
4 évvel fiatalabb Navasnál, szóval nyilván befektetés is hosszútávon. Azzal együtt, hogy amikor Navas jó, pl mostanság, akkor szerintem megbízható.
Én hálás leszek Navasnak ha BL-t nyerünk, szimpatikus fickó, de egyértelműen hoznám DDG-t. Nagyon fontos, hogy a kapuban egy megbízható, top játékos legyen évekig.
Egy jó kapusra nincs kidobott pénz. Ha meg lassan óvodásokra baxunk el 50 millákat akkor egy spanyol válogatott világ elitjébe tartozó kapusra nem sajnálnám a pénzt.