Én néztem róla baki videókat (nem nézek angol meccseket) és hát van jópár ami Navasnál is hasonló volt.wZoLee7 írta:Hány évre lenne egy biztos kezdő kapusunk, aki top3-as, spanyol, és a válogatott alapembere is? 10, 10+? Mert ha pl Navas marad és megint hoz egy gyenge félszezont, jövőre szerintetek lesz olcsóbb top3-as kapus? Nem.
Jelenleg Neuer, De Gea, Oblak, Don az a 4 kapus akik azon a poszton meghatározói a piacnak. Neuer nem megy sehová. Oblak ide biztos nem fog és drágább is lenne mint a spanyol. Az olasz vagy marad az épülő Milanban és lesz ott legenda, vagy majd elmegy Buffon helyére és ott lesz legenda. Maradt DDG, aki hajlandó is lenne a váltásra. Nem értem ezt, egy bizonytalan Mbappe jöhet 120-ért, de egy a posztján már bizonyított top3-as játékosért aki hosszú évekig használható lehet 75-ért már bűn lenne

Mbappe-val meg kár összehasonlítani. Nem mindegy, hogy egy csatárt veszel meg 120ért vagy egy kapusért fizetsz csillagászati összeget. Főleg, hogy a jelenlegi kapus nem sokkal rosszabb mint az új.