És én írtam, hogy egy nulla senki? Én azt írtam, hogy egy ilyen kerettel, pénzzel ami a MU-nál van, csak ezt a semmit tudja játszani.h3x0r írta:Talan azert, mert oldalakon keresztul arrol van szo, hogy Mourinho egy nulla senki. En ertem, hogy utaljuk, foleg az utolso madridi eve miatt meg amit azota is a foci ellen muvel, de par ember mar tenyleg atesett arra a szintre, hogy barmit is csinal, az csak szar lehet. Szidva van azert, ha szar jatekkal, de behuzza az EL-t es ezzel jovore indulhatnak a BL-ben, akkor is mindenki szidna, ha kiestek volna, azert is ki van rohogve, mert kis kupakat huzott be, mint ahogy akkor is ugyanugy kapna a mocskot, ha negyedik lenne, mert hat ilyen kerettel a top2 a minimum. Mondjuk ha mar mindenki felhozza, hogy mennyit koltottek, mi is egy 260 millios nyar utan ugyanugy kiestunk a kupabol egy Alcorcon ellen, mint korabban es a BL-ben sem jutottunk tovabb, mint az azt megelozo 5 evben.rashidm írta:Jó a számokat nem tudtam, bocs.Azt írtam hogy megsüvegelendő amit elért a REal élén, De! miért érdekeljen hogy máshol mit ért el? Azzal te boldogabb vagy hogy az Interrel bl-t nyert? Mert én nem.
A másik meg az, amiért utálja sok mindenki, az az, hogy segget csinál a szájából.