Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Morata+10-20 millio szerintem jo alku lenne. Hosszutavon sokkal tobbet nyernenk vele, megterulne az ara. Boven...
Mbappe kellene, meg Theo, allitolag Danilo is elmegy, szoval... Alakul.
Mbappe kellene, meg Theo, allitolag Danilo is elmegy, szoval... Alakul.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyneeket hol lehet megnézni? Transfermarkt-on nem találom pl ezt a kivásárlási ár dolgot.KAG írta:Oblaknak amúgy mennyi a kivásárlási ára?![]()
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
75 egy kapusért beszarok.
továbbra sem értem.
viszont sagna simán hozható a cityből padra ha dánielt eladjuk.
továbbra sem értem.
viszont sagna simán hozható a cityből padra ha dánielt eladjuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
Aztán mit kapna a Bernabeu közönségétől... Ha ilyen 40 körüli áron meg lehetne venni, azt mondom menjen. De ilyen 70 milliókért... akkor már maradjon Navas.ericco írta:75 millióért nem szabad leigazolni De Geat. Ha aláírta az új szerződést egy értelmes kivásárlási záradék nélkül a Real számára, akkor csak ázzon ott Manchesterben. Ennyit nem ér. Ráadásul De Geanak is van gyenge pontja bőven. Csak lesnénk, hogy mennyire szar napot is ki tud fogni a 75 milliós kapusunk.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
75 millióért nem szabad leigazolni De Geat. Ha aláírta az új szerződést egy értelmes kivásárlási záradék nélkül a Real számára, akkor csak ázzon ott Manchesterben. Ennyit nem ér. Ráadásul De Geanak is van gyenge pontja bőven. Csak lesnénk, hogy mennyire szar napot is ki tud fogni a 75 milliós kapusunk.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mourinho megmondta a plafon árat, amiből alkudni lehet, már ha igaz a hír. Én is úgy vélem, hogy nem kell mindenáron DDG után menni, de ésszerű(?) összegért, ami nálam mondjuk 50 milla, megérné váltani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Realista24 írta:Mourinho has already informed Real Madrid that De Gea will cost €75M or Morata + €25M. Real Madrid value Morata at €70-75M. [marca]
Atma is vinné, nekik a kivásárlási árat kell kifizetni, 300 milliót
Morata+ lóvé nem annyira jó buli, ha valóban 60-70m körül adna érte más egyesület.
Megint a bőrünket nyúznák. sztm.
- Betises srác bagóért simán jó befektetés lehet, ha esetleg még be is válna, pláne!
De egyelőre Llorente a középpályára James helyett sztm elég, tekintve a keretet. Aztán ha Modric kiválna, jöhet az utánpótlás.
Mondjuk ha Moratat adnánk és még ők fizetnének 10-20 misit DDG mellé, az már okeMourinho megmondta a plafon árat, amiből alkudni lehet, már ha igaz a hír. Én is úgy vélem, hogy nem kell mindenáron DDG után menni, de ésszerű(?) összegért, ami nálam mondjuk 50 milla, megérné váltani.

Na de ébredjünk fel.

Persze Navast elboltolnám, már ha nem akar fix pados lenni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. május 26., péntek 9:52-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
Én úgy gondolom, hogy nem ér ennyit. Főleg annak tudatában, hogy szerintem nem fog annyit hozzátenni. Mennyivel kevesebb gólt kaphatunk be?Realista24 írta:Mourinho has already informed Real Madrid that De Gea will cost €75M or Morata + €25M. Real Madrid value Morata at €70-75M. [marca]
Meg azért a mostani idény az nagyban Navasnak is köszönhető (legalábbis amit a végén művelt). Nem azt mondom, hogy ne vegyük meg, csak azért ne ilyen horror áron.
De ha 75 milla, akkor morata-t egy az egyben. Ne legyünk már megint lúzerek istenem...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mourinho has already informed Real Madrid that De Gea will cost €75M or Morata + €25M. Real Madrid value Morata at €70-75M. [marca]

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bőven több volt mint pletyka. A Real csak jófej akar lenni, igaz félig önös érdekből. A Betis meg Realos csapat, csodálkoznék, ha nem jönne össze az üzlet.Veidt írta:Ceballos csak egy kósza pletyka volt, a Betis részéről már cáfolták is. Személy szerint nem is látnám sok értelmét az érkezésének, idén egyértelműen túl sok volt a középpályás a keretben. James játékperceit jövőre meg kell kapnia a Kovacic-Isco-Asensio triónak. Vagy Marcos Llorentének, ha visszajön. Ceballos semmivel sem jobb/ígéretesebb nála.KAG írta:...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na mostmár jobban szeretitek?Barcelona offered Vinicius Junior more money than Real Madrid - agent

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Lucas is simán bevált, tökéletes csere. Miért ne vállalhatna be más is? Nem érkezhet mindenki 150 millióért a kezdőbe..
- h3x0r
Lehet, hogy nem o lesz a kovetkezo Modric, de ha par even belul egy csere jatekos szintjet eleri, mar akkor is jol jarunk vele. Persze lehet belole egy Canales 2 is, de ennyi kockazatot szerintem meger.Veidt írta:Persze az már más kérdés, hogy még egy-két szezont a Betisben tölt, de én egyébként sem látom vele kapcsolatban azt, hogy egy topcsapatnál is megállná a helyét.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tisztában vagyok vele, de jelen esetben ez mindegy. Egymás elől vennék el a játékperceket, főleg ha jövőre is 4-3-3 lesz. Ennyi középpályásra nincs szükség egyszerre. Persze az már más kérdés, hogy még egy-két szezont a Betisben tölt, de én egyébként sem látom vele kapcsolatban azt, hogy egy topcsapatnál is megállná a helyét.Jim írta:teljesen más posztVeidt írta: Vagy Marcos Llorentének, ha visszajön. Ceballos semmivel sem jobb/ígéretesebb nála.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ceballos nekem inkább középső középpályásnak tűnik, mint Modric vagy Kroos. Ügyes játékos szerintem, én örülnék, ha már most lefixálnánk és jövőre jönne. Főleg bagóért.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
teljesen más posztVeidt írta: Vagy Marcos Llorentének, ha visszajön. Ceballos semmivel sem jobb/ígéretesebb nála.
Llorente kb védekező kp, Ceballos meg támadó kp
Ceballost hasonló karakternek látom, mint Iscot, de mivel Isco sem alapkezdő jelenleg, felesleges lenne
a mostani csapathoz hozása, de ha olcsón megvennénk, és még 2 évig a Betisben hagynánk, lehetne benne fantázia

cáfolták de azt is mondták hogy aki kifezeti a kiv árát az viheti.Ceballos csak egy kósza pletyka volt, a Betis részéről már cáfolták is.
ami még fontosabb hogy azt írták hogy ha megvennénk akkor menne vissza még egy évig. nem kell jövőre számolni vele.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ceballos csak egy kósza pletyka volt, a Betis részéről már cáfolták is. Személy szerint nem is látnám sok értelmét az érkezésének, idén egyértelműen túl sok volt a középpályás a keretben. James játékperceit jövőre meg kell kapnia a Kovacic-Isco-Asensio triónak. Vagy Marcos Llorentének, ha visszajön. Ceballos semmivel sem jobb/ígéretesebb nála.KAG írta:...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor meg Realista nem lesz boldog... ami szerintem rosszabb, mintha Morata nem lenne boldog.Jim írta:Morata nem biztosRealista24 írta: Karim megkapja Morata szerepét, Morata meg Marianoét és mindenki boldog![]()
és ha Karim távozna?
Cé lenne az alap, Morata a cseréje
Mbappé meg szélen játszhatna