Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Modric/kovacic-Casemiro/llorrente-Kroos/Ceballos
----------------------Isco/Asensio-------------------------
Szerintem elférnénk, én adnám.
----------------------Isco/Asensio-------------------------
Szerintem elférnénk, én adnám.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Barcás oldal, akik valahol itt bujkálnak.besteve7 írta:LaLiga Hungary team of the season
Nem tudom volt e már nem tudom kik,szerkesztik az oldalt, de eléggé furcsálom, h a bajnok csapatból kevesebb játékos van, mint az ezüstérmesbőlTer Stegen, Piqué, Neymar szerepe főlem kimondottan vicces.
Ter Stegen -> Oblak. Csak 10 góllal kapott kevesebbet, nem is hibázott annyit.
Pique -> Ramos. Nem szorul magyarázatra, fontos pontokat jelentő gólok.
Neymar, Aspas helyett mindenképp CR.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a betises maradna még egy évet ott.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ennyire jó volt Llorente a középpályán?
Ezek szerint akkor nem csak Casemiro vízhordó helyét tudná átvenni, hanem akár más felfogásban is lehetne szerepeltetni.
Kíváncsi leszek, marad-e és megtetszik -e majd ZZ -nek a középpályára.
Mondjuk most szóba került a Betises srác is....ketten már sokan lennének . Elvégre is még Asensio és Kovacic se kap rendszeresen lehetőséget.
Jó ez hogy a pálya közepén legyünk faszányosak ,de azért remélem nem esünk majd át a ló oldalán.

Ezek szerint akkor nem csak Casemiro vízhordó helyét tudná átvenni, hanem akár más felfogásban is lehetne szerepeltetni.
Kíváncsi leszek, marad-e és megtetszik -e majd ZZ -nek a középpályára.
Mondjuk most szóba került a Betises srác is....ketten már sokan lennének . Elvégre is még Asensio és Kovacic se kap rendszeresen lehetőséget.
Jó ez hogy a pálya közepén legyünk faszányosak ,de azért remélem nem esünk majd át a ló oldalán.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
LaLiga Hungary team of the season
Nem tudom volt e már nem tudom kik,szerkesztik az oldalt, de eléggé furcsálom, h a bajnok csapatból kevesebb játékos van, mint az ezüstérmesből
Ter Stegen, Piqué, Neymar szerepe főlem kimondottan vicces.
Nem tudom volt e már nem tudom kik,szerkesztik az oldalt, de eléggé furcsálom, h a bajnok csapatból kevesebb játékos van, mint az ezüstérmesből

Morata és CR egyidejűleg a pályán nem működik. Nem kérdés, hogy melyikük a jobb játékos. Ha Morata elfogadja, hogy ő CR cseréje lesz, akkor van értelme a maradásának. Erre kicsi az esély, így mindenképpen jól fog jönni az a 60-80 millió.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
attól függ mire kell az a 60-80 millió. a bajnokságban vastagon benne vannak a góljai tehát a kérdés hogy kivel pótoljuk vagy egy az egyben kivesszük. ha Mbappéra kell a pénz akkor jó, ha csak kivesszük belőle a pénzt akkor hiányozni fog.KAG írta:ateeemadrid írta:Több olyan hír is van, hogy ZZ beszélt Moratával, hogy maradjon. Erről mi itt a vélekedés, örülne rajtam kívül valaki, ha maradna? Persze Jimen kívül.
szerk.: közben látom, hogy a topicjában már volt erről szó.
Szerintem egy ilyen tudású játékost 60-80 millióért nem eladni hiba lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappénél még mindig opció, hogy kimegy a szélre, mert nem idegen tőle. CR-rel amúgy is középen számolunk a maradék x évében. Karim megkapja Morata szerepét, Morata meg Marianoét és mindenki boldogRemy írta:Abban az esetben érné meg az, ha marad, ha Bale is lelécel. Amúgy meg minek? Vagy ennyire lehetetlen lesz Bappét leigazolni? Kicsit sokan maradunk elöl, ha marad CR, Karim, Bale, Morata, és esetleg jön Bappe is. Utóbbi meg ez alapján nem hiszem, hogy idén jön, hiszen játékperce nem sok lenne.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Abban az esetben érné meg az, ha marad, ha Bale is lelécel. Amúgy meg minek? Vagy ennyire lehetetlen lesz Bappét leigazolni? Kicsit sokan maradunk elöl, ha marad CR, Karim, Bale, Morata, és esetleg jön Bappe is. Utóbbi meg ez alapján nem hiszem, hogy idén jön, hiszen játékperce nem sok lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ateeemadrid írta:Több olyan hír is van, hogy ZZ beszélt Moratával, hogy maradjon. Erről mi itt a vélekedés, örülne rajtam kívül valaki, ha maradna? Persze Jimen kívül.
Szerintem egy ilyen tudású játékost 60-80 millióért nem eladni hiba lenne.
ZIDANE
- ateeemadrid
Több olyan hír is van, hogy ZZ beszélt Moratával, hogy maradjon. Erről mi itt a vélekedés, örülne rajtam kívül valaki, ha maradna? Persze Jimen kívül. 

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
El Maestro írta:
Jövőre én már 10 éve a legnagyobb Monaco ultra vagyok.
Mint 50cent?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
ziro4vr írta:Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.![]()
Mondjuk nekem nem a nyilatkozatával van bajom, hanem hogy szerintem inkább 26 éves mint 16. Persze hogy Neymart mondja, kortársak.
Jövőre én már 10 éve a legnagyobb Monaco ultra vagyok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy durva nem, hogy van köztük 8-9 év.ziro4vr írta:Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.![]()
Mondjuk nekem nem a nyilatkozatával van bajom, hanem hogy szerintem inkább 26 éves mint 16. Persze hogy Neymart mondja, kortársak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lehet, hanem biztos.A lényeg, hogy tényleg még lehet, hogy az átigazolás előtt nyilatkozott.
Mi a gond az árával?Csak az árával.
30 millió volt, +15 millió, ha teljesülnek a feltételek. Gondolom fognak. A Barca 25 milliót adott volna érte, és évi 7 milliós fizetést.
Veszünk egy fiatal tehetséget, talán kicsit drágán, bár a mai viszonyok között azt sem mondanám ilyen egyértelműen. Nem hozzuk ide mint Martin fiút, hogy aztán menjen a kukába. Ott még fejlődhet, aztán meglátják gondolom, hogy az első csapathoz jön-e majd, vagy megy is kölcsönbe valahova.
Vész esetén meg eladjuk Angliába vagy Kínába dupla ennyiért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
A lényeg, hogy tényleg még lehet, hogy az átigazolás előtt nyilatkozott. Bízom benne, mert bár nincs azzal semmi baj, ha tényleg Messi és Neymar a mindene, de 16 év ide vagy oda, közvetlenül a Realba való igazolás után szerintem buta dolog lenne ezt világgá kürtölni.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.
Egyébként személy szerint nekem nincs problémám, hogy leigazoltuk. Csak az árával.
Volt már, hogy csoda tini k..va nagy pénzért igazolt el (pl. Renato Sanchez), de róluk legalább hallottunk előtte.
Őszintén szólva nekem annyira a semmiből került elő, hogy az elején, mikor felröppentek a hírek, meg voltam győződve, hogy ez megint csak egy uborkaszezonos ordas nagy kamu...
Meglátjuk. Ha Zizu nem vétózta meg, talán...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
egyrészt hogy vége legyen az idénynek.wZoLee7 írta:Mi akarjuk. Ő a Realt akarja. Amonaco nem fog baszakodni. Zidane, CR. Mi kell meg?volt írta:Egyre jobban azt érzem, hogy nem fog jönni mbappe. Remélem nem lesz igazam.
másrészt ez nem olyan, mint amikor leugrasz kefírért meg zsömléért a boltba.
mégiscsak 120 millát + fizetést + mindent kell egy 18 éves srácért dobni.. az qrva sok
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elfelejtitek, hogy 16 éves, egy gyerek. Nyugodjatok már le, két évig a csapat közelében sem lesz még.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema