Nagyját nem ismerem, de nem biztos, hogy ez a program jól működik, mert a Homeland meg az Arrow nem sok mindenben hasonlítanak a SkinshezAnis írta:válogass kedvedremocsok írta:tudtok mondani a skinshez hasonló sorozatot?

HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. augusztus 31., szombat 15:26
Nagyját nem ismerem, de nem biztos, hogy ez a program jól működik, mert a Homeland meg az Arrow nem sok mindenben hasonlítanak a SkinshezAnis írta:válogass kedvedremocsok írta:tudtok mondani a skinshez hasonló sorozatot?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 31., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 31., szombat 14:55
kelemen.istvan írta:Sracok,kis segitseg kellene. Volt itt madridomon egy Breaking Bad-es kep,ahol Heisenberges felirat volt ?falon? es nem talalom. Kis segitseg? Koszonom!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 31., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 31., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 29., csütörtök 20:37
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 21:09
válogass kedvedremocsok írta:tudtok mondani a skinshez hasonló sorozatot?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 28., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 27., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 26., hétfő 22:52
hát igen, az a sok rossz tapasztalat ez ügyben, az ember már nem bízik meg senkibenCaúl írta:Direkt nem írtam semmit az előzetesből, mert tudom, hogy az nem baró dolog, azt én sem szeretem.
Eddig ha valami konkrétat írtam abból akkor azt különbe tettem, szóval nyugodtan tovább olvashatod.
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. augusztus 26., hétfő 22:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 26., hétfő 22:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előzetes az nem ígér rossz befejezést,
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 26., hétfő 22:37
Pontosan így van ahogy írod. Kifogyott az ötlet 4 évad után. Aztán már csak az erőlködés ment. Az utolsó két évad meg teljesen minősíthetetlen már. Látszik rajta, hogy itt már hétről-hétre gányolják a részeket, hogy le lehessen valamit adni.El Tigre írta:Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2-4-ét.
Ezzel a 8. évaddal pedig a földbe állították a nyílegyenesen zuhanó jumbo jetet.
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. augusztus 26., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. augusztus 26., hétfő 21:57
El Tigre írta:Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2.-4.-ét.Huni írta:Nem vágom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyelőre csalódás a Dexter befejező évada. Volt egy-két momentum amikor felszisszentem, de kevésnek érzem, főleg így 9 epizód után.
Ezzel a 8. évaddal pedig a földbe állították a nyílegyenesen zuhanó jumbo jetet.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. augusztus 26., hétfő 21:56
Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2-4-ét.Huni írta:Nem vágom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyelőre csalódás a Dexter befejező évada. Volt egy-két momentum amikor felszisszentem, de kevésnek érzem, főleg így 9 epizód után.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. augusztus 26., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 26., hétfő 12:07
Köszi, de a Google mint mindig, most is segített. Én a fórumra gondoltam, itt nem találtam.Higuain írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2013/06/21/ ... 1-evadnak/
tessék lordgabi itt van egy összegzés róla ha ilyesmire gondoltál.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:14
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem