Girona meg feljutott, abszolút újoncként.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 17:03
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 5., hétfő 19:59
Valamit valamiért. Nem szeretem különösebben, de megvolt most az esélye egy váltásra, lehet jövőre már nem lesz ennyi kérője. És mégis csak karrierje zenitjen van.V. Mester 77 írta:most már hivatalos, h marad. Fizu emelés is megy mellé
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. június 5., hétfő 19:54
BBeno írta:atletit nem mentették fel a transfer ban alól. lehet, hogy emiatt griezmann is marad.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 1., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 28., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 26., péntek 19:41
Az argentin szovetseg kifizette a kivasarlasi arat, elvileg valami 1.5 milliorol irnak.rashidm írta:Sampaolival nem az volt, hogy meg se kérdezték a Sevilla-t és hogy jogi útra terelik a dolgot?
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 26., péntek 18:52
Nem emlékszem tisztán de a lényeg az volt az egyik nyilatkozatában hogy a spanyol bajnokság szar mert a real és a barcan kívül senki másnak nincs esélye pénzügyi okok miatt , max az atletico néha a húsosfazék közelébe kerül és ennyi.Dupla D írta: Miert lenne gyava huzas?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 18:37
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 26., péntek 18:37
Egyetlen év után otthagyja az első európai munkáját, ahol ráadásul teljesen az ő szájíze szerint alakították ki a keretet, a játékstílusról nem is beszélve. Ergo nem egy stabil csapatot hagy hátra.Dupla D írta: Miert lenne gyava huzas? Egy szarban levo Argentinat segithet ki a VB-re, ahol Messi utolso eselye lesz komoly valogatott trofeat nyerni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 26., péntek 18:05
Miert lenne gyava huzas? Egy szarban levo Argentinat segithet ki a VB-re, ahol Messi utolso eselye lesz komoly valogatott trofeat nyerni.Veidt írta:Bármennyire is ez az álma, szakmai szempontból elég gyáva húzás szerintem. Ő tudja...BBeno írta:HIVATALOS: Egy év után távozik Jorge Sampaoli a Sevilla csapatától, az 57 esztendős argentin tréner hazája válogatottjánál folytatja.
Mindenesetre az jó, hogy jövőre már nem ő lesz a Sevillánál. Erősödni biztos nem fognak.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 26., péntek 15:44
Bármennyire is ez az álma, szakmai szempontból elég gyáva húzás szerintem. Ő tudja...BBeno írta:HIVATALOS: Egy év után távozik Jorge Sampaoli a Sevilla csapatától, az 57 esztendős argentin tréner hazája válogatottjánál folytatja.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 26., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: flori » 2017. május 25., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 25., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 25., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 25., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 25., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 24., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 24., szerda 16:39
Ugyanazt akartam irni amit Gala egyreszt, masreszt pl. a BLben ha bejutnak meg egy ideig biztos hogy nem fognak olyan magassagokban jarni mint az Atletico az utobbi evekben. A bajnoksagban siralmasan szerepeltek iden is, az ELben az Anderlecht es Celta elleni vergodesuket lattam es meg mindig kisert ez a ket parharc. Hiaba megy oda Grizes meg mindig nagyon gyenge a keretuk rengeteg hibaponttal es kozepszeru jatekossal, amin egy bevasarlas megint nem most fog segiteni, hanem lehet hogy evek alatt. En nem Mourinho bukasat varom, hanem a modelljuk bukasat mert szanalmas a politika amit kovetnek es a portugal is boven tul van a csucson szerintem, evek ota szenved csak.BBeno írta:ki tudja. ha ma nyernek akkor 3 kupával zárja a szezont a mu. az pont hárommal több mint amennyit az atma nyert idén. persze gondolom itt mindenki alig várja José mai bukását de attól még nem fog gyengülni a mu griezmann érkezésével. sőt.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 24., szerda 16:36
Ehhez még szalagcím a mai angol sajtóból: "Gareth Bale will never touch La Liga trophy if he leaves Real Madrid this summer"Realista24 írta:Az a video megvan amikor Luka kéri a kupát?![]()
![]()
Aztán mondjak nekik, hogy nincs kupa, visszafutnak, Crnek is mondjak, ő is csak nez hogy Wtfezt a szánalmat öcsém.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem