Amugy a mu most hasonlo helyzetben van mint ni mikor mou idejott.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. május 24., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 24., szerda 21:52
Nem,mounak a decima volt a feladata, nem sikerült,megbukott.El Unico írta:Nagyon fos meccs. Semmi izgalom. Donto ide vagy oda, nagyon gyenge. Ettol fuggetlenul megnezem
Mou-nak az volt a feladata, hogy ismet felkeruljunk europa futballterkepere, es megtorjuk a Barcat a bajnoksagban. Szerintem sikerult neki, azota mindig ott vagyunk. Vitathatatlan.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 24., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. május 24., szerda 21:49
Abban mi a tetszetős, hogy a Sánchez nevű védő próbálja előrerugdosni a labdákat?M1Ö írta:
Mindjárt le is borulok előttük, hogy megölik az Ajax amúgy tetszetős fociját, ők meg arrra játszanak, hogy fel kell ívelni Fellaini-re, aki lefejeli a gyors embereknek. Bravó, jövőre BL-t érdemelnek, meg klub VB-t meg mindent. Hányinger....
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 24., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 24., szerda 21:41
Mondjuk nem tudom, én se szeretem José fociját, de tök logikus, hogy ezt játsszák. Az Ajax erőszakosan letámad már az első harmadban, a MU meg ez ellen úgy operál, hogy átrúgják a "blokk" fölött a labdát, és utána ha megszerezték, akkor mehet a kontra a megbomlott védelemre. Nem szép az tény, de Mourinho szimplán kihasználja az ellenfél gyengeségeit. Nem nagyon kerültek mondjuk így se gólhelyzetbe még, de középen ha elvesztenék a labdát, abból könnyebben büntethetne az Ajax, így erre kb esélyük sincs.BlancoMark írta:Hihetetlen, ennyi penz utan a taktika hogy felivelik Fellainire es o lefejeli aztan lesz valami.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 24., szerda 21:40
kodo írta:Pontosan azt csinálja Mourinho amit kell.
Jó, érthető persze. Ez is egy taktika, vannak bőven hiányzói is. De nehogy már elkezdjek éljenzeni, hogy mekkora taktikai zseni, jó ez a MU, mert megöli annak a csapatnak a játékát aki próbálna focizni. Minden meg van szervezve a MU-nál A-tól Z-ig, de semmit nem akarnak csak ölni a focit. Pluszban még mákjuk is volt, hogy Pogba lövése megpattant.dzsi91 írta:Mondjuk én nem értem,hogy egy kupadöntőn miért várnak az emberek jogabonitot bárkitől is.A döntők nem erről szólnak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 24., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 24., szerda 21:37
Pedig Calderon intézte el a CR igazolást...Realista24 írta:Ha nem Calderón az elnök, akkor sokkal hamarabb kijövünk a szarból, így értettem.___Samy___ írta:Persze. Viszont ahhoz is kellett José, hogy leszokjon erről. Perez önszántából soha nem venne Altintop kaliberű embereket.
Az az egy-két éves BL kudarc meg jó lesz többnek is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 24., szerda 21:36
Ha nem Calderón az elnök, akkor sokkal hamarabb kijövünk a szarból, így értettem.___Samy___ írta:Persze. Viszont ahhoz is kellett José, hogy leszokjon erről. Perez önszántából soha nem venne Altintop kaliberű embereket.
Az az egy-két éves BL kudarc meg jó lesz többnek is
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 24., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 24., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 24., szerda 21:33
Csak azt felejted el, hogy egy nímand elnökünk volt, aki annyit értett a dolgokhoz, mint én az agysebészethez. Az vetett igazán vissza minket, nem az egy-két éves bl kudarc.___Samy___ írta:Nem is így értettem, de José előtt majdnem 10 éven keresztül nem beszélhettünk tudatos építkezésről és játékról. Nála kezdődött el ez ismét.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 24., szerda 21:33
Csupán annyit tett hogy a gödörből kihúzott minket, egy mely gödörből. Lehet Ancelotti is képes lett volna ra, nem tudni, ettől függetlenül tényleg hálásak lehetünk neki.Realista24 írta:Mondjuk ettől falnak megyek. Nem a Barca vagyunk, hogy 10 éve kezdődött a történelmünk.Ha ő nem lett volna itt, akkor nem biztos, hogy top klub lenne a Real Madrid. Olyan alapokat adott a klubnak, amiből a mai napig él a csapat. Azért ezt nem kellene elfelejteni.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. május 24., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 24., szerda 21:32
Legyen így, színezze ott.L.Miki írta:Na majd James színt visz a játékukba...
Úgy sem fogod elhinni, de esküszöm, hogy nem lenne teljes az örömöm. Nyílván örülnék, mert BL cím az BL cím, de ha így nyernénk a Juve ellen, akkor nem verném a mellem a 12-vel, hanem inkább csendben elfogadnám, hogy na ez is megvan. De ha már szóba jött. Szerintem hasonló lesz a mi meccsünk is játékban. A MU szerepében a Juve, az Ajax-éban mi.... Csak remélhetőleg mi profibbak leszünk, nem mint ez a kölyök csapat.Realista24 írta:De ha mi ilyen játékkal nyernénk BL-t, akkor a segged a földhöz vered örömödben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 24., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 24., szerda 21:30
Mondjuk ettől falnak megyek. Nem a Barca vagyunk, hogy 10 éve kezdődött a történelmünk.Ha ő nem lett volna itt, akkor nem biztos, hogy top klub lenne a Real Madrid. Olyan alapokat adott a klubnak, amiből a mai napig él a csapat. Azért ezt nem kellene elfelejteni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 24., szerda 21:29
Egyrészt. Másrészt meg azért nálunk sem szólt másról a futballja, csak egy kicsit minőségibb kerete volt. Érdekes módon, akkor meg ő volt az Isten.De ha mi ilyen játékkal nyernénk BL-t, akkor a segged a földhöz vered örömödben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 24., szerda 21:28
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem