zene füleimnek ha fiatal spanyol tehetségeket igazolunkRealista24 írta: 20 éves, spanyol. Szerintem egyértelmű, hogy miért jönne.
itt a helye az összesnek

lesz kiket éljenezni Morata helyett

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 24., szerda 17:36
zene füleimnek ha fiatal spanyol tehetségeket igazolunkRealista24 írta: 20 éves, spanyol. Szerintem egyértelmű, hogy miért jönne.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 24., szerda 17:35
ha jól tudom Terejo balhátvéd, őt Marcelo mögé hoztuk fel néhaBBeno írta:a cadena ser szerint Achraf ot akarjuk danilo helyett felhozni. mit kell róla tudni? miért terejot hoztuk fel mindig helyette?
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 24., szerda 17:26
Az ilyen idióta nyilatkozatoktól lesz a gyereknek akkora mellénye, mint Maracana..emiatt lesz akkora nyomás rajta, amit egy buta 16éves feka brazilgyerek nem fog elviselni.A korábbi brazil válogatott, Edmundo. "Ha minden jól megy majd Madridban, Vinicius 200 millió eurót fog érni."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 24., szerda 17:24
mi mást mondanának. ez a politikájuk. minden tinit az egekbe kell emelni felnyomni az árát és elküldeni európába. az a fóka kerlon világsztár volt. és lehetne sorolni a véget nem érő listát akikből semmi nem lett.A korábbi brazil válogatott, Edmundo. "Ha minden jól megy majd Madridban, Vinicius 200 millió eurót fog érni."
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 24., szerda 14:24
BBeno írta:megint a tűzzel játszunk?MARCA | A Real Madrid leigazolta a Las Palmastól a 14 éves Raul Asenciot. A nagy tehetségnek tartott játékos 6 éves szerződést fog kapni.
itt gondolom zidane-nak fogalma sincs hogy ki az az vinicius jr. ? ugye?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 24., szerda 13:26
viniciushoz képest meg ingyen vanRealista24 írta: A 10 milla meg egy vicc, mondjuk Asensio 3,5 millájához képest rengeteg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 24., szerda 13:14
Igen, ez nagyon jó politika. Modric szépen lassan sajnos kiesik, Kovacic ott vár, stb., de kelleni fognak a tehetségek, akik szép lassan beépülnek mint Asensio. A 10 milla meg egy vicc, mondjuk Asensio 3,5 millájához képest rengetegBlancoMark írta:
Ceballos meg nagyon jo jatekos, foleg ennyiert a hulyenek is megeri.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 24., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 24., szerda 12:37
Kapuba Pepét (Scherer Péter) raknám a kapcsolatunk miatt, focizni annyira nem tud, de hátha eltalálja egy-két labda és észhez tér tőle.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 24., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 24., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 24., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 24., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 24., szerda 11:33
megint a tűzzel játszunk?MARCA | A Real Madrid leigazolta a Las Palmastól a 14 éves Raul Asenciot. A nagy tehetségnek tartott játékos 6 éves szerződést fog kapni.
itt gondolom zidane-nak fogalma sincs hogy ki az az vinicius jr. ? ugye?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 24., szerda 10:39
Kár, hogy eladtuk a brazilt.Viszont egyik este valami videóban láttam Robinhot újra, 2007-es idényből. Durva, hogy még most is elcsöppenek a labdaérintéseitől, még Isco sem tud olyan lazán mozogni, tényleg mintha táncolt volna a gyerek. Nagy kár érte...
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 24., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 24., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 24., szerda 10:04
20 éves, spanyol. Szerintem egyértelmű, hogy miért jönne.donor írta:Azért tovább gondolva a hírt és elmerengve a remény hullámain, ha ez előre vetíti a formáció váltást és jövőre inkább a 2 csatáros játékot erőltetjük a 3 csatáros helyett, akkor igazán örvendetesV. Mester 77 írta:
A Real Betis 20 eves középpályása.
Jó kis játékos, aki ugyes a labdával, jól lát a pályán és tényleg nem egy elveszett srac, de nem ertem, h minek és hova jönne.
Nem hiány poszt, inkabb telített.
Akkr meg minek jönne?
Remelem nem igaz a hír.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 24., szerda 10:03
wZoLee7 írta:Én nem tudom de ennek a Vinicius gyereknek, már ha gyerek, valami nevet találjunk ki mert ettől a Viniciusozástól fogok kiégni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 24., szerda 9:58
Azon a részén lehet változtatni, tehetséget nem nagyon lehet adnirashidm írta:Ez a Ceballos nem tűnik rossz gyereknek, viszont sztem nagyon önző. Jobban rátekeredik a labdára, mint anno Isco.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem