Na jó ez azért komoly...ziro4vr írta:"""Ronaldo mindannyiunk példaképe, aki megmutatja, hogy önerőből, munkával, szorgalommal hová lehet eljutni. Messit megérintették egy varázspálcával, és azt mondták, hogy te leszel Messi."""
Az igen.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 23., kedd 13:18
Na jó ez azért komoly...ziro4vr írta:"""Ronaldo mindannyiunk példaképe, aki megmutatja, hogy önerőből, munkával, szorgalommal hová lehet eljutni. Messit megérintették egy varázspálcával, és azt mondták, hogy te leszel Messi."""
Az igen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 23., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 23., kedd 13:01
A Cibeles téri itt a legalsó videó.Remy írta:Vissza lehet valahol nézni az ünneplést?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 23., kedd 13:00
Mondjuk szvsz meg is érdemli, aki ezeket benézi.istimester írta:Büdös kurvák ezek. Fuj.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 23., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 23., kedd 12:21
Büdös kurvák ezek. Fuj.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 23., kedd 9:23
Oszt' vót ott épp egy aggregátor is.Nem volt vendégház, egy magaslaton néztük a meccset. Állítólag ha oda fölmegyünk, összeeszkábálunk két csövet, és kiviszünk egy kis tévét, amit nem is tudom, honnan szereztünk, akkor talán látjuk a meccset'. Így láttam az 1986-os világbajnokságot, esőben, hidegben, egy erdőben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 23., kedd 9:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 23., kedd 8:58
"""Ronaldo mindannyiunk példaképe, aki megmutatja, hogy önerőből, munkával, szorgalommal hová lehet eljutni. Messit megérintették egy varázspálcával, és azt mondták, hogy te leszel Messi."""
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 23., kedd 8:13
Meghogy mindkettot szereti
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 23., kedd 7:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 22., hétfő 23:02
házasodni tudni kellnumberone1 írta:Az nem Abra volt akinek a vagyona felet az asszony vitte?
Azt erzem, h Mpapa mindenkeppen hozzank fog jonni jovore. Szerintem mar elkotelezte magat Zizounak.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. május 22., hétfő 22:34
Remélem, tudod mit beszélsz. Abból a gyerekből lesz valami.numberone1 írta:Az nem Abra volt akinek a vagyona felet az asszony vitte?
Azt erzem, h Mpapa mindenkeppen hozzank fog jonni jovore. Szerintem mar elkotelezte magat Zizounak.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 22., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 22., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. május 22., hétfő 17:54
Ezen meglepődtem, nagyon korrekt hozzáállás. Akkor innentől Zizoun es Perezen múlik.BBeno írta:Dmitrij Ribolovljev, a Monaco labdarúgóklub tulajdonosa kijelentette, hogy csapatuk nagy felfedezettje, Kylian Mbappé távozhat, ha szeretne.
„Nem azért vagyunk itt, hogy emberek sorsáról döntsünk, visszatartsuk őket, illetve igent vagy nemet mondjunk nekik. Nincsenek anyagi problémáink, senkit nem kényszerülünk eladni, de elképzelhetetlen, hogy egy játékost vagy egy edzőt az akarata ellenére megtartsunk. Anthony Martial is távozni akart, mi pedig megértettük” – nyilatkozta a L'Équipe című francia sportnapilapnak az orosz üzletember.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 22., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 21., vasárnap 12:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 21., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 21., vasárnap 11:38
A rossz szeon max ha egy nagyon komoly serulest szenved a srac...ez a monako nagyon jo es ha szereznek 1-2 normalisabb kozephatvedet akkor megjobb lehet.BBeno írta:szerintem ugyanaz a a helyzet mint pogbával. ott is a juve megtehette hogy inkább még egy évet megtartja számítva hogy feljebb megy az ára de ott sem tudott sokkal feljebb menni mert már akkor is 80-100 milliókról beszéltek. bukni sem nagyon bukhattak volna egy gyenge év után úgyhogy win-win alapon maradt.
bappénél is ugyanez a helyzet. most 100-ról írnak egy jó év + vb után max 120 lesz az ára. ha meg lehoz egy rossz évet alapkezdőként akkor meg leesik 80-ra vagy elmennek a kérők de erre kicsi az esély így ők is a maradást választják mint a juve.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem