Én már másfél éve gyengének érzem Cét a játékban, nagyon keveset tesz hozzá. A gólok persze kárpótoltak minket. Bale leigazolásával a baj, hogy jön még egy nehezék a csapatba, aki gyengébb a szűk területen való játékban.Mike írta:kár h Carlo lemondott arról h Cét középen játszassa. Lehet kéne neki pár hét mire megszokja, de én már jóideje azt érzem h többre vinné ott. A szélen már régóta nem tud semmit hozzátenni a játékhoz. Mivel be van kerítve a vonal által, nem tud mit csinálni. Két lehetősége van, megtolja befelé (mivel általában 2en kizárnak rá, nemtudja), vagy elindul az alapvonal felé, ami egyértelmüen nem az ő játéka. Ilyenkor nem is tud mit csinálni, vagy elveszti, vagy visszapassz Marcelonak. Lehet túlzó de sokszor úgy érzem h feleslegesen van a pályán.
Idestova x éve egy vérbeli vkp kell, a de a vezetőség nem úgy látja. Idén se lesz.Kerlon írta:Kell egy vérbeli vkp és nem lesz gond, mehet feljebb Isco meg Modric is. Amúgy CR megint gyenge és megint rengeteg labdát szór el... Aláírhatná már a szerződését, ne remegjen tovább.
Nem Modric a gond. A jelenlegi csapat ennyire képes. Isco nem bír ekkora területet bejátszani, Özil csak lézeng a pályán, DM néha-néha villan, de Isco és Modric nem ér fel hozzá, Cét már leírtam, Benzema meg eltűnik elől.Sierra írta:Modric nagyon mélyen játszik, nem tudja kamatoztatni a tudását.
BTW: kellett nekünk Ancelotti... Pereznek lett egy pincsije a kispadon, aki kétségbeesetten megpróbálja másolni az elmúlt évek sikerbarcáját. Hát erre a hülyeségre én nem vagyok vevő. Ancelottit nem tartom top edzőnek, de annyira nem nézem hülyének, hogy ez a saját agyszüleménye lenne....