Elsők a vesztesek között, úgy szebb.ikarus93 írta:Örök másodikok.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 21., vasárnap 21:50
Elsők a vesztesek között, úgy szebb.ikarus93 írta:Örök másodikok.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 21., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. május 21., vasárnap 21:49
baaazmeeegRealista24 írta:Ezt itt hagyom még az ünneplés előtt.
https://twitter.com/humildatsenny/statu ... 6997232640
Barca erre kapott büntetőt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 21., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. május 21., vasárnap 21:44
Istenem, ha már a bajnokságot és a BL-t se tudják megnyerni, a legjobb férfi színészi alakításért járó Oscar-díjért versenyben lesznek, annyi szent. Meg kell hódítani az USA-t, a Barca Hollywood-on keresztül próbáljaRealista24 írta:Ezt itt hagyom még az ünneplés előtt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 21., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 21., vasárnap 21:42
Realista24 írta:Ezt itt hagyom még az ünneplés előtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: flori » 2017. május 17., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 17., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 10:03
Aztán a Malaga és pár hét múlva, meg a Juventus.___Samy___ írta:Ez szép és jó, de ők jelen pillanatban nem a csapatuk mellett állnak, hanem a Celta mellett.Hát meg is kapta a magáét, jött a reakció, hogy egy igazi culé a legvégsőkig a csapata mellett áll.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 17., szerda 10:02
Ez szép és jó, de ők jelen pillanatban nem a csapatuk mellett állnak, hanem a Celta mellett.Hát meg is kapta a magáét, jött a reakció, hogy egy igazi culé a legvégsőkig a csapata mellett áll.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 17., szerda 8:44
h3x0r írta: Gondolom akkor az idei Tour-t kihagyja
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 17., szerda 8:31
Erről eszembe jutott, hogy valamelyik nap olvastam a sport1 facebook oldalán egy cikket arról, hogy a Barca mikkel nyomja a terhet a Real vállára a Celta meccs előtt. Na... oda írt be egy Barcás kollega, hogy úgy sem veri a Celta ezt a Realt. Hát meg is kapta a magáét, jött a reakció, hogy egy igazi culé a legvégsőkig a csapata mellett áll.Realista24 írta:Kijött belőle a cule
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 8:24
Kijött belőle a culeM1Ö írta:Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 17., szerda 8:22
Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. május 16., kedd 11:59
Hát azért biztos nem bontanák vissza.kuszkusz írta:nem látom értelmét azért visszabontani a stadiont, hogy elmondhassák, hogy százalékosan nagyobb a kihasználtság.Sastre írta: Kíváncsi vagyok egyébként, hogy feljött e az az ötlet, hogy akkor a felső kis karéjt visszabontják a többi szintjére. A nézőszámok alapján reális döntésnek tűnne, viszont a presztízs tuti nem engedi
Lehet jobban kijöttek volna belőle anyagilag.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 16., kedd 11:57
Gondolom akkor az idei Tour-t kihagyjapalesz77 írta:RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá.Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 16., kedd 11:50
RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá. A klub ezt a hírek szerint nyilván cáfolta már, de a RAC nagyon biztos forrásnak számít, a fogadóirodáknál is toronymagas esélyes, szerintem eldőlt ez már. Csak a kötelező körök ezek szerintem, mint Luchonál is anno.Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 11:44
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem