Csak a Barcásoknak szólt.H.E.H.E. írta:
ne viccelj már, tedd le azt a fegyvert

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 21:00
Csak a Barcásoknak szólt.H.E.H.E. írta:
ne viccelj már, tedd le azt a fegyvert
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 21., vasárnap 20:59
ahogy meghágott téged a pap hátul a sekrestyésben?Csak várjál amíg elkezdem mesélni a ministránsfiús sztorijaidat..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne viccelj már, tedd le azt a fegyvertKivéve, amit nem engedek.![]()
HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. május 21., vasárnap 20:59
Nem én már tegnap ünnepeltem......kodo írta:Csak én vagyok józan mert holnap vizsgám van?![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 21., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 21., vasárnap 20:58
ZZ szünetben lenyom egy 5 perces motivációs szöveget, kijövünk és bedaráljuk őket. NEM FOGJUK ELVESZÍTENI!!!!Steve írta: Csokoládé, nyugi. Jó a Malaga és közel voltak. Itt azért sokan megéktek. De ezt innen nem fogjuk kiengedni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 21., vasárnap 20:56
Csak várjál amíg elkezdem mesélni a ministránsfiús sztorijaidat..H.E.H.E. írta:ki érti miről beszél István az iszákos?
még nagyon megszívhatjuk, zidán nem véletlen toporzékol oldalt, ha ezt elengedik, megbaszom mindet.
OK. Dani. BL meccs után felőlem Bélának is szólíthatsz.ziro4vr írta:Ha megnyertük, 1 hétig Danizhatsz. Ennyit felajánlhatok.
Csokoládé, nyugi. Jó a Malaga és közel voltak. Itt azért sokan megéktek. De ezt innen nem fogjuk kiengedni.CS0ki írta:Hát nem tudom, biztos én vagyok túlizgulva, ezért nem látom a játékosokon a tüzet...Többet vártam tőlük, előző meccsen is ugyanez volt, mintha az ellenfélnek fontosabb lenne a meccs...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 20:56
Meglepő is lenne tőled, ha látnád és még el is ismernéd a mezőnymunkájátbesteve7 írta:Hat en vhogy nem igy lattam, Benzinek eddig ertelmes labdaja nem nagyon volt.. Eddig nalam Isco es Modric viszik a primet, kb mindenhol ott vannak.Steve írta: Benzema is elég intenzíven mozog ma. CR faszán van, Navas isten. Modric-Isco pörögnek mint a mosógép.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 20:55
Én is, ne aggódj. Valakinek itt is takarítani kell majd.kodo írta:Csak én vagyok józan mert holnap vizsgám van?![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 21., vasárnap 20:55
Hat en vhogy nem igy lattam, Benzinek eddig ertelmes labdaja nem nagyon volt.. Eddig nalam Isco es Modric viszik a primet, kb mindenhol ott vannak.Steve írta: Benzema is elég intenzíven mozog ma. CR faszán van, Navas isten. Modric-Isco pörögnek mint a mosógép.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 21., vasárnap 20:52
Nekem is van, reggel 10-től. De hát vizsgaidőpontok még vannakkodo írta:Csak én vagyok józan mert holnap vizsgám van?![]()
Kikérem magamnak!ziro4vr írta:Ha megnyertük, 1 hétig Danizhatsz. Ennyit felajánlhatok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 21., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 21., vasárnap 20:51
Én holnap dolgozok, szóval én is józan vagyok. Meg én pénteken előre ittam, de rútul.kodo írta:Csak én vagyok józan mert holnap vizsgám van?![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 21., vasárnap 20:51
Ez egy ilyen csapat. Csak hátrányban tud teperni.CS0ki írta:Hát nem tudom, biztos én vagyok túlizgulva, ezért nem látom a játékosokon a tüzet...Többet vártam tőlük, előző meccsen is ugyanez volt, mintha az ellenfélnek fontosabb lenne a meccs...
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 21., vasárnap 20:51
Amúgy Ziro iszol te rendesen?!ziro4vr írta:Vagy Steve van detoxon, vagy itt mindenki Petya?![]()
Na jól van Miki Te viszont ne igyál többet.L.Miki írta:Én ismerek olyat, aki komp akart lenni, de nem komplett.H.E.H.E. írta:mindenki be van kúrva csak én vagyok helikopter.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 21., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 21., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 21., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 21., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 21., vasárnap 20:47
Én ismerek olyat, aki komp akart lenni, de nem komplett.H.E.H.E. írta:mindenki be van kúrva csak én vagyok helikopter.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 21., vasárnap 20:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem