Atomic BlondewZoLee7 írta:nem tudom iden nyaron mi menti meg a mozinkat

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 21., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. május 21., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 21., vasárnap 10:03
Én azt akarom, hogy ilyen filmekből ne legyen 7., 8., 9., stb rész. Vagy ha igen, akkor jöjjön ki csak DVD-n, és lehessen megvenni 999,- Ft-ért a benzinkúton, mint a többi ZS kategóriás sokadik folytatást (hogy a példáddal éljek, pl. a Kickboxerből is csak az egyes lett klasszikus, a többi oda került ahová való).Remy írta:Mintha bárki is azt várná, hogy egy széria 5-6-7 vagy 8. része majd olyan változásokat fog eszközölni, ami után majd az utálkozók csettintenek és megszeretik a szériát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 21., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 21., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 21., vasárnap 9:13
Sorold, bár lehet láttam a nagy részét már.H.E.H.E. írta: ha popcorn movie kell, vannak az elmúlt 30-40 évből olyan gecijó kalandfilmek és/vagy akciófilmek, amik jóval szórakoztatóbbak ennél
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 21., vasárnap 9:05
én pl próbáltam megnézni, de egyszerűen 5 percenként meg kellett állítanom, annyira unalmas kliséhalmaz az egész, tipikus példája a társadalombutító igénytelen szarnak. fizikai fájdalom volt, baszki ezeket a szar filmeket én próbálom megnézni, próbálok nyitott lenni, de az nem állapot, hogy 3-4 napig nézek egy filmet, mert nem köt le. értelmetlen időelbaszás ez így, nulla minőség, nulla érték.Remy írta:Hihetetlen. Írtam egy véleményt, nem erősködtem, hogy imádjátok, stbstb, és megint én vagyok a *****. 1 Sort írtam, direkt nem mentem bele jobban, mert mondom minek. Itt maximum pár ember látta a filmet. Utána meg jön az "Ez a szint?" De megint Remy a rossz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 21., vasárnap 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 8:40
Ahogy írod, virtuálisan kiverted a filmre egy sorban. Igen, egy fos filmre, amiről te is tudod, hogy mindenki szerint az, már aki minimálisan igényes. De azért "Váááá, brutál király volt.". Ezt tartsd meg a blogodra, ott lehet vevők erre, itt meg csak lehúzod az oldalt. Többször nem szólok. Bár az előbb is leírtam ezt, de úgy látszik, hogy még nem ittál kávét, és nem értetted meg.Remy írta:Hihetetlen. Írtam egy véleményt, nem erősködtem, hogy imádjátok, stbstb, és megint én vagyok a *****. 1 Sort írtam, direkt nem mentem bele jobban, mert mondom minek. Itt maximum pár ember látta a filmet. Utána meg jön az "Ez a szint?" De megint Remy a rossz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 21., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 8:13
Lehet, hogy említésre sem kerülne ez a kulahalmaz ezen a fórumon, ha nem írnál ilyeneket:Remy írta:Egy szóval nem mondtam, hogy szeressed, vagy bárki is szeresse. Csak azt a fikaáradatot nem értem, ami minden epizód után megy. Mintha bárki is azt várná, hogy egy széria 5-6-7 vagy 8. része majd olyan változásokat fog eszközölni, ami után majd az utálkozók csettintenek és megszeretik a szériát.
Ezt most kicsit túlreagáltad, szerintem.
Ugyanez igaz a hulladék képregényfilmekre, amivel kapcsolatban már a trailer után, a bemutató előtt ellenérzéseket váltasz ki a filmmel kapcsolatban az emberekből. Normális filmekről meg szó se esik, mert egyszerűen nincs kedve az embereknek ide beírni ezek miatt. Szóltam már, tedd kicsit takarékra magad ebben a topicban, mert Mozi, filmek a címe, nem pedig a Remy és a hogyan durranjunk el egy trailerre ami egy Zs kategóriás tucatfilmről szól.milyen poénokat,
milyen frappáns párbeszédeket tolnak le egymás között.
Nagybetűs popcornmozi!
Váááá, brutál király volt.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. május 20., szombat 23:57
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. május 20., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 20., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 20., szombat 23:33
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. május 20., szombat 23:27
Remy írta:
Alapjáraton igazat beszél, DE KÖNYÖRGÖM.Egy olyan szériáról beszélünk, ami már az első részével megmutatta, hogy itt túl nagy dolgokat nem kell elvárni tőle. Ennek ellenére, minden egyes kiadott új epizód után elsírják magukat a franchise utálói, hogy a fizika szar, a történet sablon, csupán látványorgia, stb... Kérdezem én. ÉS? Egy Kommandó vagy egy Kobra, de mondhatnám akár a Véres játékokat is, nem azért lettek mára már klasszikusok, mert annyira földhözragadtak, annyira jól összerakottak történetügyileg, stb. Nem is akarták elérni a készítők azt, hogy több legyen, mint ami végül lett. A Fast-széria is már rég a karakterekről szól, rég arról szól, hogy Diesel, Rock, Ludacris meg a többiek, milyen poénokat, milyen frappáns párbeszédeket tolnak le egymás között. Ki nem szarja le mi a történet, mikor tele van vicces figurákkal az egész játékidő. Theron is egy tök jó fő*eci volt. Sablon ugyan, de működött.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 20., szombat 22:19
Alapjáraton igazat beszél, DE KÖNYÖRGÖM.sentry írta: Tényleg. Meg a képregényfilmek trailer-eiről való 20-30 hozzászólásban való kibeszélés.
De hogy érdemben hozzászóljak, itt van Szirmai véleménye a filmről
Csak azért teszem be, mert zseniálisan összefoglalja az egészet.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. május 20., szombat 21:50
Tényleg. Meg a képregényfilmek trailer-eiről való 20-30 hozzászólásban való kibeszélés.H.E.H.E. írta:tényleg ez a szint?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem