Tudja, hogy még van egy meccs.sebydani írta:Instan liveba olyan higgadt mintha reggelihez készülne![]()
![]()
Mindneki megőrült körülötte ő meg csak mosolyog a kamerába Realistának

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 21., vasárnap 22:22
Tudja, hogy még van egy meccs.sebydani írta:Instan liveba olyan higgadt mintha reggelihez készülne![]()
![]()
Mindneki megőrült körülötte ő meg csak mosolyog a kamerába Realistának
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 21., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 20., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. május 20., szombat 17:07
nélküle is döntőbe jutottak. azért ez nem feltétlenül egy szar teljesítményKarim the king írta:Nagyon rossz a párhuzam, mert James egyertelmuen nem hiányzik a csapatból, mint egy falat kenyér( úgy mint Karim abból a válogatottból). De pl. Ha kirakná Zidane Kroost, vagy Ramost, vagy Ronaldot, sztm már menne a pénz gyujtes vmelyik topicban Zizu meglincselesere. Plane,hogy Zsinyakkal helyettesít a mexikói ligabol. Hát az vakami hányinger. ( plusz kicsi, mi nem buktuk el tavaly a BL döntőt egy 70-30as underdog ellenG. V.tinho írta:azért lássuk be nem volt egy agysebész dolog
lassan nyugodtak volna talán a kedélyek, ennek Benz részéről semmi értelme nem volt.
(mielőtt kapok, gondoljátok el, mi menne itt, ha mondjuk Hamesz rakott volna ki egy ilyen képet, ahol Perezt és Zizout alázza így.. minden lenne gondolom, csak ember nem))
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 20., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 20., szombat 15:13
csak a többinek nincs belőle hátránya ha lájkolja, benzema meg tudta hogy ez visszaüthet mégis kifejezte tetszését egy lájkkal. nevethetett volna rajta lájk nélkül is, ő mégis tudatni akarta a követőivel hogy neki ez tetszik. sok vesztenivalója már nem volt mégis eljátszotta a maradékot is. így járt.és humorosnak találta, ahogyan rajta kívül még sokan mások is.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 20., szombat 15:04
Nem értem ebben mi az üzenet. Nem ő csinálta, nem ő töltötte fel. Ő csak látta, és humorosnak találta, ahogyan rajta kívül még sokan mások is. Üzenete akkor lenne, ha a lájk mellett meg is osztja, netalán aláír valamit.BBeno írta:az üzenete ugyanúgy érthető.De ezt nem Benzema tette ki "csak" likeolta a képet. Azért a kettő nem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 20., szombat 14:56
Itt a lényeg.De ezt nem Benzema tette ki "csak" likeolta a képet. Azért a kettő nem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. május 20., szombat 14:40
Nagyon rossz a párhuzam, mert James egyertelmuen nem hiányzik a csapatból, mint egy falat kenyér( úgy mint Karim abból a válogatottból). De pl. Ha kirakná Zidane Kroost, vagy Ramost, vagy Ronaldot, sztm már menne a pénz gyujtes vmelyik topicban Zizu meglincselesere. Plane,hogy Zsinyakkal helyettesít a mexikói ligabol. Hát az vakami hányinger. ( plusz kicsi, mi nem buktuk el tavaly a BL döntőt egy 70-30as underdog ellenG. V.tinho írta:azért lássuk be nem volt egy agysebész dolog
lassan nyugodtak volna talán a kedélyek, ennek Benz részéről semmi értelme nem volt.
(mielőtt kapok, gondoljátok el, mi menne itt, ha mondjuk Hamesz rakott volna ki egy ilyen képet, ahol Perezt és Zizout alázza így.. minden lenne gondolom, csak ember nem)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 20., szombat 14:34
+1(mielőtt kapok, gondoljátok el, mi menne itt, ha mondjuk Hamesz rakott volna ki egy ilyen képet, ahol Perezt és Zizout alázza így.. minden lenne gondolom, csak ember nem)
az üzenete ugyanúgy érthető.De ezt nem Benzema tette ki "csak" likeolta a képet. Azért a kettő nem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 20., szombat 14:24
De ezt nem Benzema tette ki "csak" likeolta a képet. Azért a kettő nem ugyanaz.G. V.tinho írta:azért lássuk be nem volt egy agysebész dolog
(mielőtt kapok, gondoljátok el, mi menne itt, ha mondjuk Hamesz rakott volna ki egy ilyen képet, ahol Perezt és Zizout alázza így.. minden lenne gondolom, csak ember nem)
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 20., szombat 14:23
Nem rakta ki csak belájkolta, - a szerintem amúgy vicces képetG. V.tinho írta:azért lássuk be nem volt egy agysebész dolog
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. május 20., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 19., péntek 15:02
Akkor még jó, hogy lájkolásról írt Miki.BBeno írta:olvasd el mi volt urbán flóriánnal. ha elmondod a véleményed. neked annyi.Ha én belájkolok egy vicces Orbán elleni posztot, akkor ki vagyok tagadva az országból? Vicc kategória.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 19., péntek 15:01
olvasd el mi volt urbán flóriánnal. ha elmondod a véleményed. neked annyi.Ha én belájkolok egy vicces Orbán elleni posztot, akkor ki vagyok tagadva az országból? Vicc kategória.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 19., péntek 14:58
mondjuk szar hasonlat, mert nem tudom ki az aki ezért megorrolna rád az országbólL.Miki írta:A Francia labdarúgószövetség igazán a fejéhez kaphatna, hogy ez a hogyishívják dösamp nem alkalmas a válogatott vezetésére, főleg, mert nem az az első számú neki, hanem érzelmeket von be, meg személyi dolgokat. Ki nem szarja le, hogy belájkolta? Ha én belájkolok egy vicces Orbán elleni posztot, akkor ki vagyok tagadva az országból? Vicc kategória.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 19., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 19., péntek 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 19., péntek 11:38
Olvass utána.BBeno írta:miért rasszista? mitől?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 19., péntek 11:28
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem