OFF
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: OFF
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez tényleg fura, bayernben olyan biztos voltam, mint a realban, a holland/portugál liga meg a top szó hallatán eszembe se jutottRealista24 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barca, Bilbao, REAL MADRID, Inter, Hamburg, Porto, Benfica, Sporting, Ajax, PSV, Feyenord, Utrecht,
Paok, Olympiakos, Panathinaikos, Fenerbachce, Galatasaray, Besiktas, Aberdeen, Celtic.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tippre ezek. 20-at nem tudok összeírni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bilbao, Real, Barca, Arsenal, Everton, Milan, Inter, Bayern, Benfica, Porto, Sporting, Celtic, Galata, Besiktas, Fener,
Passz.
Bazz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hollandokat el is felejtettem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bilbao, Real, Barca, Arsenal, Everton, Milan, Inter, Bayern, Benfica, Porto, Sporting, Celtic, Galata, Besiktas, Fener,
Passz.
Bazz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hollandokat el is felejtettem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Angilából szerintem MU, Liverpool biztos nem esett ki szerintem, talán még az Arsenal sem. Németből a Bayern, a Dortmund (?), Schalke.P. Krisz írta:Spanyolt tudom, Real, Barca, Bilbao.
A Bilbao viszont top csapat?
Olaszból Ac Milan, Juventus, Roma. Franciából is kell? Ott Lyon talán, meg marseille esetleg. De ez még mindig kevés, tippeltem csak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barca, Bilbao, REAL MADRID, Inter, Hamburg, Porto, Benfica, Sporting, Ajax, PSV, Feyenord, Utrecht,csabi* írta:tippre: real, barca, bayern, dortmund, milan, inter, mu, pool, marseille ... újpestRealista24 írta:Kis játék jöhet? Van 20 európai top csapat, amelyik még soha nem esett ki az első osztályból. Ki tudja kik ezek a csapatok? Googlet ér használni, de akkor nincs értelme a játéknak.Néhányon meglepődtem egyébként.
![]()
aztán szpojlerbe beírhatod ide nekem
Paok, Olympiakos, Panathinaikos, Fenerbachce, Galatasaray, Besiktas, Aberdeen, Celtic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
tippre: real, barca, bayern, dortmund, milan, inter, mu, pool, marseille ... újpestRealista24 írta:Kis játék jöhet? Van 20 európai top csapat, amelyik még soha nem esett ki az első osztályból. Ki tudja kik ezek a csapatok? Googlet ér használni, de akkor nincs értelme a játéknak.Néhányon meglepődtem egyébként.
aztán szpojlerbe beírhatod ide nekem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha így nézzük, akkor igen.P. Krisz írta:Spanyolt tudom, Real, Barca, Bilbao.
A Bilbao viszont top csapat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kis játék jöhet? Van 20 európai top csapat, amelyik még soha nem esett ki az első osztályból. Ki tudja kik ezek a csapatok? Googlet ér használni, de akkor nincs értelme a játéknak.
Néhányon meglepődtem egyébként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://www.fullmatchesandshows.com/2017 ... hlights/3/dannen írta:srácok nem láttam a meccset, az eredményt se tudom, ha valaki tudna egy linket dobni amin spoiler nélkül megnézhetem online jó minőségben azt megköszönném.
Parancsolj,
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
na az úgy korrekt.
nálam úgy van hogy rendeltem egy telefont HK raktár és kötöttem rá adóbiztosítást 5dollárért szóval ha megfogják akkor visszafizetik a pénzt csak scanneljem be a cuccot.
Ezért lettem volna kiváncsi hogy mennyi idő alatt érkezik vissza a pénz.
és a menete amúgy hogy van? paypalre utalták vissza és onnan számládra?
nálam úgy van hogy rendeltem egy telefont HK raktár és kötöttem rá adóbiztosítást 5dollárért szóval ha megfogják akkor visszafizetik a pénzt csak scanneljem be a cuccot.
Ezért lettem volna kiváncsi hogy mennyi idő alatt érkezik vissza a pénz.
és a menete amúgy hogy van? paypalre utalták vissza és onnan számládra?
ebayon 2-3 nap. vitával együtt.
alival volt 1 nap vitám az eladóval de az tényleg vagy 15 mail váltás majd egy hétvégre és utána hétköznap valamikor megjött a pénz. tehát akkor legyen max 6 nap.
alival volt 1 nap vitám az eladóval de az tényleg vagy 15 mail váltás majd egy hétvégre és utána hétköznap valamikor megjött a pénz. tehát akkor legyen max 6 nap.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Nekem hetek óta szarakszik, sokszor 3-4x kell betöltenem, hogy megjelenjenek a beszélgetéseim és a chat sáv.Másnál is szar a facebook? Messenger rész elsősorban. Semmilyen üzenet nem jelenik meg, chat abszolút nem megy...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Másnál is szar a facebook? Messenger rész elsősorban. Semmilyen üzenet nem jelenik meg, chat abszolút nem megy...
Hát nagyon langyi lett ez az idei Eurovízió...El Sie7e írta:Az oroszok nincsenek is ottikarus93 írta:Nézitek este az eurovizios dalfesztivált?
Gyenge a felhozatal, bár úgy is a tolókocsis Orosz nyeri...
Nem is nagyon néztem, megnéztem Jocit mindkétszer, a többi max a háttérben ment, meg az eredményhirdetésre kapcsoltam oda
Legnagyobb meglepetésem, hogy Freddie kajak jó kommentátor lehetne, hangja meg van, meg olyan természetesen nyomatja, mintha évek óta csinálná...