Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
Nekem itt legelőször az jutott az eszembe, hogy azért is kellett távoznia, mert túl nagy bratyiba volt ezekkel a játékosokkal. De aztán lehet hülyeséget beszélek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Meglepődnék ha lennének gondolatolvasók köztünkSolari írta:Nagyon jóban voltam ezekkel a játékosokkal, és talán ennek a levét ittam meg.”
itt mire gondolt?

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon jóban voltam ezekkel a játékosokkal, és talán ennek a levét ittam meg.”
itt mire gondolt?
itt mire gondolt?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elhiszem, hogy ott a tüske Carloban, nem csak a Bayern elleni kiesés miatt, hanem alapból, hogy egy év nem olyan jól sikerült szezon után kirakták a csapatból. Én megtudom ezt érteni neki, ha önszántából ment volna el, mert itt volt 5 évet és új kihívásokat keresett volna és azok után nyilatkozik ilyeneket, nem fogadnám el. De így... megértem, meg egyébként nem is mond olyan durvákat.
De nekem ez a Buffonos sztori annyira egy kifogás... két éve nem is létezett, akkor még nem volt menő, hogy ő neki kell nyernie, és nem jelentett egyet a Juventussal.
De nekem ez a Buffonos sztori annyira egy kifogás... két éve nem is létezett, akkor még nem volt menő, hogy ő neki kell nyernie, és nem jelentett egyet a Juventussal.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pena biztos szervez, meg a Bernabéuban is leszKAG írta:Arról miért nem beszél, amit az ő javukra fújtak?
Ha mi zúgunk ki, legalább uennyire sírhatnánk, mint most Ők.
Eléggé unalmas, hogy ennyire egyoldalunak van beállítva mindenhol.
OFF.:
Nincs szervezésben valami közös, nagyobb BL nézés?![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Arról miért nem beszél, amit az ő javukra fújtak?
OFF.:
Nincs szervezésben valami közös, nagyobb BL nézés?
OFF.:
Nincs szervezésben valami közös, nagyobb BL nézés?

ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem vészes. amúgy ha nem a Real lenne döntőben én is szívesen látnám ahogy Buffon felemeli a bl trófeát
ez van Buffon egy szimpatikus legenda aki ha nincs itt Casillas a legszívesebben néztem volna 1x évig. de ez van Real-Juve döntő úgyhogy mi címet védünk a Juve hoppon marad és Buffon is csatlakozik azon legendákhoz akik sosem nyertek bl-t.

ez van Buffon egy szimpatikus legenda aki ha nincs itt Casillas a legszívesebben néztem volna 1x évig. de ez van Real-Juve döntő úgyhogy mi címet védünk a Juve hoppon marad és Buffon is csatlakozik azon legendákhoz akik sosem nyertek bl-t.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát ez burkoltan annyi, hogy a Juve érdemli meg, mert Buffon. Most tettem ki amúgy.RaúlCF írta:marcán olvastam ezt az Ancelotti nyilatkozatot ott pl nem volt vele semmi gond, legalábbis az angol marcán így fordították hogy ami madridban történt az igazságtalan volt és szükség van a VAR-ra, meg a döntőben annak drukkol aki jobban játszik, neki a Juve az egy az egyben Buffon mert ő volt a játékosa és ha nyerne ez megkoronázna egy csillagászati karriert ami igaz is. szerintem ez nem volt rossz a madridi bíráskodásban meg igaza van szar volt mindenfele és kell a videóbíró
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
marcán olvastam ezt az Ancelotti nyilatkozatot ott pl nem volt vele semmi gond, legalábbis az angol marcán így fordították hogy ami madridban történt az igazságtalan volt és szükség van a VAR-ra, meg a döntőben annak drukkol aki jobban játszik, neki a Juve az egy az egyben Buffon mert ő volt a játékosa és ha nyerne ez megkoronázna egy csillagászati karriert ami igaz is. szerintem ez nem volt rossz a madridi bíráskodásban meg igaza van szar volt mindenfele és kell a videóbíró
- RaúlCF
sanszos hogy maradnak a bundásnál pedig nekik is kéne pár nagy ember mert öregek a sztárok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Bayernnél továbbra is azt hiszik, hogy a bíró miatt estek ki, véleményem szerint, nem fognak változtatni az eddigi politikán, ami a raboljuk le a bundás tehetségeket.RaúlCF írta:a Bayern a modellje alapján nem költene de most a blben megint kaptak az orrukra egy méretes koppintást és utána rögtön jöttek is a hírek hogy buli van náluk mert költeniük kéne de nem teszik csak lefölözik a bundást és az elég nekik. van pénzük dögivel kérdés hogy idén belenyúlnak-e a kasszába mert nekik is erősen kell pótolni kezdő posztokon.BBeno írta:amennyit verrattiért kérni fog a psg vagy kérne annyit a bayern soha az életben nem fog kifizetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
a Bayern a modellje alapján nem költene de most a blben megint kaptak az orrukra egy méretes koppintást és utána rögtön jöttek is a hírek hogy buli van náluk mert költeniük kéne de nem teszik csak lefölözik a bundást és az elég nekik. van pénzük dögivel kérdés hogy idén belenyúlnak-e a kasszába mert nekik is erősen kell pótolni kezdő posztokon.BBeno írta:amennyit verrattiért kérni fog a psg vagy kérne annyit a bayern soha az életben nem fog kifizetni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem se, inkább hozzánkwZoLee7 írta:Verrattit neeeee![]()
![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Verrattit neeeee

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
150 milla körül szerintem ezt a 3 embert le tudnák boltolni. Pláne, hogy az Arsenalnak nem biztos, hogy nagy beleszólása lesz a dolgokba egy jó Euro Ligával.BBeno írta:amennyit verrattiért kérni fog a psg vagy kérne annyit a bayern soha az életben nem fog kifizetni.
Költeniük meg kell, mert Lahm, Xabi, Robben és Ribéry is off, vagy off lesz hamarosan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
amennyit verrattiért kérni fog a psg vagy kérne annyit a bayern soha az életben nem fog kifizetni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bayernes kolega irta, h van megkereses.BBeno írta:sanchez bellerín duó? úgyhallottam kimmichet akarja oda ancselotti.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Előbbi kettővel azért elég komolyat erősödnének. Igazából egy Verratti, Sanchez, Bellerín trióval meg is lennének szerintem évekre.BBeno írta:sanchez bellerín duó? úgyhallottam kimmichet akarja oda ancselotti.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
sanchez bellerín duó? úgyhallottam kimmichet akarja oda ancselotti.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A hirek szerint a Bayern is vinne Bellerint, konnyen elkepzelheto egy jatekos mozgas ezen a poszton.BBeno írta:gondolom csak akkor ha bellerínt viszi a barca. de mi meg kit hoznánk a helyére. nem hiszem hogy tervben van danilo távozása.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou