Kovacic is ready...Tádám írta:Kár, hogy idén 32 lesz... lehetne 26.

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 5., hétfő 13:19
Kovacic is ready...Tádám írta:Kár, hogy idén 32 lesz... lehetne 26.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 5., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 5., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: matador » 2017. június 5., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2017. június 4., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 23., kedd 10:54
Ha minden szavazó szerint a 4. legjobb játékos a világos, akkor egy szavazatot sem kellett volna kapnia.2016 aranylabda szavazáson 1db szavazatot kapott.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. május 23., kedd 0:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 22., hétfő 15:52
Szakma? Ez olyan so-so. 2016 aranylabda szavazáson 1db szavazatot kapott.peti_madrid írta:A szakma, és ez pont elég is.donor írta:Elismerik, elismerik... Kíváncsi lennék ha fel kellene sorolni a 10 legjobb labdarúgót, ki gondolna Lukitára? Főleg odaátról.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. május 22., hétfő 14:05
A szakma, és ez pont elég is.donor írta:Elismerik, elismerik... Kíváncsi lennék ha fel kellene sorolni a 10 legjobb labdarúgót, ki gondolna Lukitára? Főleg odaátról.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 19., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 19., péntek 9:21
Hát én eddig olyanokat olvastam, hogy nem rossz, nem rossz de azért nem egy Rakitic... és amúgy nem.palesz77 írta:Miért ne lenne? Ahogy én láttam, kb minden Barca drukkernél top3 játékosnak van tartva jelenleg a Realban, nem hallottam még olyat a nagyon elfogultakon kívül, aki ne ismerné el már több éve.rashidm írta:Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 19., péntek 9:08
Hátradőlve lazán bemondta hogy nem real szint.BBeno írta:úgy hallottam ramost puhl is elismeri
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 19., péntek 9:08
BBeno írta:úgy hallottam ramost puhl is elismeri
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 19., péntek 9:07
Szerintem Kroost és Carvajalt is egyre inkább, legalábbis én úgy vettem észre - nem csak a magyar drukkerekről beszélek most.KAG írta:Én is azt vettem észre, hogy Őt,Marcelot meg Ramost ismerik el nagyon.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 19., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 19., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. május 19., péntek 9:03
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele szemben, de én arra gondoltam, hogy a képességei és a játéka alapján az all time top középpályások között kellene emlegetni. Valószínűsítem, hogy ezek az ismerősök nem így gondolják, vagy legalábbis ha mindenidők legjobbjairól van szó, akkor az ő neve ki-kimarad.rashidm írta:Nekem azért van MU, meg Bayern-es ismerősöm és mindegyik azt mondja/mondta, hogy kár hogy nem náluk játszik. Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.ThePilgrim írta:
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 19., péntek 9:03
Miért ne lenne? Ahogy én láttam, kb minden Barca drukkernél top3 játékosnak van tartva jelenleg a Realban, nem hallottam még olyat a nagyon elfogultakon kívül, aki ne ismerné el már több éve.rashidm írta:Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 19., péntek 8:53
Nekem azért van MU, meg Bayern-es ismerősöm és mindegyik azt mondja/mondta, hogy kár hogy nem náluk játszik. Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.ThePilgrim írta:Azért én emlékszem még 'distáról olyan véleményekre, hogy a középszer horvát helyett miért nem a világklasszis vkp Songra repültünk rá, és, hogy már megint gránáték jártak jól... Anyway, sajnálom, hogy nincs akkora marketingértéke, és egy korszakban kell játszania a két űrlénnyel, így pedig soha nem lesz megfelelően elismerve a futballvilágban.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. május 19., péntek 8:51
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem