Ja tényleg. Azt hiszem, mára nem iszom több unikumot.sebydani írta:Mész Miki bulizni vagy mi lesz szombaton?L.Miki írta: Alig várom a szombatot!!Meccs vasárnap van

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 23:18
Ja tényleg. Azt hiszem, mára nem iszom több unikumot.sebydani írta:Mész Miki bulizni vagy mi lesz szombaton?L.Miki írta: Alig várom a szombatot!!Meccs vasárnap van
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 17., szerda 23:16
Mész Miki bulizni vagy mi lesz szombaton?L.Miki írta: Alig várom a szombatot!!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 23:15
Mintha nem is gólok lettek volna, hanem mondjuk szöglet olyan elánnal közvetítette pl. Kroos gólját is.dzsi91 írta:Fantasztikus futballélmény.Imádom amikor egy ilyen ócska paraszt csapatot húzúnk f.szra.Kik voltak ezek te jó isten,milyen ideg volt bennük.Szerintem a zuhanyzóban már várta őket xávi egy epillálásra vereség esetén.
Farkas kommentálása külön élmény volt.Valahogy elmaradt a magömlés a Cé góloknál
Ja és így szögezzük le,hogy a barsza egy percig nem vezette a ligát,egész tavasszal kényelmes minimum 3 pontos előnyből szlalomoztunk.
A bírónak meg jár a pacsi,én is kiállítottan volna azt a jobbágyat.Jöhet Cardiffba is velünk.
Ja és![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 17., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. május 17., szerda 22:58
2-0 volt nekünk, nem a spori nyerte meg a meccset.. Ez max lett volna elmondható, ha 0-2 után fordítunk emberelőnyben.___Samy___ írta:Na, akkor most megint mehet, hogy a spori nyerte meg nekünk a meccset. De kit érdekeeeeeel, nyertuuuunk!!!!!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 17., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 17., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 17., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 17., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 17., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 17., szerda 22:50
De nagyon!!!!ziro4vr írta:AMit tavasszal csinálunk az kegyetlen. ZZ-t igazolja ez a hajrá. Kurva jó most madridistának lenni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 14., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 14., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 14., vasárnap 22:02
Bár csak rajta múlna. Pérez apánk nem igen fogja most eladni.donor írta:
ui.: valaki írjon már ZZ-nek, hogy adassa el Bale-t. Annyira nem hiányzik...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 14., vasárnap 22:00
A legnagyobb probléma szerintem nem a rotálás volt, hanem a felállás. Nálunk ez a 442 nem akar igazán működni, mert mindenki csatárt akar játszani, így lesz belőle egy 424. Ez már máskor se jött be. Sajnos kell a 3 kkp-s, hogy stabil legyen a védekezés.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
bejöttek a cserék, a sevillának lefőtt, meg se tudtak mozdulni.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 14., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 14., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 14., vasárnap 21:45
Remélem megfellebbezzük Nacho sárgáját, nagyon kell!!! Megint jöttek ZZ húzásai, papíron jobb volt a kezdő, mint valóságban, de kiszenvedtük még a gálát is. Danilo az ilyen csapatok ellen egyébként még úgy ahogy el is megy, elbírja a csapat, a döntőre kell Carvajal. De a bajnokságban szerintem mostanság még oké is. Varane meg kiismerhetetlen most. De a lényeg, hogy Navas most gyönyörűen adja magát. Két lépésre vagyunk, KÉT LÉPÉSRE!!!!! Atyaég.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
bejöttek a cserék, a sevillának lefőtt, meg se tudtak mozdulni.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 14., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 11., csütörtök 14:04
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem