Enyémen 4.1.2 van és minden működik.cart írta:4.0 után én úgy tudom nem támogatja az Android a flashet.
Gala próbálj meg egy gyári visszaállítást, hátha..
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 19:40
Enyémen 4.1.2 van és minden működik.cart írta:4.0 után én úgy tudom nem támogatja az Android a flashet.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 26., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 26., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 26., hétfő 17:53
de volt, frissítettem de nem ez volt a hiba mert még mindig nem jó.pheco írta:Nincs frissítés a chromenak?Galacticos írta:olyan hiba van a telómmal hogy ha megnyitom chromemal a bet365 oldalát, nem tudja megnyitni kiírja hogy ehhez kell a flash player, rámegyek hogy download now és utána nem tudom letölteni. mert kéri az operációs rendszert és választhatok hogy linux vagy windows. googleplayen sincs fent.
viszont körülbelül egy évvel ezelőtt megnyitotta a chromemal a betet ezt mostanában kezdte el. 4.1.1 es verzió van fent androidból.
ja igen és ha sima internet böngészővel nyitom meg -ami rajta volt alapból- azzal simán behozza a bet oldalát.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 17:26
Nincs frissítés a chromenak?Galacticos írta:olyan hiba van a telómmal hogy ha megnyitom chromemal a bet365 oldalát, nem tudja megnyitni kiírja hogy ehhez kell a flash player, rámegyek hogy download now és utána nem tudom letölteni. mert kéri az operációs rendszert és választhatok hogy linux vagy windows. googleplayen sincs fent.
viszont körülbelül egy évvel ezelőtt megnyitotta a chromemal a betet ezt mostanában kezdte el. 4.1.1 es verzió van fent androidból.
ja igen és ha sima internet böngészővel nyitom meg -ami rajta volt alapból- azzal simán behozza a bet oldalát.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 26., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 11:41
Én is így gondoltam, mert a telóm 2 gb és nem szívesen vennék gyengébbet. Mind1, majd Karácsony körül megnézem milyen árak lesznek.dodi írta:jelenleg elég. de én már 2 gb alá nem adnám.pheco írta: Nem kevés az 1 giga ram?
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:46
jelenleg elég. de én már 2 gb alá nem adnám.pheco írta: Nem kevés az 1 giga ram?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 21:01
Az e-book reader-en kenyelmesebb az olvasas mint tableten, kevesbe rontja a szemet, tovabb birja az aksija (1-2 honap) viszont csak olvasasra tudod hasznalni (persze van olyan modell amin net is van vagy zenet is tudsz hallgatni)Munki_ írta:szóval e-book reader, v vmi alsókategóriás tablet?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 24., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 24., szombat 20:19
Én is szemeztem vele. Lehet tudni, hogy mennyibe fog fájni?Csabi írta:1 giga ramnak elégnek kell lennie. én most az új nexus7-re várok egyébként.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 24., szombat 20:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 24., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 24., szombat 19:53
itt pont ezt a kérdést kell magadnak megválaszolnod. akarod-e/fogod-e (email, net, videó, stb) másra használni. ha igen, akkor tablet, ha nem akkor olvasó.ugyanakkor ami a tabi mellett szól, h nem csak olvasásra lehet használni.
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. augusztus 24., szombat 19:01
Én úgy 2 hónapja vettem ebay-en egy NOOK Simple Touch e-book reader-t, 14ezerért szállítási költséggel együtt. Szerintem olvasásra csak e-ink kijelzőt, ennyiért pedig ajándék volt.Munki_ írta:dilemma előtt állok: kellene egy e-book olvasó, viszont nem tudom, hogy egy csak ehhez értő readert vegyek, vagy vmi 7-es tabletet. volt ipadem, szerettem nagyon rajta olvasni (nagyjából csak ezt szerettem benne), de egy nagy tabletet már szükségtelennek érzek. persze, fasza akkora képernyőn olvasni, de utazás közben használnám leginkább, és pénzkidobásnak gondolom azt a plusz 10-20-30 ezret, amivel többe kerül egy 7-es kijelzőnél. ugyanakkor ami a tabi mellett szól, h nem csak olvasásra lehet használni.
szóval e-book reader, v vmi alsókategóriás tablet?
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 24., szombat 12:42
szerintem mindenképp megéri az a kevés plusz a tabletért. én tavaly augusztusban rendeltem a pandawill.com-ról egy yuandao n70et, akkor 140$ volt, minden gond nélkül megjött, 17 nap alatt, okosan 20$t irtak a csomagra úgyhogy semmi vám, egyéb nem volt. azóta is minden nap használatban van, az egész család használja, mindenki a maga kis dolgára.Munki_ írta:dilemma előtt állok: kellene egy e-book olvasó, viszont nem tudom, hogy egy csak ehhez értő readert vegyek, vagy vmi 7-es tabletet. volt ipadem, szerettem nagyon rajta olvasni (nagyjából csak ezt szerettem benne), de egy nagy tabletet már szükségtelennek érzek. persze, fasza akkora képernyőn olvasni, de utazás közben használnám leginkább, és pénzkidobásnak gondolom azt a plusz 10-20-30 ezret, amivel többe kerül egy 7-es kijelzőnél. ugyanakkor ami a tabi mellett szól, h nem csak olvasásra lehet használni.
szóval e-book reader, v vmi alsókategóriás tablet?
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 24., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 22., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 19., hétfő 18:42
Sajnos nem lehet..lucifer írta:Sziasztok a következő lenne a kérdésem---->Szeretnék venni egy ps3-at. Elég húzós az ára de legalább annyival jobb ha megvan azt nem kell fejlesztgetni mint a gépet a játékokhoz hanem a játékokat igazítják a géphez. Na most a kérdésem arra vonatkozna hogy a ps 3-mal a régi eredeti lemezes játékok is indulnak. Csak mert régebben volt ps1 és ps2-őm de már mind 2 tönkrement aztán a javíttatásuk egy vagyon. De van rengeteg játékom hozzá. Ha lehetne velük a ps3-om tolni az király lenne.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem