eddig olvastam, innen nem tudom komolyan venni

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 2., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 2., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 25., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 25., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 25., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 22., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 22., hétfő 11:19
Pepe marad? Ha nem akkor Vallejo mar most csatlakozni fogziro4vr írta:DDG, Casilla, Zidane (Kell a jinx)
Carvajal, Danilo, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Theo, Marcelo
Kovacic, Modric, Isco, Kroos, Llorrente, Casemiro, Lucas, Asensio
Bale, Benzema, Ronaldo, Mbappe
Még valami echte csatár tehetség jó lenne akit a kupában lehet nyomatni, Mariano inkább játsszon végre valahol. Vallejo 18ban jöhetne Pepe helyére, és Bale helyére is akkor egy Dembelé mondjuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 22., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. május 17., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 17., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:45
Csak 2-3 évről beszéltem, aztán lehetne robbantani, kb akkor menne ki CR is ,addig viszont nem nagyon változtatnék semmit, max 1 kapust hoznék, bár most Keylor megint elővette a legjobb formáját.Veidt írta: Pedig hatalmas hiba lenne nem igazolni új játékost. Minden szezonban kellenek sikeréhes érkezők, akik új impulzust (esetleg fazont is) adnak a csapatnak, mert ugyanaz a 14-15 ember nem fogja tudni hosszabb távon (5+ év) fenntartani a motivációt.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 17., szerda 16:38
Pedig hatalmas hiba lenne nem igazolni új játékost. Minden szezonban kellenek sikeréhes érkezők, akik új impulzust (esetleg fazont is) adnak a csapatnak, mert ugyanaz a 14-15 ember nem fogja tudni hosszabb távon (5+ év) fenntartani a motivációt. Ez képtelenség, emberi oldalról. Az pedig a másik, amit sebydani írt, hogy az olyan játékosok, mint James vagy Morata, biztos hogy nem fognak még egy szezonnyi időre beállni a sorba és elfogadni a csereember szerepet, még akkor sem, ha Zidane mestere az öltözői egyensúly kialakításának. Mondhatnám akár Iscót is, de ő jövőre már jó eséllyel a gálakezdő tagja lesz.ikarus93 írta: Nem tudom nekem az jön le, hogy ZZ nagyon jól kialakította csapaton belül a hierarchiát és a Real Madridba, amelyik a világ legjobb csapata, nagyon nehéz megtalálni csapaton belül ezt az összhangot.
Jó egy DDG-t hoznánk attól még nem hiszem, hogy bármi is felborulna a csapaton belül, de ilyen Hazard féle arcoknál fenn állna a veszély, hogy bomlasztanák a csapat morált.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:26
Nem tudom nekem az jön le, hogy ZZ nagyon jól kialakította csapaton belül a hierarchiát és a Real Madridba, amelyik a világ legjobb csapata, nagyon nehéz megtalálni csapaton belül ezt az összhangot.sebydani írta: Ez azért sem lenne célszerű, mert 1 évig lehet mindenki alárendel mindent a csapatnak ilyen szinten a bajnoki címért meg a címvédésért, de 2 éven keresztül azok akik nem kapnak elég lehetőséget, egy VB előtti évben igencsak panaszkodnának már, semmiképpen sem tenne jó a morálnak. Plusz a keret többsége régóta együtt van, a bajnoki címeket kivéve nem panaszkodhatunk, semmi szükség rá, hogy jóllakott legyen a társaság, okosan kell változtatni, de mindenképpen kell, főleg, hogy tudunk is javítani az állományunkon. Nem kell félni belenyúlni, ésszel kell és okosan, és akkor maradunk is ebben a pozícióban tovább, nem kell tartani egy széteséstől.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 17., szerda 16:22
még 2-3 évig simán hozná a csúcsot.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 17., szerda 16:18
Ez azért sem lenne célszerű, mert 1 évig lehet mindenki alárendel mindent a csapatnak ilyen szinten a bajnoki címért meg a címvédésért, de 2 éven keresztül azok akik nem kapnak elég lehetőséget, egy VB előtti évben igencsak panaszkodnának már, semmiképpen sem tenne jó a morálnak. Plusz a keret többsége régóta együtt van, a bajnoki címeket kivéve nem panaszkodhatunk, semmi szükség rá, hogy jóllakott legyen a társaság, okosan kell változtatni, de mindenképpen kell, főleg, hogy tudunk is javítani az állományunkon. Nem kell félni belenyúlni, ésszel kell és okosan, és akkor maradunk is ebben a pozícióban tovább, nem kell tartani egy széteséstől.ikarus93 írta:Ha én lennék ZZ nem nyúlnék hozzá a kerethez, DDG se kéne, megvárnám míg fejben ott lesz Donnarumma és akkor Keylor helyett már őt hoznám.(ez olyan 2-3 év)
Esetleg Moratát elengedném és Marianora kíváncsi lennék.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 17., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 17., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 17., szerda 14:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 17., szerda 14:12
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem