Aztán,ha Gareth Bale-t hivatalosan is bejelentik,lesz egy meglepetésem egy itteni madridistának

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 26., hétfő 18:27
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 17:00
Mondom csak majdnem.gyalogolsz és csövezel![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:48
gyalogolsz és csövezelMythos90 írta:Takarodj már Jóska.![]()
![]()
Én pedig már majdnem feltettem a kocsit, lakást arra, hogy ma, vagy holnap megtörténik a hivatalos bejelentés. Bár remélem ez csak amolyan utolsó nagy nekifutás az angol firkászoktól, mert amint a Bernabeu gyepén dekázik a walesi már nem nagyon fognak tudni mit irkálni.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 26., hétfő 16:19
Ha Modric leserul, akkor Illarra all be helyette.Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:01
Hát igen, csak Kaká nem opció... Vele nem szabad számolni.Daffius írta:De van. 1) Kaka (sajnos) és 2) Modric is tud ott játszani ha szükséges (hátul úgyis telt ház van).Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
Ettől függetlenül szomorú lennék ha elmenne Özil.
HozzászólásSzerző: AmonRe » 2013. augusztus 26., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 26., hétfő 15:15
Csak mourinho miatt merült fel egyáltalán, hogy Matára nem számítanának mindenhol megtalálja az áldozatait de ezt csak pletykának tartom...Rabiosa írta:Olvastam egy hírt, miszerint a Chelsea kölcsön adhatja Matát erre a szezonra az Atléticonak..
Real nevelés, + szerintem a Chelsea 2. legjobbja Hazard mögött, tehát kacsa.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 26., hétfő 15:15
Inkabb ugy volt, hogy az Atletico szeretne kolcson venni.Rabiosa írta:Olvastam egy hírt, miszerint a Chelsea kölcsön adhatja Matát erre a szezonra az Atléticonak..
Real nevelés, + szerintem a Chelsea 2. legjobbja Hazard mögött, tehát kacsa.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. augusztus 26., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 26., hétfő 14:37
hugo írta:Mindenesetre komoly a titkolózás. Szinte minden sportlap más történettel jön ki, közben áll az emelvény, a Real részéről sem beszél senki. Simán benne van, hogy Levy az utolsó percig kivár, vagy visszadobja a 99 milkós ajánlatot, mert ő százat akar.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat
Pedig jó lenne lezárni az ügyet, még akkor is, ha negatív a válasz, mert akkor meg hozzunk egy tökös kilencest!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 14:21
KóstolgatszRealista24 írta:Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 14:06
De van. 1) Kaka (sajnos) és 2) Modric is tud ott játszani ha szükséges (hátul úgyis telt ház van).Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 26., hétfő 14:03
Mindenesetre komoly a titkolózás. Szinte minden sportlap más történettel jön ki, közben áll az emelvény, a Real részéről sem beszél senki. Simán benne van, hogy Levy az utolsó percig kivár, vagy visszadobja a 99 milkós ajánlatot, mert ő százat akar.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:44
De erről van már valamilyen biztos forrás? Mert az, hogy az MU úgy gondolja, hogy a német kirekesztetté válik Bale érkezésével és ezért bepróbálkoznak az egy dolog. Én viszont a pletykákon kívül nem hallottam olyen híreket, hogy Özil távozni szeretne. Ilyen alapon Casillas is már a Barca felé kacsingat.Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:36
Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?
Valahogy így. Érdekes lesz a szezon, vb éve jön, mindenki játszani akar, ráadásul muszáj lesz jól. Remélem pozitívan fog hatni a történet mindenkire.Amúgy meg a nyáron felépített dolgot nem Suarez fogja szétbarmolni, hanem pont, hogy Bale. Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje. Bale érkezésével viszont Jesé megszívta, mert nem fog sokat játszani. Az ő helyein CR és Bale horgonyoznak plusz még egy DM/Özil is előtte lesz a sorban, ami nem épp szerencsés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 13:34
Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?Realista24 írta:Pérez sajtótájékoztatójára leszek majd kíváncsi.
ééééés itt a lényegRealista24 írta:Bale csak a Realban akar játszani.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem