Elvileg igen.Donát írta:Par honapja olvastam talan, de mar nem vagyok benne biztos, higy hivatalos hir volt; kovetkezo szezonban vegul is mar lesz videobiro?

Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Par honapja olvastam talan, de mar nem vagyok benne biztos, higy hivatalos hir volt; kovetkezo szezonban vegul is mar lesz videobiro?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a választ leírtak. a tv társaságoknak meg jobb ha nem egyszerre van minden meccsL.Miki írta:Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem.
-
Simeone lehet, hogy néha-néha favágóvá neveli a fiait, de 37 meccsen 26 kapott gól azért megsüvegelendő.
A védelmük meg Oblak még oda tudja tenni magát.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Világos. Mondjuk az angoloknál is meg van a kieső, meg van a bajnok, csak a 3.4.5-nek kellene egyszerre játszani, meg néhány csapatnak a középmezőnyből. Na mindegy, köszönöm a válaszokat.Remy írta:Kiesők megvannak, Első 4 hely megvan. (a bajnoki címért harcolók egy időpontban tolják.) A középmezőny megvan, az EL indulók pedig szintén egy időpontban tolják. Ergo, senki nem tud kibaszni a másikkal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kiesők megvannak, Első 4 hely megvan. (a bajnoki címért harcolók egy időpontban tolják.) A középmezőny megvan, az EL indulók pedig szintén egy időpontban tolják. Ergo, senki nem tud kibaszni a másikkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy időpontban lesznek a meccsek. Legalábbis a Real meg a Barca meccse igen.L.Miki írta:Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem.
- L.Miki
Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem.

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Meg kell csinálni ma gyerekek!!!!!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szövetség a bíró pártján áll, általában mindig. A másodfokon meg olyanok vannak, akik látnak is, nem csak néznek.L.Miki írta:Ja én csak azt nem értem, hogy az elsőt visszautasították, a másodikat meg elfogadták. Mi változott meg?
Elsőre nem volt elég egyértelmű, hogy jogtalan? Vicc... de a lényeg, hogy elvették!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
Ja én csak azt nem értem, hogy az elsőt visszautasították, a másodikat meg elfogadták. Mi változott meg?
Elsőre nem volt elég egyértelmű, hogy jogtalan? Vicc... de a lényeg, hogy elvették!
- ikarus93
És igen van igazság.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
BBeno írta:el sem hiszem hogy hoztak egy jó ítéletet nacho ügyben. azt mondjuk nem értem ehhez miért kell a fellebbezésig elmenni.
Most utalt Perez.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
el sem hiszem hogy hoztak egy jó ítéletet nacho ügyben. azt mondjuk nem értem ehhez miért kell a fellebbezésig elmenni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem pont a clasico volt a meccs ahogy nem lehet kikapni.Az arsenal,dortmund vagy valami hasonló "lost the game,won our hearts" csapat kikaphat így.A Real Madrid nem.
Remélem belevésődött mindenki agyába és tanúlnak belőle.Nem akarok olyat ma se,hogy kockáztassuk az x-et ha úgy alakul és esetleg kikapjunk.
Remélem belevésődött mindenki agyába és tanúlnak belőle.Nem akarok olyat ma se,hogy kockáztassuk az x-et ha úgy alakul és esetleg kikapjunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jó meccs volt a Klasszikus , igazi rangadó, vagyis a világ legnagyobb rangadójacsababarca írta:szerintem is.Ramioli írta:Szerintem ez a bajnokság már eldőlt , ezt még a Barca oldalán is nagyon jól tudják , hogy nem igazán fog hibázni már a csapat..
barcásként annak örülök, hogy behúztuk a klasszikust, megteremtve az esetleges lehetőséget, és azóta nem hibáztunk legalább. Így igazából nincs keserűség bennem, ha nem is nyerjük meg, mert legalább a klasszikussal együtt és azóta maxot hozott a csapat.
szarabbul érezném magam, ha megverünk titeket, majd utána megint valami kiesőjelölt ellen elbohóckodjuk.

- Mester77
Ha Nacho is lehet ma akkor nyugodtabb vagyok azért, mintha Danilo lenne a jobbszélén a védelemnek
és mivel
és mivel
így@MadridomHU
Nacho ötödik sárga lapját eltörölték, így pályára léphet a ma esti mérkőzésen!

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szerintem is.Ramioli írta:Szerintem ez a bajnokság már eldőlt , ezt még a Barca oldalán is nagyon jól tudják , hogy nem igazán fog hibázni már a csapat..
barcásként annak örülök, hogy behúztuk a klasszikust, megteremtve az esetleges lehetőséget, és azóta nem hibáztunk legalább. Így igazából nincs keserűség bennem, ha nem is nyerjük meg, mert legalább a klasszikussal együtt és azóta maxot hozott a csapat.
szarabbul érezném magam, ha megverünk titeket, majd utána megint valami kiesőjelölt ellen elbohóckodjuk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Félni nem kell, de veszítettünk már el bajnoki címet a leges-legutolsó fordulóban, úgyhogy én maradok a szerény és csendes optimizmus vonalon. Még akkor is, ha CR érzi a Celta és a Málaga ellen is.Ramioli írta:Szerintem ez a bajnokság már eldőlt, ezt még a Barca oldalán is nagyon jól tudják.
Jók vagyunk, többé-kevésbé pihentek is. Bízom a legjobb forgatókönyvben.
kemény meccs lesz. mindenképp nekünk kell megszerezni a vezetést. vamos