Szerintem ez a bajnokság már eldőlt , ezt még a Barca oldalán is nagyon jól tudják , hogy nem igazán fog hibázni már a csapat.. ezt a lehetőséget tuti nem engedi ki a kezéből 99 százalék, nagyon éles lesz a Real , a kis csapatok meg nem igazán .. becsületből biztos odarakják magukat .. de nem hiszem , hogy olyan motiváltak lesznek mint mi , bárkit elkaphatnak hazai pályán , mert nehéz terep.. de ez most azért más lesz.. itt ténylegesen a bajnoki cím sorsa múlik rajta.rashidm írta:Lehet mondani, hogy ez nem egy Bayern, Atletico, de pont ez talán a baj. Hogy nem az. Bár remélem odateszik magukat és szétalázzák a Celta-t, a Malaga-t elég lenne egy 1-0-val is megverni.
De ezt az undorító Celta-t a földbe kell döngölni. Hogy évekkel később is sírva gondoljanak a meccsre. Hogy meccsek óta telibeszarják az egészet, de most kell megmutatniuk...![]()
Akkor mutassuk meg nekik mi is, hogy holnap a péló rosszabbik oldalán lesznek!

Spanyol bajnokság
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- BlancoMark
Ha ez Carlo csapata lenne akkor mondanam hogy felek ettol a meccstol, mert ha a Celta megszerzi a vezetest akkor konnyen osszezavarodhatunk es nyomhat erosen a teher sulya. Viszont miota ZZ az edzo nem erzem ezt, kepesek vagyunk barmilyen helyzetbol felallni nyugodtan, kontrolalva a jatekot meg akkor is amikor sok csapat mar reg osszeomlana. Vert kell inni meccs elott es ennek meg KELL lennie, en nem feltem a csapatot. Amikor tisztaban vannak a tettel akkor sosem lazasakodnak hanem kokemenyen odateszik magukat ezek a sracok.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lehet mondani, hogy ez nem egy Bayern, Atletico, de pont ez talán a baj. Hogy nem az. Bár remélem odateszik magukat és szétalázzák a Celta-t, a Malaga-t elég lenne egy 1-0-val is megverni.
De ezt az undorító Celta-t a földbe kell döngölni. Hogy évekkel később is sírva gondoljanak a meccsre. Hogy meccsek óta telibeszarják az egészet, de most kell megmutatniuk...
Akkor mutassuk meg nekik mi is, hogy holnap a péló rosszabbik oldalán lesznek!
De ezt az undorító Celta-t a földbe kell döngölni. Hogy évekkel később is sírva gondoljanak a meccsre. Hogy meccsek óta telibeszarják az egészet, de most kell megmutatniuk...

Én is ezen a véleményen vagyok.
Sírtok itt Nachoért (bár tényleg jogtalanul kapta a sárgát) de nem rajta kell múljon az, hogy megverjünk egy Celta Vigot. Celtaról beszélünk és mi vagyunk a Real Madrid. Kell a 3 pont, nincs mese.
Leiskoláztuk a Bayernt és az Atleticot is, nehogy már egy Celta és egy Malaga állítson meg.
Nagyon rég volt ilyen erős a csapatunk. Én nagyon optimista vagyok.
Sírtok itt Nachoért (bár tényleg jogtalanul kapta a sárgát) de nem rajta kell múljon az, hogy megverjünk egy Celta Vigot. Celtaról beszélünk és mi vagyunk a Real Madrid. Kell a 3 pont, nincs mese.
Leiskoláztuk a Bayernt és az Atleticot is, nehogy már egy Celta és egy Malaga állítson meg.
Nagyon rég volt ilyen erős a csapatunk. Én nagyon optimista vagyok.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
+1CS0ki írta:Azért most nem egy szezonközepi bajnoki meccs van, ahol a jövő héten lévő BL jár a fejekben, meg lehet még számolgatni később, messze a szezon vége, stb...Van két meccs, nem több, ha megnyerjük őket olyan középcsapatok ellen, akiknek kb mindegy a meccsek végeredménye, akkor bajnokok vagyunk. 5 év után...8 év alatt másodszor. Két sima meccset véárnék ezek alapján, az az igazság. Volt kemény rotálás, kellően pihentek vagyunk, jó formában. Nem látom, hogy mit bénázhatnak el ezen. Simán szét kéne szedni minden szembejövőt.
Nem hinném, hogy motiválni kellene bárkit is.
Sokszorosan nagyobb a tétje számunkra, mint a Vigonak. Szerintem vért fognak inni a mieink is meccs előtt
Meg lesz holnap a 3 pont.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
hányszor fogjuk még ezt olvasni? Már minden csapatra ráfogtátok ezt az "ellenünk odateszik magukat" szart. baromira unalmas.
meg olyan szavakkal illetni őket hogy patkány...okos gyerek lehetsz.
meg olyan szavakkal illetni őket hogy patkány...okos gyerek lehetsz.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Igazi patkány csapat ez a Celta...az életüket adják majd a pályán ellenünk...
Egy kínkeserves X a tippem...
Egy kínkeserves X a tippem...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
___Samy___ írta:Egy kis adalék R24 híréhez: Celta Vigo president Carlos Mourino: "I have never denied a sympathy for Barcelona for their style of play."
Ezzel gondolom nincs baj.
Meg multkor se baszogattak a ticot....
ZIDANE
- ___Samy___
Egy kis adalék R24 híréhez: Celta Vigo president Carlos Mourino: "I have never denied a sympathy for Barcelona for their style of play."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Azért most nem egy szezonközepi bajnoki meccs van, ahol a jövő héten lévő BL jár a fejekben, meg lehet még számolgatni később, messze a szezon vége, stb...Van két meccs, nem több, ha megnyerjük őket olyan középcsapatok ellen, akiknek kb mindegy a meccsek végeredménye, akkor bajnokok vagyunk. 5 év után...8 év alatt másodszor. Két sima meccset véárnék ezek alapján, az az igazság. Volt kemény rotálás, kellően pihentek vagyunk, jó formában. Nem látom, hogy mit bénázhatnak el ezen. Simán szét kéne szedni minden szembejövőt.
Holnap lesz a bajnoki döntő. Az ZZ feladata, hogy ez mindenkinek tiszta legyen. Ha úgy mennek ki a fiúk, mint akik vért ittak, akkor nem lesz/nem lehet egy rossz szavam sem, bármi legyen a vége.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Legyen inkább a bl ilyen irányú győzelem. PErsze nekünk.Realista24 írta:Jaja, legyen 1-5soadroli írta:szerintem simán nyertek, 1-3 minimum, de ne legyen igazam![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jaja, legyen 1-5soadroli írta:szerintem simán nyertek, 1-3 minimum, de ne legyen igazam![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ennyi év bajnoki sikertelenség után a belüket ki kéne hajtani, hogy mindkét mérkőzést megnyerjék, amivel atombiztossá válna az arany. Seggbe rúgom az összeset, ha az X-es aduásszal jönnek előDe azert bevallom en is fosok a meccstolJo lenne ugy menni a Malaga ellen, hogy a zsebunkben van meg az X-es aduasz, bar lehet az csak kenyelmesebbe teszi a csapatot, franc se tudja. Huzzuk be inkabb mindket meccset
![]()

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sevilla ellen beallt Modric Kroos melle, aztan azt sem tudtak hol vannak. Holnap mehet a Modric-Case-Kroos-Isco-Benz-Ce kezdo es nem lesz gond.
De azert bevallom en is fosok a meccstol
Jo lenne ugy menni a Malaga ellen, hogy a zsebunkben van meg az X-es aduasz, bar lehet az csak kenyelmesebbe teszi a csapatot, franc se tudja. Huzzuk be inkabb mindket meccset
De azert bevallom en is fosok a meccstol

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem olvastam vissza miket irtatok a holnapiról, de sztem kurva nehét meccs lesz, egy döntetlent érzek reálisnak.
4 pont mindenképp kell az utolsó 2 meccsből.
4 pont mindenképp kell az utolsó 2 meccsből.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sonic írta:Viszont ha a bajnoksagot nem huzzuk be...
Bl döntő szempontjából is fontos megnyerni a ligàt.Nem mind1,higy görcsösen a szezont akarjuk menteni a döntővel vagy már bajnokként van egy extra meccsünk történelmet írni.
Én fosok a Celtatól,igazi ganaj csapat,200on fognak pörögni ebben biztos vagyok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Celta az utolso 12 meccsebol 2-t tudott megnyerni...
Ugyanez a szam a Malaganal 12-bol 6, es ebben van egy Barca elleni gyozelem.
Meg kell verni a Celtat mindenkeppen. Rossza a formajuk, suru volt a menetrendjuk az EL miatt. Nem szabad hagyni hogy ellenunk vigasztalodjanak.
Papiron a Malaga is kemenynek tunhet idegenben, viszont ok mar csak nem vernek meg minket a bajnoki cim kuszoben.
Le fogom ragni az osszes kormom ezen a ket meccsen. Nagyon akarom a bajnoki cimet, remelem a csapat is.
A BL donto az mas lesz. Nyilvan azt is akarom, de ott egy ki-ki meccsen akarmi lehet. Nem felek a Juvetol, de nem lennek akkor se meglepett, vagy nagyon elkeseredett ha vegul nem sikerulne. Viszont ha a bajnoksagot nem huzzuk be...
Ugyanez a szam a Malaganal 12-bol 6, es ebben van egy Barca elleni gyozelem.
Meg kell verni a Celtat mindenkeppen. Rossza a formajuk, suru volt a menetrendjuk az EL miatt. Nem szabad hagyni hogy ellenunk vigasztalodjanak.
Papiron a Malaga is kemenynek tunhet idegenben, viszont ok mar csak nem vernek meg minket a bajnoki cim kuszoben.
Le fogom ragni az osszes kormom ezen a ket meccsen. Nagyon akarom a bajnoki cimet, remelem a csapat is.
A BL donto az mas lesz. Nyilvan azt is akarom, de ott egy ki-ki meccsen akarmi lehet. Nem felek a Juvetol, de nem lennek akkor se meglepett, vagy nagyon elkeseredett ha vegul nem sikerulne. Viszont ha a bajnoksagot nem huzzuk be...

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."