Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 16., kedd 21:57

Lehet mondani, hogy ez nem egy Bayern, Atletico, de pont ez talán a baj. Hogy nem az. Bár remélem odateszik magukat és szétalázzák a Celta-t, a Malaga-t elég lenne egy 1-0-val is megverni.

De ezt az undorító Celta-t a földbe kell döngölni. Hogy évekkel később is sírva gondoljanak a meccsre. Hogy meccsek óta telibeszarják az egészet, de most kell megmutatniuk... :lol: :vivo: Akkor mutassuk meg nekik mi is, hogy holnap a péló rosszabbik oldalán lesznek!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 16., kedd 21:14

Én is ezen a véleményen vagyok.
Sírtok itt Nachoért (bár tényleg jogtalanul kapta a sárgát) de nem rajta kell múljon az, hogy megverjünk egy Celta Vigot. Celtaról beszélünk és mi vagyunk a Real Madrid. Kell a 3 pont, nincs mese.
Leiskoláztuk a Bayernt és az Atleticot is, nehogy már egy Celta és egy Malaga állítson meg.
Nagyon rég volt ilyen erős a csapatunk. Én nagyon optimista vagyok.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 16., kedd 21:00

CS0ki írta:Azért most nem egy szezonközepi bajnoki meccs van, ahol a jövő héten lévő BL jár a fejekben, meg lehet még számolgatni később, messze a szezon vége, stb...Van két meccs, nem több, ha megnyerjük őket olyan középcsapatok ellen, akiknek kb mindegy a meccsek végeredménye, akkor bajnokok vagyunk. 5 év után...8 év alatt másodszor. Két sima meccset véárnék ezek alapján, az az igazság. Volt kemény rotálás, kellően pihentek vagyunk, jó formában. Nem látom, hogy mit bénázhatnak el ezen. Simán szét kéne szedni minden szembejövőt.
+1
Nem hinném, hogy motiválni kellene bárkit is.
Sokszorosan nagyobb a tétje számunkra, mint a Vigonak. Szerintem vért fognak inni a mieink is meccs előtt

Meg lesz holnap a 3 pont.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 16., kedd 20:54

hányszor fogjuk még ezt olvasni? Már minden csapatra ráfogtátok ezt az "ellenünk odateszik magukat" szart. baromira unalmas.
meg olyan szavakkal illetni őket hogy patkány...okos gyerek lehetsz.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 16., kedd 20:17

Igazi patkány csapat ez a Celta...az életüket adják majd a pályán ellenünk...
Egy kínkeserves X a tippem...

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 16., kedd 17:18

___Samy___ írta:Egy kis adalék R24 híréhez: Celta Vigo president Carlos Mourino: "I have never denied a sympathy for Barcelona for their style of play."

Ezzel gondolom nincs baj.
Meg multkor se baszogattak a ticot....
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 16., kedd 17:04

Egy kis adalék R24 híréhez: Celta Vigo president Carlos Mourino: "I have never denied a sympathy for Barcelona for their style of play."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 16., kedd 16:57

Azért most nem egy szezonközepi bajnoki meccs van, ahol a jövő héten lévő BL jár a fejekben, meg lehet még számolgatni később, messze a szezon vége, stb...Van két meccs, nem több, ha megnyerjük őket olyan középcsapatok ellen, akiknek kb mindegy a meccsek végeredménye, akkor bajnokok vagyunk. 5 év után...8 év alatt másodszor. Két sima meccset véárnék ezek alapján, az az igazság. Volt kemény rotálás, kellően pihentek vagyunk, jó formában. Nem látom, hogy mit bénázhatnak el ezen. Simán szét kéne szedni minden szembejövőt.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 16., kedd 16:37

Holnap lesz a bajnoki döntő. Az ZZ feladata, hogy ez mindenkinek tiszta legyen. Ha úgy mennek ki a fiúk, mint akik vért ittak, akkor nem lesz/nem lehet egy rossz szavam sem, bármi legyen a vége.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 16., kedd 16:31

Realista24 írta:
soadroli írta:szerintem simán nyertek, 1-3 minimum, de ne legyen igazam :mrgreen: :mrgreen:
Jaja, legyen 1-5 :mrgreen:
Legyen inkább a bl ilyen irányú győzelem. PErsze nekünk. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 16:28

soadroli írta:szerintem simán nyertek, 1-3 minimum, de ne legyen igazam :mrgreen: :mrgreen:
Jaja, legyen 1-5 :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. május 16., kedd 16:28

szerintem simán nyertek, 1-3 minimum, de ne legyen igazam :mrgreen: :mrgreen:
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. május 16., kedd 14:25

De azert bevallom en is fosok a meccstol :mrgreen: Jo lenne ugy menni a Malaga ellen, hogy a zsebunkben van meg az X-es aduasz, bar lehet az csak kenyelmesebbe teszi a csapatot, franc se tudja. Huzzuk be inkabb mindket meccset :D
Ennyi év bajnoki sikertelenség után a belüket ki kéne hajtani, hogy mindkét mérkőzést megnyerjék, amivel atombiztossá válna az arany. Seggbe rúgom az összeset, ha az X-es aduásszal jönnek elő :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. május 16., kedd 14:23

Sevilla ellen beallt Modric Kroos melle, aztan azt sem tudtak hol vannak. Holnap mehet a Modric-Case-Kroos-Isco-Benz-Ce kezdo es nem lesz gond.
De azert bevallom en is fosok a meccstol :mrgreen: Jo lenne ugy menni a Malaga ellen, hogy a zsebunkben van meg az X-es aduasz, bar lehet az csak kenyelmesebbe teszi a csapatot, franc se tudja. Huzzuk be inkabb mindket meccset :D

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 16., kedd 14:03

nem olvastam vissza miket irtatok a holnapiról, de sztem kurva nehét meccs lesz, egy döntetlent érzek reálisnak.
4 pont mindenképp kell az utolsó 2 meccsből.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 16., kedd 13:58

sonic írta:Viszont ha a bajnoksagot nem huzzuk be... :'(

Bl döntő szempontjából is fontos megnyerni a ligàt.Nem mind1,higy görcsösen a szezont akarjuk menteni a döntővel vagy már bajnokként van egy extra meccsünk történelmet írni.

Én fosok a Celtatól,igazi ganaj csapat,200on fognak pörögni ebben biztos vagyok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 16., kedd 13:51

Celta az utolso 12 meccsebol 2-t tudott megnyerni...

Ugyanez a szam a Malaganal 12-bol 6, es ebben van egy Barca elleni gyozelem.

Meg kell verni a Celtat mindenkeppen. Rossza a formajuk, suru volt a menetrendjuk az EL miatt. Nem szabad hagyni hogy ellenunk vigasztalodjanak.

Papiron a Malaga is kemenynek tunhet idegenben, viszont ok mar csak nem vernek meg minket a bajnoki cim kuszoben.

Le fogom ragni az osszes kormom ezen a ket meccsen. Nagyon akarom a bajnoki cimet, remelem a csapat is.

A BL donto az mas lesz. Nyilvan azt is akarom, de ott egy ki-ki meccsen akarmi lehet. Nem felek a Juvetol, de nem lennek akkor se meglepett, vagy nagyon elkeseredett ha vegul nem sikerulne. Viszont ha a bajnoksagot nem huzzuk be... :'(
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. május 16., kedd 11:32

Realista24 írta:Sergio Gomez: "Szerdán a Real Madrid ellen mindent bele kell adnunk a szurkolóink miatt, akik egész évben támogattak minket. Nincs is szebb egy Celta szurkoló számára, ha azt látja, hogy a csapata képes a Madriddal rivalizálni és megnyerni a meccset."

+ a Barca 3 millát ajánlott fel nekik a győzelemért, állítólag.
Azért megkérdezném őt, hogy az utóbbi 5 bajnokijukon mégis mit csináltak. 5 meccs 5 zakó+ ugye a Unitedtől is kikaptak az EL-ben otthon. Az nem volt fontos, hogy megmutassák a szurkolóknak, hogy a csapatuk képes rivalizálni a Uniteddel és megnyerni a meccset??? Idióta barom.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 11:18

Sergio Gomez: "Szerdán a Real Madrid ellen mindent bele kell adnunk a szurkolóink miatt, akik egész évben támogattak minket. Nincs is szebb egy Celta szurkoló számára, ha azt látja, hogy a csapata képes a Madriddal rivalizálni és megnyerni a meccset."

+ a Barca 3 millát ajánlott fel nekik a győzelemért, állítólag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 14., vasárnap 23:04

Anthony írta: Miért? MU elrakta őket, mi mért ne tudnánk?
Mert az ilyen gané csapatok ellenünk vért isznak.Kivágtak minket a kupából.Ha a bajnokságot is elvennék erre matyiznának egész nyáron.

Nem néztem,hogy az utsó fordulóban hol lesznek.De ha szerdán játszanák az utsó hazai meccset az meg egy plusz indok.

Egy x mindenképpen kell.Malaga nem fog szarozni,majd rúgnak a 93ikban egy öngólt az 1milláért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: