Persze, hogy írtak, egy Barcás fórumról van szó.. Ha ezt valaki nem tudja normálisan kezelni, akkor szimplán nem való neki a másik oldalon való fórumozás. Én se lennék már itt, ha ezekre rögtön ugranék, mert ilyenekből itt is akad azért, szerintem ezt te is belátod. Tudni kell normálisan kezelni ezeket a véleményeket is, és egy olyan hsz-re, hogy 10 év alatt kinyíltak a csipák azt reagálni, hogy a Barca elmúlt 10 éve volt egyedül értékelhető, szerintem nem túl ötletes. Itt nyilván nem lenne belőle baja, de ha én írnék valami hasonlót a Realról, nekem is nekem esne utána mindenki, teljes joggal. Amúgy nincs abba semmi, ha valaki nem vágyik a másik oldal véleményére, lehet "normálisabb" is ez a hozzáállás ilyen rivalizálás esetén, de akkor nem kell erőltetni szerintem a dolgot a másik táborral..rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real." ...
Ha gondolod töröld nyugodtan R24, nem tudom ez a válasz belefér-e, mert a témát igazából én nem akarom folytatni, csak gondoltam ezt leírom. De ha hülye vitát generálna csak szerinted, akkor megértem a törlést, én is csináltam már ilyet.