Serie A
Re: Serie A
értem.
hát az internél elvileg lesz pénz. csak akkor full nem értem miért tették ki piolit. szerintem jól csinálta a dolgát.
engedni kellett volna mondjuk még egy évet. főleg hogy simeone nem jön. kíváncsi leszek mi lezs a vége.
hát az internél elvileg lesz pénz. csak akkor full nem értem miért tették ki piolit. szerintem jól csinálta a dolgát.
engedni kellett volna mondjuk még egy évet. főleg hogy simeone nem jön. kíváncsi leszek mi lezs a vége.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Egyedül Tottival van nézeteltérése, de az sem különösebben öltözőbomlasztó, csak a média nagyítja fel 500%-osra, folyamatosan erről kérdezgetik őt, cikkeznek stb. Spalletti még mondta is, hogy ha fél órára rakja be Tottit akkor az a baj (eredmény kárára mehet), ha öt percre, akkor meg az a baj ("tiszteletlen egy legendával szemben"). Összességében szerintem senki nem lehet elégedetlen az eredményeivel, de volt pár kemény fiaskója, elsősorban a Lyon elleni El-odavágó, de akár még a Porto elleni BL-kiesés is idesorolható, bár ahhoz De Rossi temperamentumának nagyobb köze van, mint az edzőnek. A bajnokságban is volt néhány indokolatlan pontvesztés kisebb csapatokkal szemben...BBeno írta:spalletti miért megy el a romából? belső nézeteltérés valakivel? az eredményt hozta. igaz inzaghi idén taktikailag szétverte őt a derbiken de a 2. hely úgytűnik meglesz.
Spalletti távozásának másik oka egyébként az lehet szerintem, hogy az amerikai tulajok nem akarnak elég pénzt adni neki, vagyis elég jó játékosokat igazolni. Elsősorban az a gond, hogy egyetlen csatár van a keretben. Bár most van a Primaverában egy nagyon ígéretes srác, Tumminello, állítólag jövőre már a nagyokkal lesz... csak aztán nehogy úgy járjon, mint Sadiq... római utánpótlás amúgy még mindig a legjobb egész Olaszországban, de borzasztó rosszul menedzselik őket...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

spalletti miért megy el a romából? belső nézeteltérés valakivel? az eredményt hozta. igaz inzaghi idén taktikailag szétverte őt a derbiken de a 2. hely úgytűnik meglesz.
A Roma szerintem is Emeryvel járna a legjobban. Spalletti is jó lehet az Interbe, ha Icardiék nem akarják megbuktatni 2-3 meccs után, mint oly sok edzőt.
- Veidt
Közben félig már hivatalos, Spalletti lesz az Inter edzője jövőre. Jól járnak vele a milánóiak, tapasztalt és rutinos szakember, és habár a Roma-szurkolók számára eléggé csalódást keltő lehet, hogy egyetlen trófeát sem sikerült szerezni idén, összességében én úgy gondolom hogy kimaxolta a keretben rejlő potenciált, lényegében úgy, hogy 14-15 játékossal nyomta végig a szezont. Arról nem is beszélve, hogy a sajtó folyamatos odaszúrásai (elsősorban a Totti-ügy kapcsán) mennyire megviselték, látszik is rajta, meg el is mondta h ha újracsinálhatná a dolgokat, akkor nem térne vissza a Roma kispadjára. Azt kíváncsian várom, hogy ki követő őt, ugye a Di Francesco-Emery-Sousa hármast írják a leginkább, ebből szerintem Emery lenne a legjobb, nem is elképzelhetetlen hogy egy ilyen szezon után kirakják Párizsból. Ráadásul újra együtt dolgozhatna Monchival.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Honda Keiszuke távozik a Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatától.
A 30 éves japán támadó középpályás vasárnap szabadrúgásból gólt szerzett a Bologna ellen 3–0-ra megnyert összecsapáson, nem sokkal később pedig Twitter-oldalán jelentette be, hogy három és fél év után elhagyja a lombardiai klubot.
A 30 éves japán támadó középpályás vasárnap szabadrúgásból gólt szerzett a Bologna ellen 3–0-ra megnyert összecsapáson, nem sokkal később pedig Twitter-oldalán jelentette be, hogy három és fél év után elhagyja a lombardiai klubot.
Romagnolival ha összecsiszolódnak picit, akkor még jól is elsülhet.
Középpályára kéne igazoljanak még legalább egy igazán jó játékost Locatelli és Bonaventura mellé, aki stabilabb teljesitményt hozna mint egy Kucka, aki még az olasz bajnoksághoz is túl nagy hentes.

Középpályára kéne igazoljanak még legalább egy igazán jó játékost Locatelli és Bonaventura mellé, aki stabilabb teljesitményt hozna mint egy Kucka, aki még az olasz bajnoksághoz is túl nagy hentes.

musacchio milan. 16 millio

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nézem az eredmények.com-ot, ahol megakadt a szemem a sampdoria udinese meccsen, mivel 3 piros lap is volt a 70. percig. Megnéztem a videót: a csávó belőtte a tizenegyest, majd flegmázott, az ellen hátvédje pedig nemes egyszerűséggel elkezdte fojtogatni
Mindkettőt kiszórta a spori
Serie A, király vagy

A.C. Milan have agreed a deal to sign VfL Wolfsburg left-back Ricardo Rodriguez for £15.5m.
a másik valószínűleg igaz hír hogy az atalantás kessie is oda igazol 28 millió euróért.
a másik valószínűleg igaz hír hogy az atalantás kessie is oda igazol 28 millió euróért.
tök mindegy. az egész védelem szinte B volt. az az erősségük úgyhogy innentől kedve a 3 bekapott gól benne van. buffon sem húzza le a rolót ha rossz a védelem előtte.
a lényeg a lényeg:
vagy khedira-pipita vagy mi.
a lényeg a lényeg:
vagy khedira-pipita vagy mi.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha 6 nem is, de hiányoztak, igen. De jött is szépen Dybala meg Alves is a gálakezdőből, alapból ott volt Buffon, Bonucci, Pjanic, Mandzukic, Cuadrado, Higuaín. Lényeg a lényeg, hogy nem olyan űber csapat. Mert azt sem lehet mondani, hogy nem volt nekik fontos a mai. Ma egy X-szel bajnokok lehettek volna, mondjuk a bajnokságot úgyis behúzzák, de így nem lehet majd lazázni, meg ott lesz a kemény kupa döntő.Berti írta:Ebből ne igazán indulj ki, valami 6 hiányzó van az u.n gálakezdőjükből.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Tottit miért nem cseréli be?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt a Juvét le lehet győzni Khedirástól, Higustól, Buffonostól és Dybalastól. Csak okosan kell, keményen és határozottan. Ha mi szerezzük az első gólt, már egy nagy előny, mert elkezdenek kilépni, kitámadni és még mindig nem felejtettünk el kontrázni.Berti írta:Ebből ne igazán indulj ki, valami 6 hiányzó van az u.n gálakezdőjükből.M1Ö írta:Közben a Roma mutatja, hogy Buffon nem földönkívüli, sőt, a Juve sem verhetetlen!![]()
Ebből ne igazán indulj ki, valami 6 hiányzó van az u.n gálakezdőjükből.M1Ö írta:Közben a Roma mutatja, hogy Buffon nem földönkívüli, sőt, a Juve sem verhetetlen!![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben a Roma mutatja, hogy Buffon nem földönkívüli, sőt, a Juve sem verhetetlen!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
Egyszeruen fel nem tudom fogni, hogy az egesz liga legnagyobb pofaju játékosa, Brozovic hogyan elozheti meg Banegat a rangsorban. Vagy azt, hogy Éder es Candreva miert kirobbanthatatlan a kezdobol, Barbosat ellenben egyszer sem teszik be... tenyleg egy játékostemeto lett ez a környezet.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8