Köszi, de a Google mint mindig, most is segített. Én a fórumra gondoltam, itt nem találtam.Higuain írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2013/06/21/ ... 1-evadnak/
tessék lordgabi itt van egy összegzés róla ha ilyesmire gondoltál.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 26., hétfő 12:07
Köszi, de a Google mint mindig, most is segített. Én a fórumra gondoltam, itt nem találtam.Higuain írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2013/06/21/ ... 1-evadnak/
tessék lordgabi itt van egy összegzés róla ha ilyesmire gondoltál.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:40
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 24., szombat 4:39
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 22:06
Szerintem most fog robbanni a bomba. Legalábbis úgy érzem, hogy most már mindent előkészítettek a fináléhoz. Remélem.én nem tudom, de összeszedhetné magát a sorozat az utolsó 4 részre, mert eddig nem dobtam hátast az utolsó évadtól... jó lenne ha mostantól nagyon pörögne..
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 23., péntek 21:36
A részekhez kiadták előre az ismertetőket és az alapján írta le. Mondjuk már letörölték szerencsére a kommentjeit. az ismertetőket ha elolvasnád sztem te is össze tudnád rakni a képet. Remélem nem volt tényleges spoiler vagy rossz következtetést vont le de ezért nem olvasom az epizódismertetőket IMDB-n. Ott ugye fönt van az utolsó résznek is amiből elég nagy spoiler jött le sajna.Mythos90 írta:De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szóSenki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Én már jól megszívtam, van is így értelme nézni a sorozatot.![]()
)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem csak azt tudja, hogy megölt egy vagy több embert, de a teljes igazságot nem hiszem, hogy tudja. Viszont az évad véger felé a Hannibal és pszichiátere jelenetek nagyon ütősek voltak.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 23., péntek 21:34
én nem tudom, de összeszedhetné magát a sorozat az utolsó 4 részre, mert eddig nem dobtam hátast az utolsó évadtól... jó lenne ha mostantól nagyon pörögne..Mythos90 írta:De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szóSenki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
)
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 21:22
De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szóSenki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 22., csütörtök 5:58
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 21., szerda 17:19
Nagyon megéri befejezni lepörgetve ütős lesz a vége szerintem neked is tetszeni fog ahhoz képest, hogy nem annyira bírod a sorozatokat.Faust írta:Hosszabb szünet után ma unalmamban folytattam a Hannibalt a 4. résznél, és már a 9-nél tartok.Egyre jobb a sztori, egyre morbidabb az egész, Mikkelsen végre sokat szerepel, és Dancy is levetkőzte a ripacsságát, ami jellemezte az első részekben. Lehet ma nem alszok.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 20., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 20., kedd 3:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 19., hétfő 20:52
Legnagyobb karakternmate írta:HB, Matthew Perry!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 19., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. augusztus 19., hétfő 17:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 19., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 15., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 15., csütörtök 0:27
nincs vele különösebb baj, engem például annyira azért leköt, hogy a TV-ben nézzem, ugye dupla részekkel adják, de kétlem, hogy ha nem menne a TVben nézném....Anis írta:Revolution sorozatról vélemények? Megéri megnézni? egy rossz véleményt hallottam már róla.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 15., csütörtök 0:07
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem