2-0 volt nekünk, nem a spori nyerte meg a meccset.. Ez max lett volna elmondható, ha 0-2 után fordítunk emberelőnyben.___Samy___ írta:Na, akkor most megint mehet, hogy a spori nyerte meg nekünk a meccset. De kit érdekeeeeeel, nyertuuuunk!!!!!

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon egyben van most a csapat! Innen már meg kell lennie!!!

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Basszus, ha a klasszikuson okosabb a csapat, már bajnokok vagyunk

Merci Zizou!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagyon közel a bajnoki cím
mindenki hozzáteszi a magáét mostanában
nagy gratuláció
mindenki hozzáteszi a magáét mostanában
nagy gratuláció

- ___Samy___
Na, akkor most megint mehet, hogy a spori nyerte meg nekünk a meccset. De kit érdekeeeeeel, nyertuuuunk!!!!!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy dontetlen es egy gyozelem eleg ahhoz hogy tavaly nyar utan ismet a csucson erezzem magam

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
De nagyon!!!!ziro4vr írta:AMit tavasszal csinálunk az kegyetlen. ZZ-t igazolja ez a hajrá. Kurva jó most madridistának lenni.

Nem tudom nezni, de minden pillanatat kovetem!!!
Koszi Zizou!!!

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem ez volt a szezon legkönnyebb meccse, de jött Modric és megmutatta, hogy ki az úr a háznál!
Persze kellett Casemiro is, őt is dícséret illeti, de ez a Modric gyerekek...
Attól a 86-88. percig tartó ollézástól meg már elgondolkodtam, hogy magamhoz nyúlok, ha a végén Asensio elteszi az a szezon gólja! Na... az a nagybetűs foci, nem az, amire a Barca fanok a mai napig éljeneznek....

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Senkit ne tevesszen meg, ha neha szoros egy meccs, vagy neha meg ki is kapunk, osszessegeben elmondhato, hogy mindenkinek betesszuk szarazon
De tenyleg. Idonkent megrangatjak az oroszlan bajszat, de ez a csapat DUPLAZNI FOG, es tortenelmet irunk!
EUROPA, rettegj.

De tenyleg. Idonkent megrangatjak az oroszlan bajszat, de ez a csapat DUPLAZNI FOG, es tortenelmet irunk!
EUROPA, rettegj.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bár csak rajta múlna. Pérez apánk nem igen fogja most eladni.donor írta:
ui.: valaki írjon már ZZ-nek, hogy adassa el Bale-t. Annyira nem hiányzik...
Nézem Nyilasi elemzését, kicsit zavarban van, annyit hibázik annál a ,,szakértői szoftvernél"

A legnagyobb probléma szerintem nem a rotálás volt, hanem a felállás. Nálunk ez a 442 nem akar igazán működni, mert mindenki csatárt akar játszani, így lesz belőle egy 424. Ez már máskor se jött be. Sajnos kell a 3 kkp-s, hogy stabil legyen a védekezés.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
bejöttek a cserék, a sevillának lefőtt, meg se tudtak mozdulni.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()
ui.: valaki írjon már ZZ-nek, hogy adassa el Bale-t. Annyira nem hiányzik...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A Celta ellen lesz a legnehezebb...az életüket fogják adni ellenünk...ha szerdán nyerni tudnánk akkor majdnem biztos vagyok benne, hogy meglesz...
A vége azért szerencsére sima lett ma.
A vége azért szerencsére sima lett ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Köszönöm a csapatnak a mai kb 15 perc magas kvalitású focit. 
Még 3 meccs.
Nyerni kell mindet.
Reméljük a legjobbakat.

Még 3 meccs.
Nyerni kell mindet.
Reméljük a legjobbakat.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem megfellebbezzük Nacho sárgáját, nagyon kell!!! Megint jöttek ZZ húzásai, papíron jobb volt a kezdő, mint valóságban, de kiszenvedtük még a gálát is. Danilo az ilyen csapatok ellen egyébként még úgy ahogy el is megy, elbírja a csapat, a döntőre kell Carvajal. De a bajnokságban szerintem mostanság még oké is. Varane meg kiismerhetetlen most. De a lényeg, hogy Navas most gyönyörűen adja magát. Két lépésre vagyunk, KÉT LÉPÉSRE!!!!! Atyaég.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az amit egy ilyen feszült meccsen az Isco-Kroos-Modric letolt középen az valami nem evilági volt. Az Atma nekünk rohant és szépen fokozatosan elvették tőlük a meccset és lekontrollálták az egészet.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atleti vs Real
113,1 km vs 103,4 km
230 vs 505 sikeres passz
23 vs 7 szabálytalanság
Toni és Lukita 95 illetve 94 százalékos pontossággal passzoltak, a csapat átlaga 83% volt, az Atmánál ez 72%. Savic volt a legjobb náluk 89%-kal.
113,1 km vs 103,4 km
230 vs 505 sikeres passz
23 vs 7 szabálytalanság
Toni és Lukita 95 illetve 94 százalékos pontossággal passzoltak, a csapat átlaga 83% volt, az Atmánál ez 72%. Savic volt a legjobb náluk 89%-kal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, egy sima bohóc, fas.fej, menjél haza idióta párbeszéd zajlott le köztük. Ez talán a leghihetőbb.besteve7 írta:Az előbb említetted, h diplomázott szakemberRealista24 írta:Azért túl nagy pénzt nem tennék arra, hogy tényleg ezt mondtaCsak nem téved
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nagyjából olyan növekedés, amit áremelésből ér el a csapat, mondhatni stagnál a szint, illetve nagyjából a maximumnál járunk. A fizetések viszont csak nőnek, ahogy az átigazolási díjak is.Berti írta:Hát az elég nagy növekedés egy naptári évre. Persze, hogy nem termelnek a csapatok évről évre 150% bevételt, mert akkor Mbappe már 300 millióért jönne.Realista24 írta: Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.
Amúgy az árakkal én sem vagyok kibékülve, csak azt próbáltam elmondani hogy nem a két maffiózó tehet mindenról, ők csak kihasználják a gazdag klubokat, hogy meggazdagodjanak rajtuk.
Szerintem nincs összhang.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát az elég nagy növekedés egy naptári évre. Persze, hogy nem termelnek a csapatok évről évre 150% bevételt, mert akkor Mbappe már 300 millióért jönne.Realista24 írta: Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.
Amúgy az árakkal én sem vagyok kibékülve, csak azt próbáltam elmondani hogy nem a két maffiózó tehet mindenról, ők csak kihasználják a gazdag klubokat, hogy meggazdagodjanak rajtuk.